user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Beheerder

Functioneel Applicatiebeheerder
Nederlandse Zorgautoriteit
 • Nederlandse Zorgautoriteit
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving Nederlandse Zorgautoriteit heeft voor haar locatie in Utrecht een vacature voor een
 
Functioneel Beheerder
die het beste uit onze systemen haalt
 
Iedereen in Nederland heeft recht op goede zorg. Of het nu een kroon bij de tandarts is, de verzorging van een oudere die door Alzheimer niet langer thuis kan wonen of de behandeling van een sportblessure op de Spoedeisende Hulp. Dat vinden we belangrijk en we geven er jaarlijks 80 miljard euro aan uit. Tegelijk is de Nederlandse zorg een complex samenspel tussen aanbieders, verzekeraars, patiënten en cliënten, politiek en een divers veld aan belanghebbenden. Middenin dat krachtenveld staat de Nederlandse Zorgautoriteit. In het werk van de NZa is het belang van de burger de eerste prioriteit. Die moet erop kunnen vertrouwen dat er goede en betaalbare zorg beschikbaar is als hij of zij deze nodig heeft. Wij maken vanuit dat perspectief regels en houden toezicht op de zorg. Werken bij de NZa betekent afwisselend, soms spannend werk, waarbij je elke dag bezig bent met het waarborgen van kwalitatief goede en betaalbare zorg.
 
De unit IV-regie en datalevering
Onze ICT-omgeving bestaat uit complexe en unieke databases, datawarehouses en (maatwerk)applicaties. Daarmee kunnen onze collega’s uit de verschillende directies beleid maken, onderzoek doen, marktscans uitvoeren en toezicht houden op de zorgmarkt. Kwaliteit staat in het werk van de NZa bovenaan en goede en betrouwbare data en optimaal functionerende systemen zijn daarvoor een essentiële basisvoorwaarde. De unit IV-regie en datalevering heeft de regie op de totale informatievoorziening en datalevering binnen onze organisatie. Wij zijn dan ook het loket voor alle zaken op het gebied van zowel IT als data: we inventariseren hoe we de informatievoorziening nog beter kunnen laten aansluiten bij de bedrijfsprocessen, regisseren noodzakelijke functionele en technische aanpassingen aan systemen, ondersteunen onze collega’s in het gebruik ervan, beheren de totale informatie- en datavoorziening en leveren de benodigde data goed en tijdig aan.
 
Hoe ziet je werk als functioneel beheerder eruit?
De NZa gebruikt een aantal (maatwerk)applicaties. Dit zijn bijvoorbeeld Sharepoint/Kennisnet, CRM/Perfectview, Beaufort en Timetell. We hebben het technisch beheer hiervan belegd bij externe leveranciers. Jij voert, samen met je collega’s, dagelijks het functioneel beheer uit. Dit betekent dat je ervoor zorgt dat de functionaliteiten van applicaties optimaal zijn. Je verbetert de applicaties door te praten met gebruikers, hun werkprocessen te analyseren en hen vervolgens te adviseren over de mogelijkheden. Hebben gebruikers problemen met een applicatie, dan zoek jij naar een oplossing. Gebruikers en leveranciers spreken niet altijd dezelfde taal. Jij bent dan ook de schakel tussen beiden. Je begeleidt wijzigingen en test samen met gebruikers nieuwe systemen en applicaties voordat deze live gaan. Daarnaast ondersteun je key users en leid je gebruikers op. Je analyseert en evalueert het gebruik van IS/IT en draagt in je rol als beheerder bij aan incident en probleemmanagement.
 

lees meer

Functie-eisen Je bent een echte aanpakker, werkt oplossingsgericht en kunt het werk snel overzien en organiseren. Daarbij heb je een goed oog voor de wensen van onze interne klanten. Door je prima communicatieve vaardigheden leg je makkelijk contact met gebruikers van applicaties en leveranciers en kun je de organisatie helder adviseren over mogelijkheden om applicaties te verbeteren. Daarnaast heb je:
 • Een afgeronde hbo-opleiding, zoals informatica of bedrijfskunde. Mbo’ers met veel ervaring en vakopleidingen zijn ook welkom om te solliciteren.
 • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
 • Ervaring met Sharepoint, Topdesk, Microsoft Dynamics CRM en het beheer van kantoorautomatiseringsapplicaties als Word, Excel, Powerpoint, Outlook, 7Zip, Easy, Kofax.
 • Een ITIL certificering is een pre.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.229 p/m
Functioneel Beheerder
Score: 8.9
Stemmen: 27

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Utrecht