user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Servicemanager Informatievoorziening

Business ConsultantICT Projectmanager
Dunea N.V.
 • Dunea N.V.
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Servicemanager
Die hands-on het domein Informatievoorziening ondersteunt op het snijvlak van business en IT

Jouw belangrijkste uitdaging bij Dunea
Bij Dunea werken mensen met passie voor duin en water. Wij maken water met de natuur en dat is bijzonder. Een product dat er werkelijk toe doet. Met ruim 500 deskundige en betrokken collega’s werken we met veel energie aan een duurzaam product. Iedere dag zorgen we voor goed en betrouwbaar drinkwater voor 1,3 miljoen klanten en beschermen we ons prachtige duingebied voor de productie van kraanwater. Een dynamisch proces waarin de klant centraal staat. Dunea is een veelzijdig bedrijf met korte lijnen: een bedrijf in beweging, waar ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. Samen werken aan duin en water. Dat is Dunea.

Dunea heeft als doel gezond drinkwater leveren en duinen beheren, voor nu en later. Hierbij legt Dunea de focus steeds meer op de klant, dit heeft ook gevolgen voor de wijze waarop we intern met elkaar omgaan. Voor het domein Informatievoorziening waar deze functie onder valt, betekent dit een flexibele inrichting van het domein, waardoor de informatievoorziening op een duurzame en veilige manier in stand kan worden gehouden én ingespeeld kan worden op toekomstige ontwikkelingen en ambities van Dunea.

Jij, als servicemanager, bent verantwoordelijk voor het opstellen en afsluiten van dienstverleningsovereenkomsten met de klanten. Daarnaast stel je kwaliteitsbeleid op en bewaakt deze zodat de dienstverlening voldoet aan de afgesproken voorwaarden.

Je stuurt hiervoor in- en externe partijen aan die deze informatiesystemen beheren. Je bent een echte spin-in- het-web en staat in nauw contact met de collega’s binnen IV, maar ook de business. Op basis van hun signalen escaleer jij en weet je knelpunten in de services te managen en te verbeteren.
Daarnaast verzorg je de (beleids)advisering en ondersteuning op het gebied van servicemanagement. Je bewaakt de vastgestelde kaders en rapporteert bij afwijkingen. Je verzorgt de periodieke Service Level Management rapportages en incidentele rapportages en bewaakt mede de voortgang van storingen en changes. Je adviseert over aanpassing van processen, procedures en methoden mede vanuit het perspectief van de klant.
Tot slot ontwikkel en verzorg je als servicemanager informatievoorziening en communicatie betreffende beleidsadvisering en –uitvoering op het gebied van servicemanagement richting leidinggevenden en collega’s. Dit doe je onder andere door het identificeren en inventariseren van de wensen en behoeften binnen de divisies. Je werkt hiertoe nauw samen met de business, maar ook de IV-collega’s.

lees meer

Functie-eisen Wat vragen we van jou?
Jij bent een professional met overtuigingskracht en besluitvaardigheid. Je hebt een goed gevoel voor politieke en bestuurlijke omgevingen, bent zelfstandig en stressbestendig. Als servicemanager inspireer je en ben je het voorbeeld voor anderen ten aanzien van de (cultuur)verandering binnen Dunea. Samenwerken gaat als vanzelf. Je staat altijd klaar voor vragen van interne klanten en je weet bruggen te bouwen met collega’s. Je durft mensen aan te spreken als ze niet volgens afspraken handelen. En het allerbelangrijkste: je bent pragmatisch en kan zelfstandig op het snijvlak van de business en IT opereren, zowel op uitvoerend als MT niveau. Je hebt plezier in het samenwerken met collega’s, bent creatief en innovatief. Je weet jouw verfrissende ideeën op een en sociaal tactische wijze naar voren te brengen en draagvlak hiervoor te verkrijgen. Daarnaast ben je in staat om snel te schakelen in een veranderende omgeving en kun je hier creatief in mee denken.

Ook heb je voor deze vacature Servicemanager bij Dunea:
 • Een afgeronde opleiding op het gebied van Bedrijfskundige informatica op hbo-/ wo-niveau.
 • Een sterke IT achtergrond met minimaal 5 jaar aantoonbare en relevante managementervaring in ICT beheeromgevingen.
 • Ervaring binnen ERP landschap.
 • Je bent in staat om strategische businesskeuzes te verbinden met ICT strategische keuzes.
 • Als professional ben je je blijven ontwikkelen en heb je certificaten op het gebied van BiSL, ITIL, Agile werken en projectmanagement (b.v. Practitioner Prince2). Kennis van financieel management is een pré.
 • Uitstekende kennis van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Tot slot heb je ervaring met het opstellen van beheercontracten en ben je gecertificeerd in contractmanagement.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Dunea is een drinkwaterbedrijf dat lekker en betrouwbaar drinkwater levert aan 1,3 miljoen klanten in de Randstad. Al 140 jaar. We beschermen de drinkwatervoorziening en beheren het duingebied tussen Monster en Katwijk. Iedereen bij Dunea heeft hart voor water en natuur en zet zich hiervoor vanuit technisch of duurzaam oogpunt met sprankelende energie in. We helpen elkaar waar nodig en zijn innovatief, zoals met het ontwikkelen van nieuwe geavanceerde waterzuiveringsinstallaties.We zorgen niet alleen voor betrouwbaar drinkwater en beheer van onze duinen, maar ook voor duurzame inzet van onze medewerkers. Door uitstekende arbeidsvoorwaarden, in te richten naar ieder zijn voorkeur of levensfase.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.729 p/m
Servicemanager Informatievoorziening
Score: 8.0
Stemmen: 30

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer