Contact

Transsmart https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/8110d12f87292d1d5f213e29e35fd29e38da68435b942f05.png
Ellen Pankhurststraat 1C
5032MD Tilburg Noord-Brabant NL

Score: 9.9
Stemmen: 35

Transsmart

Vacatures & Werken bij Transsmart

Transsmart

Wil jij meebouwen aan een platform dat dagelijks voor miljoenen transacties garant moet staan? Dan zoeken wij jou!

Organisatie
Transsmart (www.transsmart.nl) bouwt innovatieve verzendsoftware die meer dan 50 webshops, ERP- en WMS-systemen verbindt met meer dan 300 vervoerders wereldwijd. Met out of the box oplossingen voorzien de logistieke experts van Transsmart hun MKB-klanten in binnen- en buitenland van oplossingen. Dit helpt hen het verzendproces transparanter, goedkoper en efficiënter te maken.

Hoe doen we dit? Door te zorgen dat we er voor onze klanten zijn. Al vanaf het begin.
Bij de webshop check-out zorgen we voor een betere conversie. Onze tools geven alle bezorg- en afhaalopties helder en overzichtelijker weer.
Het orderpicken gebeurt gestructureerd in het eigen systeem. Met onze volledig in het ERP-, WMS- of webshopsysteem gentegreerde verzendsoftware worden alle verzendmethodes naadloos gekoppeld.
Bij de orderafhandeling regelen we het gehele verzendproces inclusief transportboeking en labelprint.
De zending is volledig te volgen via Track Trace. Onze klant en de consument worden tijdens en na de levering voorzien van de noodzakelijke updates.

Omdat we transparantie, efficiëntie en kostenbesparingen kunnen realiseren voor onze klanten groeien we op dit moment erg hard, zowel in onze dienstverlening als in het aantal klanten. Om die groei te ondersteunen zijn we per direct op zoek naar een fulltime Junior Java Developer.

Junior Java Developer (40 uur)

Transsmart Vacatures > Geen openstaande ICT vacatures
Bekijk ICT vacatures