user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior Applicatiebeheerder m/v (fulltime) in de omgeving van Aalsmeer

Applicatiebeheerder
Waterdrinker Aalsmeer B.V.
 • Waterdrinker Aalsmeer B.V. Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij enthousiast en leergierig en durf jij de verantwoordelijkheid aan om binnen volcontinu bedrijf de automatisering te beheren? Wil jij bovendien werken met  de modernste technieken en kun jij een bijdrage leveren aan de goede vibe die binnen ons team heerst?  Dan zijn wij op zoek naar jou!

Junior Applicatiebeheerder m/v (40 uur)
Waterdrinker is een handelsplatform in de internationale bloemen- en  plantensector. Volop in ontwikkeling en voorloper in de branche. Wij geloven in de kracht van groen en onze missie om bloemen en planten voor iedereen toegankelijk te maken. Onze automatiseringssystemen zijn van groot belang voor een continu bedrijf als Waterdrinker en goede applicatiebeheer is dan ook essentieel. In de toekomst liggen mooie uitdagingen en daarom zoeken wij een nieuwe collega die ons enthousiaste en gedreven team komt versterken.

Wat ga je doen?
Ons doel is om je klaar te stomen om zo snel mogelijk verschillende werkzaamheden op het gebied van integratie naar je toe te trekken, waarbij jij ervoor gaat zorgen dat de communicatie tussen de verschillende systemen gestroomlijnd verloopt. Maar we gooien je niet meteen in het diepe. Daarom richt je je in eerste instantie op het dagelijkse beheer van onze applicaties waarbij wij heel graag suggesties van jou krijgen ter verbetering. Omdat we grootste plannen met je hebben is het belangrijk dat je denkt in processen en dat je de verbanden tussen diverse modules van het systeem ziet.

Even concreet, jouw takenpakket ziet er zo uit:
 • Je brengt de wensen & eisen in kaart m.b.t. verzoeken tot changes en processen in de applicaties;
 • Je vertaalt deze wensen en eisen naar concrete requirements. Deze vertaal je vervolgens weer door naar een functioneel ontwerp richting de software leverancier;
 • Je draagt zorg voor een juiste implementatie van changes en stelt gebruikers hiervan op de hoogte;
 • Je begeleidt medewerkers, zodanig dat systemen juist gebruikt worden;
 • Je wordt mede verantwoordelijk voor het opzetten van de nieuwe IT architectuur.

Naast dit dagelijkse takenpakket, zullen collega’s regelmatig een beroep doen op jouw kennis en expertise. Zo ben je nauw betrokken bij diverse IT gerelateerde verbeterprocessen.
 

lees meer

Functie-eisen Ervaring is voor deze rol minder belangrijk, ook HBO starters nodigen wij graag uit te reageren. We zijn op zoek naar iemand die vanuit passie, kennis en ervaring (bijv. opgedaan op school en stage) waarde toevoegt en die van nieuwe uitdagingen houdt. Je past goed in deze rol als je kansen en ontwikkelingen pro-actief aangrijpt, analytisch sterk bent en processen snel doorziet. Verder voldoe je aan de volgende punten:
 • Een afgeronde HBO opleiding richting en affiniteit met IT;
 • 1-3 jaar werkervaring in de IT (stage of werkervaring);
 • Affiniteit met logistiek  de planten en bloemenbranche is een pré;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Verder toon je een sterke interesse in nieuwe ontwikkelingen binnen je vakgebied.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Waterdrinker Aalsmeer is al ruim 40 jaar gevestigd in Aalsmeer en uitgegroeid tot Europees marktleider als groothandel en exporteur in kamer- en tuinplanten via verschillende verkoopformules.
Waterdrinker is een modern, internationaal handelsbedrijf met meer dan 300 collega’s. Wij geloven in de kracht van groen en onze missie is om bloemen en planten voor iedereen toegankelijk te maken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat wij bieden:
 • Een vliegende start van je carrière;
 • Een veelzijdige functie waarin je veel vrijheid krijgt om mee te helpen bouwen aan een groeiend bedrijf;
 • Verantwoordelijkheid om direct bij te dragen aan verbetering van resultaten en verdere verbetering van de processen en aan de ontwikkeling binnen je team;
 • Een plezierige werkomgeving met fijne collega’s. Hard werken maar met tijd voor gezelligheid en het vieren van successen;
 • Ontwikkelmogelijkheden van je kwaliteiten, vakkennis en groeipotentie.
Ben jij enthousiast geworden en kun jij niet wachten om hier meer over te horen? Reageer dan door je motivatiebrief en CV te sturen via de sollicitatiebutton t.a.v. Henrike van Zijverden, afdeling HR. Voor vragen over de functie-inhoud mag je altijd contact opnemen met Jos Fotinos, Manager ICT, via 0297-332222. Wij kijken uit naar jouw reactie!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. Aan cv’s die ongevraagd aangeleverd worden, kunnen geen rechten worden ontleend.
 

lees meer

Contactpersoon Mevr. Henrike van Zijverden
0297332376
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Aalsmeer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Aalsmeer