Vacature Allround frontend-developer

in Almelo

Front End Developer
Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Allround frontend-developer
Justitiële Informatiedienst

Functieomschrijving
Efficiënte, elektronische informatie-uitwisseling tussen organisaties, professionals en burgers is van cruciaal belang voor het ministerie van Justitie en Veiligheid. Hiervoor zijn hoogstaande voorzieningen en services beschikbaar. Als integratiespecialist met een voorkeur voor frontend-development en UI-design richt jij je op de doorontwikkeling van deze voorzieningen. Zo zorg je mede voor een veiligere en rechtvaardigere samenleving.

Het (door)ontwikkelen van de voorzieningen en standaarden die een effectieve en efficiënte informatie-uitwisseling via brokers, services en federaties en de daaraan gekoppelde user interfaces ondersteunen: dat is de kern van jouw functie. Ook richt jij je op de wijze waarop organisaties hierop kunnen aansluiten. Jij adviseert hierover. Daarnaast neem je het initiatief voor innovaties en geef je voorlichting hierover aan collega’s en belanghebbende (keten)partijen.

Je opereert op het raakvlak van de informatiestromen, informatievoorzieningen en de technische ondersteuning van de aansluiting op de voorzieningen. Verder voer je impactanalyses uit op complexe wijzigingsverzoeken of incidenten op het gebied van de fysieke informatie-uitwisseling. En je verzorgt de uitwerking en beoordeling van standaarden, principes en uitgangspunten. Je reageert proactief op mogelijke verstoringen en neemt maatregelen om de performance en beschikbaarheid van de voorzieningen te verbeteren.

Tot slot draag je kennis over nieuwe ontwikkelingen over aan de tactisch beheerders en collega’s die een inhoudelijk andere oriëntatie hebben. Ook bestaat er de mogelijkheid dat je meedraait in bereikbaarheidsdiensten.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt hbo +- of academisch niveau.
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van informatie- en communicatietechnologie.
 • Je hebt specialistische theoretische én praktische kennis van ontwikkelingen, methodieken en technieken binnen het vakgebied.
 • Je hebt ervaring met webservices, microservices en het ontwikkelen van webinterfaces met behulp van bijvoorbeeld Python, Django, Java(Script), Angular, React en Node.js.
 • Je hebt ervaring met XML en daaraan gerelateerde standaarden (bij voorkeur XSD).
 • Je hebt ervaring met uitwisselingsprotocollen op het gebied van informatievoorziening, zoals REST, JSON en SOAP.
 • Je hebt interesse in en ervaring met complexe IT-systemen en schrikt niet van netwerken, certificaten, Linux of TCP/IP.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met architectuurmodellen (ArchiMate en TOGAF) en procesmodelleringstechnieken, zoals UML.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.192 - € 4.905 p/m

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 11
Maandsalaris: Min €3.192 – Max. €4.905 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: 1 jaar
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

lees meer

Allround frontend-developer
Score: 9.1
Stemmen: 19

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Almelo