user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Frontend developer

Front-end Developer
Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Frontend developer
Belastingdienst


Functieomschrijving
"Wat mij motiveert is dat ik bijdraag aan de portaaloplossing die alle Nederlandse burgers en bedrijven gaan gebruiken." Jens Oomen - Frontenddeveloper team Digital Experience bij de Belastingdienst.

Bedrijfsonderdeel GBS ontwikkelt applicaties om de dienstverlening van de Belastingdienst te verbeteren. Dat is innovatief en resultaatgericht werk, binnen een snelle, wendbare cultuur waarbij de kwaliteit nooit uit het oog verloren mag worden. Het nieuwe team Digital Experience realiseert vernieuwingen van de internet portalen. Jij gaat aan de slag binnen dit scrum- en DevOps-team, dat bestaat uit collega's van uiteenlopende disciplines, zoals UX-designers en integratiespecialisten.

In jouw rol van frontend developer ontwikkel je webapplicaties die toegankelijk en up-to-date zijn. Zo draag je bij aan de optimale userexperience van burgers en bedrijven in Nederland. Je ontwerpt oplossingen en standaardcomponenten en integreert en implementeert deze om klanten een gepersonaliseerde beleving in hun contact met de Belastingdienst te bieden. Je richt je daarnaast op het vormgeven van een geïntegreerd en gepersonaliseerd portaal voor de medewerkers. Portaaltechnieken als HTML5, CSS3 en Javascript zijn de basis van je werk. Ook vind je je weg in het ontsluiten van APIs. We werken verder met systemen als WebSphereportal/SASS, LEAP, Vue en Frameworks.

Als frontend developer werk je in een zeer dynamische omgeving die nog volop in ontwikkeling is en vorm moet krijgen. In sprints van twee weken ontwikkel je in samenspraak met de business applicaties die je na elke sprint ook daadwerkelijk in de productieomgeving installeert. Kortom, een unieke kans om aan de wieg te staan van de ontwikkeling van één portaal waarin burgers en bedrijven hun belastingzaken afhandelen.

Kortom, een unieke kans om aan de wieg te staan van de ontwikkeling van één portaal waarin burgers en bedrijven hun belastingzaken af kunnen handelen! Dus.

Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Jens? Of wil je liever eerst eens praten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op!

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt hbo niveau en minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Je hebt ervaring met portaaltechnieken HTML5, CSS3 en Javascript.
 • Je hebt kennis van design-thinking.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met WebSphere portal/SASS, LEAP, Vue enFrameworks.

Jouw competenties?
 • analyseren
 • omgevingsbewustzijn
 • resultaatgerichtheid
 • samenwerken
 • proactief

Herken jij jezelf ook hierin?
Je bent dol op je vak en altijd geïnteresseerd in de nieuwste trends. Daarbij signaleer je mogelijkheden om die ontwikkelingen en technieken in te zetten bij de verschillende portalen. Als frontend-developer wil je pionieren door vernieuwende oplossingen te realiseren. Je vindt het leuk om samen te werken met verschillende disciplines en om samen een succesvolle oplossing te implementeren. Met jouw drive en flair ben je een echte aanjager en zorg je dat ideeën ook echt gerealiseerd worden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.631 - € 4.809 p/m

Salarisniveau: schaal 10 en schaal 11
Maandsalaris: Min €2.631 – Max. €4.809 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur: Tijdelijk aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.

Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

lees meer

Frontend developer
Score: 9.7
Stemmen: 18

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn