user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Data analist

Data Analist
Vervangingsfonds
  • Vervangingsfonds
  • Universitair of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Als data-analist verzamel en orden je data die wij binnen onze systemen tot onze beschikking hebben. Daarnaast analyseer en verwerk je deze data. In 1e instantie zijn dit voornamelijk data rondom ziekteverzuim en werkloosheid binnen het primair onderwijs; in een later stadium kan dit worden uitgebreid naar data over andere bedrijfsvoeringsprocessen in de sector. Je bent intensief betrokken bij het opzetten en verder ontwikkelen van het data-warehouse.
Je hebt een adviserende rol richting het MT, projectleiders en andere betrokkenen.
 

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over academisch werk- en denkniveau en hebt minimaal vijf jaar aantoonbare werkervaring in een vergelijkbare functie. Je hebt ruime ervaring op het gebied van datamodellering, datamining, database-ontwerp en segmentatie. Ook heb je kennis van en ervaring met BI-tools en andere relevante software.
Je bent analytisch sterk en hebt een “hands on” mentaliteit. Vanzelfsprekend zijn je mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden uitstekend.
 

lees meer

Bedrijfsomschrijving In het onderwijs haalt iedereen het maximale uit zichzelf en samen halen we het maximale uit de sector.

Onze klanten zijn schoolbesturen in het primair onderwijs. Wij ondersteunen hen zodat hun personeel met plezier voor de klas staat en de continuïteit van onderwijs gegarandeerd is. Daarbij streven we naar zo weinig mogelijk verzuim of uitval. Gebeurt dat toch, dan kunnen schoolbesturen de kosten voor vervanging door het Vervangingsfonds vergoed krijgen.
Het Participatiefonds betaalt de kosten voor werkloos geworden ex-werknemers. Die helpen we met ons re-integratieprogramma zo snel mogelijk aan een nieuwe baan.

De besturen van de fondsen worden ondersteund door een gemeenschappelijk bestuursbureau van ca 40 medewerkers. We zitten nu nog in een pand aan de Blaak, maar op 1 december verhuizen we naar gebouw Willemswerf, een toplocatie in Rotterdam met breed uitzicht over de Maas.

Beide fondsen staan aan de vooravond van grote veranderingen, wij gaan (ver)bouwen! Met een flinke moderniseringsslag willen we onze dienstverlening nog beter te maken en verzuim en werkloosheid in de sector duurzaam verlagen.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.703 - € 5.291 p/m

Wij bieden een uitdagende en afwisselende baan. De functie kent veel verantwoordelijkheid en biedt veel ruimte voor eigen initiatief. Het salaris bedraagt afhankelijk van kennis en ervaring, minimaal € 3704,00 en maximaal € 5291,00 bruto (schaal 10) bij een fulltime dienstverband (36 uur), excl. 8% vakantietoelage en een volledige dertiende maand. We bieden in eerste instantie twee tijdelijke aanstellingen voor de maximale duur van twee jaren. Daarna is er uitzicht op een vast dienstverband.

lees meer

Data analist
Score: 9.1
Stemmen: 45

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Rotterdam