user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Technical Product Owner | Noordhoff Health | Utrecht | Fulltime | 36 uur

in Utrecht

Noordhoff Uitgevers
  • Noordhoff Uitgevers
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving Als Technical Product Owner ben je samen met jouw ontwikkelteam verantwoordelijk voor het doorontwikkelen van onze applicatie. Dit is een mooie functie voor een Product Owner met verregaande technische kennis of een ontwikkelaar die klaar is voor een volgende stap.
 
In deze functie stuur je dagelijks een Microsoft.NET Scrum team aan en sta jij samen met je team garant voor een tijdige levering van hoge kwaliteit die aansluit bij de behoeften van onze klanten. Je analyseert wensen vanuit de business en vertaalt deze in User Stories met een hoge usability die passen in onze productstrategie. Deze werk je vervolgens uit met heldere acceptatiecriteria.
 
Samen met de senior ontwikkelaars en de development manager bepaal en bewaak je de technische architectuur en zorg je voor een een goede hand-over naar implementatie en support.

lees meer

Functie-eisen Je beschikt over minimaal hbo werk- en denkniveau en daarnaast heb je minimaal 5 jaar ervaring in het ontwikkelen van Microsoft.net / C# webapplicaties. Je wilt je kennis op dit gebied graag verder ontwikkelen door te werken met de nieuwste technologieën. Je kunt goede software architectuurlijnen uitzetten en weet wanneer er afgeweken kan worden. Je kunt zelf het component,- object,- en datamodel opzetten en ook senior ontwikkelaars hierin aansturen. Je communiceert makkelijk, bent klantgericht en bent in staat om de juiste prioriteiten te stellen binnen een dynamische omgeving. Je spreekt en schrijft goed Nederlands en Engels en je hebt bij voorkeur ervaring in een relevante markt (zorg en/of onderwijs).
 
Je brengt in ieder geval kennis en ervaring mee op het gebied van:
 .NET / C# web applicaties,
 Requirement Analyse en UX,
Agile/Scrum en TDD,
 SOLID principes, SOA/REST,
 Frameworks zoals .Net MVC/EntityFrameWork/MEF en Angular 2/MVVM,
 Mobile ontwikkeling (Android/iOS/Xamarin/Cordova)

lees meer

Bedrijfsomschrijving Noordhoff Uitgevers, marktleider in multimediale leeroplossingen voor het onderwijs, biedt een uitstekende werksfeer in een maatschappelijk relevante omgeving. De nieuwe collega kan rekenen op een zelfstandige baan in een professionele omgeving, met ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn concurrerend, met een goed salaris, winstdeling en aantrekkelijke secundaire voorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling.

Bij Noordhoff Uitgevers werken ruim 350 medewerkers op vestigingen in Groningen en Houten. Wij werken op een creatieve maar ook systematische wijze aan nieuwe leermiddelen. En in een dynamische wisselwerking met het onderwijsveld: wij werken voor en met de mensen uit de praktijk. Samen houden we onze onderwijsmethoden voortdurend tegen het licht. Want de onderwijswereld is er een van steeds nieuwe inzichten, nieuwe ontwikkelingen en nieuwe eisen. Een uitdagende wereld.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg