user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Applicatiebeheerder/ontwikkelaar

in Bilthoven

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 36 uur p/w
Functieomschrijving Applicatiebeheerder/ontwikkelaar
Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu
 
Functieomschrijving
De kernactiviteit van het centrum Milieukwaliteit, onderdeel van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu, is overheden voorzien van handelingsperspectieven als het gaat om beleidsvraagstukken op het gebied van een leefbare, schone en veilige omgeving. Jij gaat hier als applicatiebeheerder/ontwikkelaar aan de slag.
 
Voor dat doel zijn bij de afdeling Data, Milieu en Omgeving meerdere applicaties ontwikkeld die voortdurend worden aangepast aan de wensen van gebruikers. Als ondernemend en gedreven medewerker ben jij binnen de afdeling medeverantwoordelijk voor het beheer van deze applicaties. Voorbeelden zijn de applicaties behorende bij de Emissieregistratie, het elektronisch milieujaarverslag (e-MJV) en het Landelijk Meetnet effecten Mestbeleid (LMM). Deze applicaties zijn ontwikkeld met .NET, Oracle Apex en maken gebruik van een Oracle database voor de gegevensopslag. Daarnaast heeft de applicatie Emissieregistratie ook nog een geografische component waarbij gebruik wordt gemaakt van ArcGis.
 
Ter ondersteuning van het huidige team zijn wij op zoek naar een technisch gedreven collega die graag een bijdrage levert aan een gezonde leefomgeving. Het werk waarbij jouw expertise wordt gevraagd is die van technisch applicatie- en databasebeheer. Je hebt ervaring in het oplossen van gebruikerskwesties. Je bent in staat een bestaande applicatie met nieuwe onderdelen uit te breiden. Je hebt ervaring met het aanpassen van zowel de bestaande code als Oracle databases naar aanleiding van veranderende functionele en/of technische eisen van gebruikers. Ook is ervaring gewenst met het uitvoeren van checks op het functioneren van de applicaties en het signaleren en verhelpen van eventuele problemen.

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van applicatiebeheer en Oracle-databases (onder andere views, indexen, constraints, triggers, procedures, sequences).
 • Je hebt een hbo-opleiding afgerond.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met mooi javascript, HTML, R en ArcGis.
 • Je beschikt over analytische vaardigheden en probleemoplossend vermogen.
 • Je bent in staat om zelfstandig en in teamverband te opereren.
 • Je herkent je in onze kernwaarden: resultaat-en oplossingsgericht, integer en ondernemend.
 • Je hebt een flexibele instelling.
 • Je hebt bij voorkeur een milieukundige achtergrond.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Applicatiebeheerder/ontwikkelaar
Score: 8.6
Stemmen: 50

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Bilthoven