user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

GGN https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/6655/23207822f8e32b65e04f790a87f69e57/
Stationsplein 50
5211AP Den Bosch Noord-Brabant NL

GGN

Stationsplein 50, Den Bosch

GGN
  • GGN
  • Den Bosch
  • Zoekt op dit moment geen ICT-ers

Over GGN
GGN Mastering Credit NV is marktleider in Nederland met een gedegen netwerk van incasso- en gerechtsdeurwaarders en tal van vestigingen verspreid over heel Nederland. GGN profileert zich als fullservice creditmanagementorganisatie. Vanaf het ontstaan van een vordering tot de betaling ervan neemt GGN alle werkzaamheden uit handen (van acceptatie, facturatie, debiteurenbeheer, incasso tot de inzet van gerechtsdeurwaarders). GGN is dus zowel een incasso- als een deurwaardersorganisatie. Als marktleider neemt GGN een prominente plaats in als dienstverlener aan de zorgsector, woningbouwcorporaties en talrijke landelijk bekende organisaties en bedrijven.

Werken bij GGN? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
11 vervulde ICT vacatures
Functioneel Beheerder (vervuld)
GGN Functioneel beheerder Professionals 1 fte Noord-Brabant (Midden van het Land) Omschrijving Een belangrijke pijler voor de dienstverlening van GGN Mastering Credit is een ..
Senior Officer ICT Services (m/v) (vervuld)
GGN Heb jij de nodige ervaring als Servicedesk professional? Is de term Service management jou niet vreemd? Ben je op zoek naar een tweede of derde stap in je loopbaan? Dan ben ..
Applicatiebeheerder (vervuld)
GGN Applicatiebeheerder Locatie: 's-Hertogenbosch Voor onze vestiging in Den Bosch zijn we op zoek naar een Applicatiebeheerder (1,0 fte). Als applicatiebeheerder draag je ..
Informatie Analist (vervuld)
GGN Informatie Analist Ben jij sterk analytisch en een kei in het doorgronden van de organisatie, de bedrijfsprocessen en de bijbehorende systemen? Kun jij verzoeken vanuit de ..
Functioneel beheerder (vervuld)
GGN GGN organiseert haar dienstverlening in waardeketens voor klanten en in een op efficiëntie en kwaliteit gerichte productie. In die ontwikkeling vormen innovaties een ..
GGN Den Bosch zoekt Applicatiebeheerder ( medior ) m/v (4,0 fte) (vervuld)
GGN GGN Den Bosch zoekt Applicatiebeheerder (medior) m/v (4,0 fte) Functieomschrijving De nadruk binnen de functie ligt op het functioneel beheer van de applicaties. Als ..
GGN Den Bosch zoekt Projectleider ICT (2,0 fte) (vervuld)
GGN GGN Den Bosch zoekt Projectleider ICT (2,0 fte) Functieomschrijving Als projectleider ben je verantwoordelijk voor het gehele ‘project-traject’, dat wil ..
Netwerk Systeembeheerder in Den Bosch (vervuld)
GGN Als netwerk / systeembeheerder ben je verantwoordelijk voor de juiste werking en de functionaliteit van het netwerk, de netwerkdiensten, de randapparatuur, de Microsoft ..
Database Systeembeheerder (DBA) in Den Bosch (vervuld)
GGN Als systeembeheerder/DBA draag je zorg voor de beschikbaarheid en juiste werking van de Unix (en Windows) servers, de Progress en SQL databases, monitoring applicaties en job...
GGN zoekt helpdeskmedewerkers m/v (3,5 fte) (vervuld)
GGN GGN Den Bosch zoekt helpdeskmedewerkers m/v (3,5 fte) Functieomschrijving Als helpdeskmedewerker bij GGN krijg je te maken met alle typen calls die binnenkomen. Je bent in..
GGN zoekt senior applicatiebeheerder (business consultant) (vervuld)
GGN GGN Den Bosch senior applicatiebeheerder (business consultant) m/v (2,0 fte) Functieomschrijving De nadruk binnen de functie ligt op het functioneel beheer van de ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Bosch