user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Nictiz https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/6304/3cde579d93835dcafd1250bdd48b5af1/
Oude Middenweg 55
2491AC Den Haag Zuid-Holland NL

Nictiz
Score: 9.2
Stemmen: 22

Nictiz

Oude Middenweg 55, Den Haag

Nictiz
  • Nictiz
  • Den Haag
  • Zoekt op dit moment geen ICT-ers

Nictiz is het expertisecentrum voor standaardisatie en eHealth. Nictiz helpt veldpartijen bij de ontwikkeling, de implementatie en het beheer van informatiestandaarden. Met informatiestandaarden kunnen huisartsen, apothekers, medisch specialisten en andere zorgverleners onderling en met patiënten, op een eenduidige manier medische gegevens uitwisselen. Met haar kwalificatie-activiteiten helpt Nictiz de softwareleveranciers de informatiestandaarden eenduidig in hun systemen in te bouwen. Naast het gestandaardiseerd vastleggen en uitwisselen van informatie voor kwaliteitsverbetering in de zorg, biedt ook de inzet van eHealth volop kansen om de zorg efficiënter in te richten. Om de zorgsector te ondersteunen bij de efficiënte inzet van eHealth, analyseert en duidt Nictiz ontwikkelingen in het gebruik van ICT in de zorg.

De kernwaarden van Nictiz: slagvaardig, betrokken en betrouwbaar.

Werken bij Nictiz? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
2 vervulde ICT vacatures
Senior adviseur E-health (vervuld)
Nictiz via Aardoom & de Jong Senior adviseur E-health in de zorg Functieomschrijving Voor Nictiz is Aardoom & de Jong op zoek naar een Senior adviseur Informatieverbinding in de zorg. Ben jij een ..
Productmanager Kwalificaties (vervuld)
Nictiz PRODUCTMANAGER KWALIFICATIES FUNCTIEOMSCHRIJVING Voor Nictiz is Aardoom & de Jong op zoek naar een ervaren Productmanager Kwalificaties, die het een uitdaging vindt om..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Haag