Vacature Functioneel Beheerder Infra

Functioneel BeheerderFunctioneel Beheerder Utrecht
Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Functioneel Beheerder Infra
Belastingdienst

Functieomschrijving
De grootschaligheid en opzet van de informatieketen én de diversiteit in werkzaamheden waarin zoveel verschillende bronnen worden benut om producten te ontwikkelen voor de business, heeft me gegrepen. Alex Derkse Functioneel beheerder infra bij de Belastingdienst.

Het organisatieonderdeel Datafundamenten & Analytics (DF&A) van de Belastingdienst levert producten en diensten om belastingopbrengsten te verhogen en fraude effectief te bestrijden. Het beheerteam van DF&A richt zich op het beheer en de exploitatie van producten op het gebied van risicodetectie, toezicht en het verkorten van werkprocessen. Ook de inrichting en het onderhoud van relatiemanagement, de gebruikers- en autorisatieondersteuning, het infrabeheer, changemanagement op bestaande producten en de signalering van de klantbehoefte behoort tot de taken. Het team draagt bovendien bij aan de ontwikkeling van informatieproducten en verricht testactiviteiten.

In jouw rol van functioneel beheerder infra ben je verantwoordelijk voor de correcte house keeping van ons IT-platform, waar interne collega's al volop gebruik van maken. Je bepaalt en voert het onderhoud uit op die infrastructuur. Én je zorgt voor (preventieve) regelgeving en maatregelen die leiden tot een correct gebruik ervan. Je monitort, analyseert en toetst of de gerealiseerde prestatiekenmerken voldoen aan de gestelde normen. En je zorgt voor eerstelijnssupport door incidenten, wijzigingen en systeemstoringen te analyseren, op te lossen en gebruikers hierover te informeren.

Als functioneel beheerder infra werk je nauw samen met de aanbieder van het IT-platform om de massale verrijking van onze data zo efficiënt en effectief mogelijk te laten plaatsvinden. Zo kunnen onze analytische producten optimaal worden gedraaid en tijdig aan de klant worden opgeleverd. Dus..

Dus
Zullen we zaken doen en word jij de nieuwe collega van Alex? Of wil je liever eerst eens praten over jouw, misschien wel toekomstige werkzaamheden? Neem dan contact op met Ronald ten Berk de Boer.

lees meer

Functie-eisen
 • Je bent in het bezit van een hbo-diploma, bij voorkeur (technische) informatica.
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een beheerorganisatie.
 • Je hebt aantoonbaar ervaring met bijvoorkeur Teradata- en SAS-platformen.
 • Ervaring met het gebruik van SAS-tooling is een pré.

Jouw competenties
 • analyseren
 • resultaatgerichtheid
 • omgevingsbewustzijn
 • voortgangscontrole
 • samenwerken

Herken jij jezelf hierin?
Je wilt altijd leren en je bent flexibel. Je hebt er zichtbaar plezier in om je te bewegen in de snel veranderende wereld van technologische ontwikkelingen en big data. Je wilt jouw goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden inzetten om met zowel technisch geschoolde als minder technisch onderlegde collegas resultaten te behalen en je vindt het leuk om je professionele netwerk in korte tijd flink uit te breiden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 3.130 - € 4.809 p/m

Arbeidsvoorwaarden
Salarisniveau: schaal 11
Maandsalaris: Min €3.130 – Max. €4.809 (bruto)
Dienstverband: Tijdelijke aanstelling met uitzicht op vaste aanstelling
Contractduur -
Minimaal aantal uren per week: 32
Maximaal aantal uren per week: 36

Overige arbeidsvoorwaarden
Naast salaris en vakantiegeld kun je rekenen op een eindejaarsuitkering. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer ouderschapsverlof, studiefaciliteiten en een vergoeding woon-werkverkeer. Bij de Rijksoverheid heb je een aantal individuele keuzemogelijkheden bij het samenstellen van je arbeidsvoorwaardenpakket.Wij verwachten van onze werknemers dat ze integer zijn. En we vragen aan nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). Als deze niet kan worden overlegd, volgt geen aanstelling.

lees meer

Functioneel Beheerder Infra
Score: 9.6
Stemmen: 17

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht