Vacature Beheerder audio- en videoplatform - Zoetermeer

Zoetermeer

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Beheerder audio- en videoplatform
AIVD

Functieomschrijving
Beeld en geluid samengebracht in één team, met veel aandacht voor de vindbaarheid, schaalbaarheid en security. Niet om zoveel mogelijk gebruikers te trekken, maar om te zorgen dat gebruikers optimaal hun werk kunnen doen. Werk jij mee aan het beheer en verbeteren van deze omgeving?

Wat ga je doen?
De informatie waar we bij de AIVD mee werken komt uit verschillende bronnen. Denk bijvoorbeeld aan audio uit taps, of aan camerabeelden. Bij de Unit ICT zorgen we ervoor dat al die informatie op de goede manier bij de inlichtingenofficieren terechtkomt. Dat wil zeggen: bij de juiste persoon, vindbaar, schaalbaar en conform de wettelijke kaders.

Daarvoor ontwikkelen we applicaties, die je zou kunnen zien als onze interne versie van systemen als SoundCloud en Youtube. Als beheerder werk jij aan de veiligheid, betrouwbaarheid en beschikbaarheid van ons platform. Hierbij wordt gebruik gemaakt van Docker, Kubernetes en andere services in onze interne cloudomgeving.

Omdat je het repetitieve beheerwerk natuurlijk zo snel mogelijk automatiseert, is er ruimte voor meer: je draagt bij aan slimme oplossingen voor het DevOps team en denkt actief mee over toekomstige systemen en platforms. Als jij een nieuwsgierige aanpakker bent, hebben wij voor jou een bijzondere functie vol mogelijkheden voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Je voelt je ook in het bijzonder verantwoordelijk voor de security van de systemen. Je draagt je kennis hierover uit bij het team, en zorgt dat gevoelige gegevens goed zijn afgeschermd.

Wat krijg je daarvoor terug?
In een snel groeiend DevOps team ben je verantwoordelijk voor het ongestoord functioneren van een uniek en voor ons essentieel platform. Je bent in alle fasen bij het project betrokken, denkt met de developers mee en we luisteren graag naar jouw goede ideeën. Leerzaam, spannend en met een bonus: je levert een belangrijke bijdrage aan de veiligheid van Nederland.

Gezien de aard van de organisatie kunnen we op papier niet alles vertellen. In een gesprek des te meer.

lees meer

Functie-eisen We hoeven jou niet veel te vertellen over zaken als performance, schaalbaarheid of security. Met je kennis op deze gebieden en initiatiefrijke instelling weet je innovatieve oplossingen te bedenken voor vraagstukken die je alleen bij ons tegenkomt. Samenwerken is voor jou een soort tweede natuur en je houdt je mening niet voor je. Daarnaast heb je:
 • Minimaal een afgeronde hbo-opleiding en een brede ICT-basis;
 • Kennis van Linux, Windows, PowerShell en Bash;
 • Kennis van Kubernetes, Docker, Ansible;
 • Kennis van security en informatiebeveiliging.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.737 - € 4.400 p/m

Salarisniveau: schaal 10
Salarisomschrijving: Werken bij de AIVD is werken voor een ‘gewone’ Rijksoverheidsdienst en tegelijk ook niet. We werken vanuit een sterke overtuiging, met een duidelijk doel en een hechte cultuur. Jouw ontwikkeling is voor ons belangrijk, dus die faciliteren we met interne en externe mogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op:

Een salaris van minimaal € 2.737,59 en maximaal € 4.400,17 (schaal 10), afhankelijk van je kennis en ervaring.

lees meer

Overige info Een maandelijkse toeslag van minimaal € 190,60 en maximaal € 603,80 (schaal 10).
Prima overige arbeidsvoorwaarden, zoals een reiskostenvergoeding, een 13e maand en pensioenopbouw via het ABP.
Uitstekende verlofmogelijkheden, bijvoorbeeld voor studie of ouderschap.
Overige arbeidsvoorwaarden die je voor een groot deel zelf kunt bepalen.

Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: 2 jaar
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogenaamde 13e maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 60% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Bijzonderheden
 • Solliciteren? Stuur ons een cv en sollicitatiebrief waaruit duidelijk en onderbouwd je motivatie blijkt om te willen werken bij de AIVD.
 • Na de sluitingsdatum is het niet meer mogelijk om te solliciteren.
 • Je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen wanneer je op de juiste manier, via de daarvoor bestemde sollicitatie-knop reageert. Je uitgebreide motivatie is ingevuld en je cv is bijgesloten (in .doc, .txt, .rtf of .docx bestand).
 • We vragen je om niet met anderen te spreken over je sollicitatie bij de AIVD. Het kan je sollicitatie en eventuele loopbaan bij de AIVD schaden en je veiligheid in gevaar brengen.
 • Om veilig te solliciteren, raden we je sterk aan je online sollicitatie vanuit Nederland te versturen. Verblijf je in het buitenland, wacht dan tot je weer in Nederland bent.
 • Een veiligheidsonderzoek op niveau A, psychologische onderzoeken, het opvragen van referenties en online screening zijn daarom onderdeel van de sollicitatieprocedure.
 • Om in aanmerking te komen voor een functie bij de AIVD moet je de Nederlandse nationaliteit hebben en (in principe) de afgelopen 10 jaar in Nederland hebben gewoond. Ook aan je eventuele partner en andere mensen in je omgeving worden bepaalde eisen gesteld.
 • Houd er rekening mee dat de selectieprocedure, inclusief het veiligheidsonderzoek, ongeveer 6 maanden in beslag kan nemen.
 • De AIVD gebruikt een digitale manier om te solliciteren. Houd er rekening mee dat het invullen van het sollicitatieformulier mogelijk technische problemen met zich meebrengt. Wacht dus niet tot het laatste moment met solliciteren.

Digitaal solliciteren
AIVD nodigt je uit te solliciteren. Via onderstaande knop ga je direct naar het sollicitatieformulier. Het Rijk hecht waarde aan een diverse en inclusieve organisatie. Werken in divers samengestelde teams maakt ons effectiever, innovatiever en het werk leuker. Eenieder wordt daarom uitgenodigd te solliciteren.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Zoetermeer Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer