user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Werkplekbeheerder / support agent gezocht in de omgeving Utrecht

in Amsterdam

igen
  • igen
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar jou! Ben jij een enthousiaste werkplekbeheerder of servicedeskmedewerker en woon je in de regio Utrecht, solliciteer dan nu! Voor een internationaal toonaangevend bedrijf in de omgeving van Utrecht zijn wij op zoek naar een leuke communicatieve dame of heer, die de nodige kennis van ICT bezit en daarbij klantvriendelijk collega's te woord kan staan. Het team waarin je komt te werken is verantwoordelijk voor de servicedesk en levert daarnaast on-site support aan een grote groep gebruikers. 

Functie
Het gaat om een unieke en afwisselende functie in de vorm van een combinatierol, waardoor je in korte tijd enorm veel kunt leren in een mooie omgeving. Op die manier is dit de perfecte eerste of tweede stap in je carrière en kun je vanuit deze functie eenvoudig doorgroeien.

Als werkplekbeheerder ben je verantwoordelijk voor het oplossen van on-site tickets. Daarnaast houd je je vooral bezig met het opzetten, vervangen of verhuizen van werkplekken. Bovendien zal je regelmatig werkzaam zijn achter de ICT servicebalie waar collega's fysiek langskomen met vragen of problemen.

Als servicedesk medewerker help je collega's die ICT gerelateerde vragen of problemen hebben op afstand (remote). Je bent het aanspreekpunt voor een grote groep collega's binnen het bedrijf, die vanaf meerdere locaties kunnen bellen. Daarbij probeer je hun zorgen van achter je eigen computer weg te nemen en ze met een positief gevoel verder op weg te helpen.

lees meer

Functie-eisen De werkzaamheden bestaan voornamelijk uit:
- Support leveren aan een grote groep eindgebruikers in een bevlogen en enthousiast team;
- Aannemen, registreren en verwerken van binnenkomende calls en mails met behulp van Topdesk, en deze eventueel doorzetten naar de juiste oplosgroep;
- Analyseren van incidenten en prioriteiten stellen aan de hand van de gemaakte (SLA) afspraken;
- Aanmaken, ontgrendelen, uitschakelen, verwijderen van gebruikersaccounts en aanmaken en resetten van wachtwoorden in Active Directory;
- On-site support leveren aan gebruikers op locatie of aan de servicebalie;
- Uitgeven/ installeren/ vervangen van laptops, desktops, tablets en smartphones;
- Controleren en beheren van de hardware voorraad en bijhouden van het CMDB;
- Schrijven van werkinstructies en gebruikershandleidingen voor collega's en eindgebruikers.

lees meer

Bedrijfsomschrijving igen is een jonge organisatie met jonge enthousiaste en goed opgeleide medewerkers. We werken met mensen met een HBO/WO ICT opleiding en MBO’ers met HBO werk- en denkniveau. De sleutel tot ons succes ligt in de persoonlijke aandacht voor onze collega’s en het feit dat je bij ons geen nummertje bent, maar een collega waarmee we nauw in contact staan in goede en minder goede tijden. Daarbij hoort actieve en continue begeleiding om jouw ontwikkeling te bevorderen.

Jouw eigen ontwikkeling staat bij igen centraal! We adviseren en faciliteren je graag in het behalen van verschillende certificaten, maar laten je daarin volledig vrij. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat deze ambitie vanuit jezelf moet komen en dat alleen jij het geschikte moment kunt bepalen om hiermee te starten. De combinatie van werkervaring, certificaten en een actieve en positieve werkhouding gaan er uiteindelijk voor zorgen dat je snel stappen maakt en voor je het weet door kunt groeien naar jouw uiteindelijke droombaan. Work hard and have fun, dat is igen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Werkplekbeheerder / support agent gezocht in de omgeving Utrecht
Score: 7.4
Stemmen: 12

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Amsterdam