user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Werkplekbeheerder / support agent gezocht in de omgeving Utrecht

Vacature Amsterdam

igen
  • igen Bedrijfsprofiel
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij een enthousiaste werkplekbeheerder of servicedeskmedewerker en woon je in de regio Utrecht, solliciteer dan nu! Voor een internationaal toonaangevend bedrijf in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een leuke communicatieve dame of heer, die de nodige kennis van ICT bezit en daarbij klantvriendelijk collega's te woord kan staan. Het team waarin je komt te werken is verantwoordelijk voor de servicedesk en levert daarnaast on-site support aan een grote groep gebruikers. 

Functie
Het gaat om een unieke en afwisselende functie in de vorm van een combinatierol, waardoor je in korte tijd enorm veel kunt leren in een mooie omgeving. Op die manier is dit de perfecte eerste of tweede stap in je carrière en kun je vanuit deze functie eenvoudig doorgroeien.

Als werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van on-site tickets. Daarnaast houd je je vooral bezig met het opzetten, vervangen of verhuizen van werkplekken. Bovendien zal je regelmatig werkzaam zijn achter de ICT servicebalie waar collega's fysiek langskomen met vragen of problemen.

Als servicedesk medewerker help je collega's die ICT gerelateerde vragen of problemen hebben op afstand (remote). Je bent het aanspreekpunt voor een grote groep collega's binnen het bedrijf, die vanaf meerdere locaties kunnen bellen. Daarbij probeer je hun zorgen van achter je eigen computer weg te nemen en ze met een positief gevoel verder op weg te helpen.

lees meer

Functie-eisen De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
- Support leveren aan een grote groep eindgebruikers in een bevlogen en enthousiast team;
- Aannemen, registreren en verwerken van binnenkomende calls en mails met behulp van TOPdesk, en deze eventueel doorzetten naar de juiste oplosgroep;
- Analyseren van incidenten en prioriteiten stellen aan de hand van de gemaakte (SLA) afspraken;
- Aanmaken, ontgrendelen, uitschakelen, verwijderen van gebruikersaccounts en aanmaken en resetten van wachtwoorden in Active Directory;
- On-site support leveren aan gebruikers op locatie of aan de servicebalie;
- Uitgeven/ installeren/ vervangen van laptops, desktops, tablets en smartphones;
- Controleren en beheren van de hardware voorraad en bijhouden van het CMDB;
- Schrijven van werkinstructies en gebruikershandleidingen voor collega's en eindgebruikers.

lees meer

Bedrijfsomschrijving De missie van igen is om de ‘workplace’ te veranderen zodat ze aansluit bij de nieuwste generatie en alle bedrijven optimaal kunnen genieten van het talent, de energie en de creativiteit van de Digital Generation. Bij igen werken jonge technisch opgeleide mensen met afgeronde HBO/WO opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. Talentvolle mensen die vanuit passie voor hun vakgebied op hun eigen manier hun kennis en vaardigheden up-to-date houden.
Voor veel bedrijven is de digital generation nog steeds ongrijpbaar. Bij igen zijn we gespecialiseerd in het werven, inzetten en begeleiden van deze native internet-generatie. Wij weten waar we talentvolle jonge ICT’ers kunnen ontmoeten en motiveren en zorgen voor optimale prestaties bij onze opdrachtgevers.
Het hoofdkantoor van igen bevindt zich in een bruisende Startup Community, een samenleving van Young Professionals waar we iedere dag inspiratie opdoen en nieuwe mensen en kansen tegenkomen. In onze Urban Office draait het niet om regels, procedures en strakke functie omschrijvingen, maar om inspiratie, doorzettingsvermogen en team effort. Samen meer bereiken, vanuit je eigen kracht. Altijd jezelf zijn. Geen stropdas, maar sneakers. Work hard and have fun. Dat is igen.
Get ready for the Digital Natives!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info igen
Vanuit igen bieden we jou de mogelijkheid je verder te ontwikkelen, je kennis te verbreden en door te groeien. We adviseren en faciliteren je graag in het behalen van verschillende certificaten, maar laten je daarin volledig vrij. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze ambitie vanuit de medewerker zelf moet komen, en dat alleen jij het geschikte moment kunt bepalen om hiermee te starten. De combinatie van werkervaring, certificaten en een actieve en positieve werkhouding gaan er uiteindelijk voor zorgen dat je snel stappen maakt en voor je het weet door kunt groeien naar jouw uiteindelijke droombaan.

Werken bij igen betekent:
- Leerzame en uitdagende projecten bij verschillende toonaangevende opdrachtgevers;
- Een goed salaris;
- Volledige reiskostenvergoeding en mogelijkheid tot een leaseauto;
- Uitgebreide mogelijkheden voor het ontwikkelen van jezelf d.m.v. opleidingen en certificeringen;
- Een jaarcontract met een goede pensioenregeling;
- 25 vakantiedagen per jaar;
- 8% vakantiegeld.

Organisatie
igen is een jonge organisatie met jonge enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. We werken met mensen met een HBO/WO ICT opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. De sleutel tot ons succes ligt in de persoonlijke aandacht voor onze medewerkers en het feit dat je bij ons geen nummertje bent, maar een medewerker waarmee we nauw in contact staan in goede en minder goede tijden.

Informatie
Ben je geïnteresseerd of wil je meer te weten komen over de functie of igen als bedrijf, twijfel niet langer en neem contact op met ons via 020-2261355 of stuur een mail via de button "Solliciteer nu" op deze pagina.

lees meer

Contactpersoon Mevr. N. Spelt
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor ICT medewerker in regio Amsterdam
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam