Vacature Fullstack developer DX

Vacature Apeldoorn

Full Stack Developer
Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Fullstack developer DX
Belastingdienst

Functieomschrijving
"Wat mij motiveert is dat ik bijdraag aan het internetportaal dat alle Nederlandse burgers en bedrijven gaan gebruiken." Jens Oomen - Fullstack developer team Digital Experience bij de Belastingdienst.

Binnen de IV-organisatie (informatievoorziening) van de Belastingdienst zorgt GBS voor generieke business services. GBS bestaat uit twee afdelingen: IV regulier en IV-Accent. Zij leveren de infrastructuur, halffabricaten en de benodigde tooling om de processen in interactie, invordering, toezicht, data intelligence én managementcontrol te faciliteren. IV-accent staat voor de vernieuwing en verbetering van IT processen. De werkzaamheden zijn innovatief en resultaatgericht, de cultuur ontwikkelgericht.

Het Center of Excellence Digital Experience werkt volgens het uitgangspunt van excellent UX Design als startpunt van elke oplossing en bestaat uit verschillende disciplines, van UX designers, frontend webdevelopers tot integratie specialisten.

In jouw rol van fullstack developer ontwikkel je frontend oplossingen voor interactie in de online wereld. Hierbij stel je de eindgebruiker altijd centraal. Op basis van de laatste web- en mobiele technologieën realiseer je de vernieuwing van de portalen. De technische uitdaging is ongekend. Je werkt op het snijvlak van front en backend development; een rol met vele dimensies. Vanuit de dagstart, sprintdoelen en de tickets verdeel je het werk met collega's. Ieder heeft zijn expertise en aandachtgebied. Er is hierbij volop ruimte om je kennis verder te vergroten.

Portaaltechnieken als HTML5, CSS3 (SASS) en Javascript zijn jouw basis. Ook vind je je weg in JAVA en het ontsluiten van APIs. We werken verder met systemen als WebSphere portal, LEAP, Vue en Frameworks. Jouw doel is het samenbrengen van front- en backend tot een toegankelijke en up-to-date webapplicatie. In een zeer dynamische omgeving die nog volop in ontwikkeling is en vorm moet krijgen, werk je volgens Scrum en DevOps. In sprints van twee weken ontwikkel je in samenspraak met de business, applicaties die je na iedere sprint ook daadwerkelijk in de productieomgeving installeert.

Kortom, een unieke kans om aan de wieg te staan van de ontwikkeling van één portaal waarin burgers en bedrijven hun belastingzaken af kunnen handelen! Dus
Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Jens? Of wil je liever eerst eens praten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie
 • Je hebt ervaring met HTML5, CSS3 (SASS), JAVA/Javascript en APIs
 • Als je ervaring hebt met WebSphere portal, LEAP, Vue, Frameworks of vergelijkbare systemen is dat een pre.
Competenties
 • omgevingsbewustzijn
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken
 • plannen en organiseren
 • proactiviteit

Wat vind jij belangrijk?
Als fullstack developer houd je van afwisseling; je werkt aan steeds andere producten. Samen met je collega's regel jij de planning van tickets en sprintacties. Je vindt het leuk om samen te werken met verschillende disciplines en samen een geslaagde oplossing te realiseren. Je houdt van hectiek en weet dan als geen ander de rust te bewaren. Bij jezelf en bij anderen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.683 - € 4.905 p/m

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 10 en schaal 11
Maandsalaris: Min €2.683 – Max. €4.905 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket. Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

lees meer

Overige info Bijzonderheden
Graag ontvangen wij jouw brief en cv in een Word- of Pdf-bestand. Je kunt deze uploaden via de sollicitatiebutton. De voorkeur gaat uit naar kandidaten die het meest aansluiten bij het opgestelde profiel. Dit heeft betrekking op zowel de genoemde opleiding(en) als werkervaringseisen. Vermeld deze daarom duidelijk in je cv.

Onze selectieprocedure voor deze functie ziet er als volgt uit: Allereerst wordt beoordeeld of een voorrangskandidaat binnen de Rijksoverheid in aanmerking komt voor deze functie. Als je een beroep doet op een voorrangspositie, stuur dan ook een kopie van die beschikking mee. Daarna kunnen we beoordelen of jouw cv en motivatiebrief voldoen aan de gestelde functie-eisen.

De binnengekomen sollicitaties beoordelen wij wekelijks. Bij gebleken geschiktheid nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een selectiegesprek. Deze gesprekken vinden op maandag, dinsdag en donderdag plaats op onze locatie Quintax in Apeldoorn.

Een assessment kan deel uit maken van het sollicitatieproces, evenals het maken van een casus, het opvragen van referenties en (online) screening, bijvoorbeeld via databanken, (zoekmachines) en sociale netwerken.

lees meer

Contactpersoon afdeling HR/Werving & Selectie
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn