Contact

People Inc https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/b992164ea5b5065bad52cfd351321d01960db9592126e98d.jpeg
Spoorhaven 92
2651AV Berkel en Rodenrijs Zuid-Holland NL

People Inc

Vacatures & Werken bij People Inc

People Inc

People Inc. is een gespecialiseerde speler in de HR software markt. Sinds onze start in 1997 hebben meer dan 4500 organisaties één van onze HR software oplossingen in gebruik genomen en dat is mede te danken aan ons product People Inc. onze pragmatische aanpak en duidelijke prijsstelling.

Met 30 gespecialiseerde collegas weten we precies hoe de vraagstukken in het HRM werkveld het beste kunnen worden vertaald naar software oplossingen. Dat laten we dagelijks zien bij onze klanten. Het is ons specialisme, zoals HRM het specialisme van onze gebruikers is. Ieder zijn vak.

People Inc. is ons eigen product en is een zeer complete HRM oplossing waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Zo maakt de standaard meegeleverde system development kit het mogelijk om ter plekke extra functionaliteit te implementeren zonder tussenkomst van programmeurs. Wij werken voor een grote diversiteit aan klanten zoals Scotch Soda, Houthof Buruma, Abvakoba FNV en Reggefiber.

Apployed richt zich voornamelijk op het MKB en is een volledige HRM oplossing in de cloud. Benaderbaar via een browser of mobiele app. In tegenstelling tot People Inc. is de flexibiliteit beperkt, maar wel met een uitgebreide functionaliteit gebaseerd op onze kennis van de HRM markt. Hierdoor is dit de ideale oplossing voor bedrijven die snel willen beginnen en geen applicaties willen installeren.

People Inc Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures