user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Frontend-ontwikkelaar multimedia

Front-end Developer
Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Frontend-ontwikkelaar multimedia
Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

Functieomschrijving
Wil jij als frontend-ontwikkelaar écht relevant werk doen? Ben jij een creatieveling en krijg je zaken makkelijk voor elkaar? Kom dan verder bouwen aan onze tapsystemen.

Wat ga je doen?
Je werkt bij ons aan een multimediaplatform voor het verwerken en beschikbaar stellen van audio- en videomateriaal. Denk bijvoorbeeld aan informatie uit taps die inlichtingenofficieren gebruiken om hun onderzoeken uit te voeren. In deze rol ben jij degene die de functionele wensen vertaalt naar technische oplossingen. Uiteraard werk je dan ook dicht tegen de eindgebruiker aan. Je bouwt aan een frontend-webapplicatie en maakt gebruik van (open source- en/of commerciële) componenten om pragmatisch je doel te bereiken. Je werkt voornamelijk in JavaScript en TypeScript aan een op React gebaseerde applicatie. Je vindt het interessant om met veel complexe technologieën werken, zoals WebRTC, OpenGL, SVG en WebAssembly. Jij kunt je hier helemaal in uitleven.

Je werkt in een groeiend team en daarin bouw je gezamenlijk aan de systemen. Er heerst een start-up-mentaliteit, waarbij snel schakelen voorop staat. Dit biedt jou kansen om zelf vorm te geven aan de werkzaamheden en nieuwe initiatieven in te brengen. Het is daarom belangrijk dat je het leuk vindt om te pionieren en te werken in een omgeving waarin niet altijd alles al bedacht is.

Wat krijg je ervoor terug?
We waarderen het erg als je meedenkt en kansen signaleert. Je krijgt de ruimte om te experimenteren en je ideeën zelf te implementeren. Je toekomstige collega’s zijn gepassioneerd en gedreven. Plezier in het werk staat bij ons hoog in het vaandel. Ook is er de nodige ruimte voor de groei en ontwikkelingen van je talenten, in de vorm van trainingen en opleidingen.

Op papier kunnen we niet alles zeggen, in een gesprek des te meer.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt minimaal hbo-niveau en meerdere jaren werkervaring als frontend- ontwikkelaar of je hebt recent een relevante opleiding afgerond, en hobbymatig al het nodige aan softwareontwikkeling gedaan.
 • Je bent bedreven in het ontwikkelen van responsive en goed presterende webapplicaties.
 • Je hebt kennis en ervaring met frontend frameworks zoals React of Angular.
 • Je vindt het leuk om mee te denken over nieuwe ontwerpen en daarom is het belangrijk dat je analytisch en communicatief sterk bent om anderen ook te overtuigen van je goede ideeën.
 • Je werkt goed samen in teamverband, ook al wordt er zelfstandigheid van je gevraagd. Je werkt met z’n allen werken aan de beste resultaten.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.130 - € 4.809 p/m

Salarisniveau: schaal 11
Salarisomschrijving: Aan het werken bij de AIVD is een toeslag verbonden. Deze toeslag bedraagt bij indiensttreding € 211,- en loopt op tot maximaal € 641,- bruto per maand bij een volledige werkweek.
Maandsalaris: Min €3.130 – Max. €4.809 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week: 36
Maximaal aantal uren per week: 36
Veiligheidsniveau: Een veiligheidsonderzoek op niveau A maakt onderdeel uit van de aanstellingsprocedure.

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast het salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering, de zogeheten dertiende maand. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer maximaal 55% betaald ouderschapsverlof (onder voorwaarden), studiefaciliteiten, een extra verlofregeling voor ouderen en een vergoeding woon-werkverkeer. Bovendien kun je je arbeidsvoorwaardenpakket deels zelf samenstellen.

lees meer

Frontend-ontwikkelaar multimedia
Score: 7.1
Stemmen: 22

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer