user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Klikwork https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/670/74507cb65caf4bd40004a3b7c680d50a/
Willemsvaart 16a
8019AB Zwolle Overijssel NL

085 – 273 31 75
Klikwork
Score: 7.5
Stemmen: 2

Klikwork

Willemsvaart 16a, Zwolle

Klikwork
  • Klikwork
  • Zwolle
  • 1 - 10 medewerkers
  • 085 – 273 31 75

Voor kandidaten
Wij werken anders, wij werken namens de werkgever. Je kan gerust op een van de vacaturesites van onze opdrachtgever solliciteren, wij zijn de drijvende kracht achter veel ICT bedrijven in de ICT arbeidsmarkt.

ICT recruitment uitbesteden
Wij geloven dat een sterk werkgeversmerk cruciaal is voor bedrijven om ICT talent in welke vorm dan ook aan te blijven trekken. Lees meer....

Wij bundelen en delen kennis en expertise om onze missie ook voor uw organisatie waar te maken: wij zorgen voor een sterke positie in de ICT arbeidsmarkt.

Nog niet overtuigd? Onze referenten delen graag hun mening.

Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wij geven een eerlijk advies.

Werken bij Klikwork? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
245 vervulde ICT vacatures
Solution Architect met ambitie (vervuld)
ValueBlue Wat ga je echt doen, als solution architect?  Als solution architect bij ValueBlue maak jij de verbinding tussen de Business en IT. Je geeft richting en vertaalt dit, ..
Systeem- netwerk- beheerder die tevens als meewerkend voorman werkt bij Simorix in Zwolle (vervuld)
Simorix Onze zeer gewaardeerde collega Richard heeft een prachtige nieuwe uitdaging aangeboden gekregen. Om ontslag te nemen vond hij wel moeilijk, maar het was een aanbod waarvan we ..
Helpdeskmedewerker bij BéVéDé (Marslanden / Zwolle) (vervuld)
BéVéDé Als Servicegerichte (Medior-Senior) Helpdeskmedewerker ben je de vraagbaak voor onze zakelijke klanten met 1 tot 100 medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor het aannemen..
System Engineer beheertooling (SCCM / LANDesk) bij Axle-IT (vervuld)
Axle-IT BV Een persoonlijke aanpak centraal. Kwaliteit boven alles. Eenvoud in beheer. Veiligheid voorop. Daar sta jij voor. Net als Axle-IT. En vanuit dat standpunt en met jouw ..
Manager Operations Managed Services - Proserve Rotterdam en Zwolle (vervuld)
Proserve Geen dag is hetzelfde en samen met je team werk je aan een doel: optimale beschikbaarheid bij de klant. Jij gaat tot het uiterste om de continuïteit van de infrastructuur ..
Ervaren transitie / servicemanager bij Proserve in Rotterdam (vervuld)
Proserve BV Ervaren Transitie / Service Manager As is / To be, Current state, transition state, future state, service levels, relatie, samenwerken, verbeteren en optimaliseren. Zijn ..
System Engineer bij Axle-IT in Bilthoven (vervuld)
Axle-IT Een persoonlijke aanpak centraal. Kwaliteit boven alles. Eenvoud in beheer. Veiligheid voorop. Daar sta jij voor. Net als Axle-IT. En vanuit dat standpunt en met jouw ..
Webdeveloper bij Den Hollandsche in Elst (vervuld)
Den Hollandsche Jij gaat samen met Dennis, onze lead webdeveloper, ons informatiesysteem verder doorontwikkelen dat alle afdelingen constant ondersteuning biedt bij het uitvoeren van de ..
Senior ICT Infrastructuur Projectmanager / Programmamanager (vervuld)
Klikwork Als Senior ICT Infrastructuur Projectmanager ben jij in control Bij deze organisatie zijn ze succesvol met het implementeren van nieuwe technologieën. De lead architecten ..
.NET Developer bij RitAssist (vervuld)
Ritassist Wat als je zo’n .NET Developer bent die op de een of andere manier slimmer is dan de rest? Als je een .NET Developer bent die bij een 24-uurs hackaton altijd al binnen 12 ..
Senior Supportmedewerker / Infrastructuurbeheerder bij Remia (vervuld)
Remia Wordt Remia de smaakmaker van jouw carrière? De ingrediënten van deze vacature Senior Supportmedewerker / Infrastructuurbeheerder in Den Dolder, provincie Utrecht zijn: IT ..
Solution Architect Mobility Management (vervuld)
COMPAREX Mobile devices. Een enorme groeimarkt, maar ook een grote zorg voor IT management. Security, Support, Enterprise App Store, etc.. En welke Mobility Management oplossing gaat ..
Consultant Application & Desktop Delivery (36-40.uur per week) (vervuld)
ICT-Partners De moderne eindgebruiker wenst tijd-, platform- en plaatsonafhankelijk te kunnen werken, het liefst op een eigen gekozen apparaat (Bring Your Own en Choose Your Own Device)...
Senior Infrastructuur Consultant bij KNNS te Wijchen (vervuld)
KNNS Ben jij de Senior Infrastructuur Consultant die wel met klanten kan praten Jij bent als Senior Infrastructuur Consultant verantwoordelijk voor het juist inventariseren van ..
Pre Sales Consultant Big Data & BI (vervuld)
COMPAREX Data groeit weredwijd met gemiddeld 1% per week. Grote hoeveelheden data, Big Data. The next big thing, de derde technologische golf of het verschil tussen winst en verlies...
Systeem- en netwerkbeheerder bij Pro Persona (vervuld)
Pro Persona Functie inhoud vacature Systeem- en Netwerkbeheerder Als Systeem- en Netwerkbeheerder ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het dagelijks beheer en het ..
Netwerk Specialist bij Routz minimaal CCNP gecertificeerd! (vervuld)
Routz Pas jij bij Routz? Ben je toe aan een vervolgstap in je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling en ben je ervan overtuigd dat je een bijdrage kunt leveren aan de Routz ..
Projectmanager bij Pro Persona (vervuld)
Pro Persona Als Projectmanager bij Pro Persona geef je leiding aan meestal grootschalige en langlopende veranderingsprogramma’s en/of een complex van elkaar beïnvloedende en met elkaar..
Informatie Analist (vervuld)
Pro Persona Als Informatie Analist bij Pro Persona begeef jij je op het grensvlak van business en IT. Je houdt je primair bezig met het analyseren en vereenvoudigen van processen en ..
Manager ICT Services bij Pro Persona (vervuld)
Pro Persona Als Manager ICT Services ben je verantwoordelijk voor het beheren, optimaliseren en uitbouwen van de producten en diensten die resulteren in een verhoging van het ..
Stafadviseur ICT bij het Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (vervuld)
Gemeentelijk Belastingkantoor Twente (GBT) Als Stafadviseur ICT ben je de echte regelaar en regisseur die het leuk vindt om veel verschillende dingen tegelijk te doen. Je zit op het snijvlak van bedrijfsvoering en ICT ..
SharePoint engineer (vervuld)
Klikwork Het implementeren, beheren en installeren van Sharepoint is het mooiste vak dat er is. Een goede werkgever is een organisatie die elke medewerker in zijn kracht wil ..
E-Commerce Manager B2B (vervuld)
Klikwork e-Commerce Manager B2B Als e-Commerce Manager B2B heb je veel verantwoordelijkheid. Jij zet de e-Commerce lijnen uit. Je bent een echte ondernemer binnen de Scholten Awater..
Microsoft .NET ontwikkelaar - Midden van het land - (vervuld)
Klikwork Ben jij er als Microsoft specialist klaar voor om je Microsoft .NET kennis in dienst te stellen van uitdagende opdrachtgevers? Om daar bedrijfskritische applicaties te bouwen ..
Accountmanager ICT (vervuld)
Klikwork Accountmanager ICT Deze ambitieuze ICT dienstverlener heeft een prachtig kantoor in Apeldoorn, toch zien ze je daar liever gaan dan komen. Want zaaien, om vervolgens te ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Zwolle