user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

BAM Infra Nederland https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/6369/51e782313456187209108627f3c0b1fe/
H.J. Nederhorststraat 1
2801SC Gouda Zuid-Holland NL

BAM Infra Nederland
Score: 9.6
Stemmen: 47

BAM Infra Nederland

H.J. Nederhorststraat 1, Gouda

BAM Infra Nederland
  • BAM Infra Nederland
  • Gouda
  • Zoekt op dit moment 1 ICT-er
Bekijk ICT vacatures

BAM Infra Nederland is een klant gedreven organisatie die met haar brede expertise en innovatieve werkwijze toegevoegde waarde biedt voor haar opdrachtgevers. Onze integrale en op samenwerking gerichte benadering van infra opgaven stelt ons in staat onze klanten altijd de beste oplossing te bieden. BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van haar medewerkers.

BAM Infra Nederland kent een platte organisatiestructuur met vier business units. BAM Infra Multidisciplinaire Contracten is verantwoordelijk voor projecten boven de dertig miljoen euro. BAM Infra Regios is actief in de lokale markten. BAM Infra Connect met onder meer BAM Infra Telecom, BAM Infra Energie Water en BAM Infra Rail - werkt vooral voor netbeheerders en voor providers en kabelbedrijven. BAM Infraconsult, een van de grootste ingenieursbureaus van Nederland, bundelt alle kennis en is tevens internationaal actief. Het hoofdkantoor is gevestigd in Gouda en de werkmaatschappij beschikt over een uitgebreid netwerk van vestigingen.

BAM Infra Nederland is een dochteronderneming van Koninklijke BAM Groep, een succesvolle Europese bouwgroep, die werkmaatschappijen verenigt in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra, alsmede op het gebied van publiek-private samenwerking. BAM is genoteerd aan Euronext Amsterdam.

Werken bij BAM Infra Nederland? 1 openstaande ICT vacature Bekijk vervulde
IT Business Partner
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
BAM Infra Nederland - Gouda
8 vervulde ICT vacatures Bekijk openstaande
Data Engineer Analytics en IoT (vervuld)
BAM Infra Nederland BAM Infra Nederland heeft de ambitie om meer en meer een datagedreven organisatie te worden. Om hier invulling aan te geven zijn we sinds begin 2018 gestart met werken volgens..
Information Security Officer (vervuld)
BAM Infra Nederland Word jij onze spil voor information security? Zorg jij ervoor dat BAM de digitalisering in Nederland op een veilige manier oppakt in 2019? Dan gaan wij graag met jou in ..
Applicatieconsultant AM & SRD (vervuld)
BAM Infra Nederland Help jij BAM de transitie naar de digitale enterprise vorm te geven en technisch te realiseren? Heb jij ervaring, affiniteit en ambitie in het domein van Assetmanagement en ..
Applicatieconsultant Asset Management (vervuld)
BAM Infra Nederland Help jij BAM de transitie naar de digitale enterprise vorm te geven en technisch te realiseren? Heb jij ervaring, affiniteit en ambitie in het domein van Assetmanagement en ..
Data Engineer Analytics en IoT (vervuld)
BAM Infra Data Engineer Analytics en IoT BAM Infra Nederland heeft de ambitie om meer en meer een datagedreven organisatie te worden. Om hier invulling aan te geven zijn we sinds ..
Senior Mendix Developer (vervuld)
BAM Infra Nederland Jij bent binnen BAM dé expert op het gebied van Mendix. Als Senior Mendix Developer ben je onderdeel van het ontwikkelteam wat bestaat uit ca. 8 developers. Als senior help ..
Applicatieconsultant Asset Management (vervuld)
BAM Infra Nederland Applicatieconsultant Asset Management Bedrijf: BAM Infra Nederland Standplaats: Gouda Vakgebied: ICT / IM Opleidingsniveau: HBO Help jij BAM de ..
Development Consultant (vervuld)
BAM Infra Nederland Als development consultant heb je één hoofdtaak: ontwikkelen! Digitalisering brengt in toenemende mate verandering in de Infra branche. Juist op dit vlak speel jij als ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Gouda