user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior systeembeheerder in Rotterdam

Systeembeheerder
igen
 • igen Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract / Detachering
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen de rol van junior systeembeheerder bij deze opdrachtgever ligt de focus op de klant. Dit betekent dat je naast het beheren van de omgeving een brede klantverantwoordelijkheid krijgt, met een dieper oplossend vermogen. En dat betekent veel vrijheid binnen je rol. Jouw doel is namelijk altijd de klant te kunnen helpen.

Je werkplek is een nieuw pand in Rotterdam, waar je werkt in een jong team met een informele sfeer. Na enige tijd via igen in dienst te zijn geweest kun je vast in dienst bij de opdrachtgever. Een geschikte functie dus als je op zoek bent naar een rol voor langere tijd, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen.

lees meer

Functie-eisen Je bent geschikt voor deze functie als je:
 • Beschikt over hbo-werk- en denkniveau of mbo-niveau met aangevulde relevante certificering;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring binnen de kantoorautomatisering hebt;
 • Ruime kennis en ervaring hebt met Windows Server 2016 / 2012, RES Software, Citrix, Office 365, Windows Azure;
 • Goed bent in het vertalen van wensen naar technische oplossingen;
 • Voldoende kennis hebt van ITIL-processen;
 • Een goede beheersing hebt van de Nederlandse taal in woord en geschrift.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving igen is een jonge organisatie met jonge enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. We werken met mensen met een HBO/WO ICT opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. De sleutel tot ons succes ligt in de persoonlijke aandacht voor onze collega’s en het feit dat je bij ons geen nummertje bent, maar een collega waarmee we nauw in contact staan in goede en minder goede tijden. Daarbij hoort actieve en continue begeleiding om jouw ontwikkeling te bevorderen.

Jouw eigen ontwikkeling staat bij igen centraal! We adviseren en faciliteren je graag in het behalen van verschillende certificaten, maar laten je daarin volledig vrij. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze ambitie vanuit jezelf moet komen en dat alleen jij het geschikte moment kunt bepalen om hiermee te starten. De combinatie van werkervaring, certificaten en een actieve en positieve werkhouding gaan er uiteindelijk voor zorgen dat je snel stappen maakt en voor je het weet door kunt groeien naar jouw uiteindelijke droombaan. Work hard and have fun, dat is igen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.500 - € 5.000 p/m
Overige info Is dit een match?
Twijfel dan niet langer en neem contact op met ons via 020-2261355. Wij maken graag kennis met je!
Contactpersoon Dhr. Alex van der Swaluw
0651850060
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Rotterdam Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam