user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Consumentenbond https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/6222/cc12d0237e5c2216e2257395253a7b58/
Enthovenplein 1
2521DA Den Haag Zuid-Holland NL

070-4454481

Consumentenbond

Enthovenplein 1, Den Haag

Consumentenbond
  • Consumentenbond
  • Den Haag
  • 51 - 250 medewerkers
  • 070-4454481

De Consumentenbond werkt samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten waar u vindt wat u zoekt en krijgt waar u recht op heeft. De Consumentenbond is het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.

Werken bij Consumentenbond? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
7 vervulde ICT vacatures
Webmaster, Agile Scrum, 32-36 uur (vervuld)
Consumentenbond Ben jij de webmaster die de Consumentenbond helpt haar online ambities waar te maken? Houd je van uitdagingen en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken?....Lees dan ..
Agile tester (32-40 uur) in de omgeving Den Haag (vervuld)
Consumentenbond Ben jij de Agile tester die de Consumentenbond helpt haar online ambities waar te maken? Houd je van uitdagingen en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken?....Lees ..
IT architect (vervuld)
Consumentenbond Ben jij de IT Architect die in een multidisciplinaire omgeving de business strategie van de diverse bedrijfsonderdelen vertaalt naar centrale architectuurkeuzes?...... Kom dan..
Applicatiebeheerder SAP (vervuld)
Consumentenbond Ben jij een ervaren applicatiebeheerder SAP met een solide trackrecord die zich op zijn gemak voelt in een sterk dynamische omgeving? Kom dan bij de Consumentenbond werken!..
SAP tester (vervuld)
Consumentenbond Ben jij de SAP tester die de Consumentenbond helpt haar online ambities waar te maken? Houd je van uitdagingen en ben je bereid de handen uit de mouwen te steken?.... Kom dan ..
IT Architect (vervuld)
Consumentenbond Ben jij de IT Architect met een duidelijke visie en passie om nieuwe technologieën, methodieken en concepten toe te passen in een dynamische omgeving?...... kom dan bij de ..
Ervaren systeembeheerder / Technisch ICT-specialist (vervuld)
Consumentenbond Ben jij die ervaren systeembeheerder die de Consumentenbond helpt zijn ambities waar te maken? Wil je jezelf verder ontwikkelen, innovatieve oplossingen bedenken en ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Den Haag