user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature IT-servicedeskmedewerker

in Zoetermeer

Rijksoverheid
 • Rijksoverheid
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 36 uur p/w
Functieomschrijving IT-servicedeskmedewerker
Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst

Functieomschrijving
Wij zoeken geen spionnen maar IT’ers! Met kwalitatieve ICT ondersteuning voor alle collega’s draag je bij aan een veilig Nederland. Als skilled eerste aanspreekpunt voor alle AIVD’ers met IT-issues maak jij het verschil!

De AIVD kan niet zonder betrouwbare ICT-systemen. De unit ICT is hier verantwoordelijk voor en biedt klantgerichte ICT-ondersteuning aan alle medewerkers van de dienst. Als IT Servicedesk medewerker sta je midden in de organisatie en ben je dan ook het eerste aanspreekpunt voor collega’s die ICT-ondersteuning nodig hebben. Door jouw inzet draag je bij aan de bescherming van de Nationale Veiligheid waar we samen elke dag voor aan de lat staan.
Als IT Servicedesk medewerker, ben je een senior in je vakgebied en ben je verantwoordelijk voor het aannemen, registreren en zo mogelijk oplossen van ICT-gerelateerde incidenten. Natuurlijk beantwoord je ook de  vragen van gebruikers en onderhoud je goed contact met de eindgebruikers. Een groot deel van de meldingen los je zelf op, kom je er niet uit? Dan zet je de vraag zorgvuldig uit naar een 2e of 3e lijns beheerder. Je neemt deel aan ICT-projecten waarbij je meedenkt over hoe de producten in beheer kunnen worden genomen. Ook monitor je alle kritische ICT-componenten en primaire applicaties, om zo verstoringen en/of problemen tijdig te signaleren en de juiste partijen te alerteren.
Hier tegenover staat dat je een eerlijk salaris verdient en alle kansen krijgt om je verder te ontwikkelen. Zo is deze functie is een mooie opstap om je verder te ontwikkelen in het IT- vak, naar bijvoorbeeld systeem of netwerk engineer. Je komt terecht in een team met enthousiaste collega’s die zich voor de volle 100% in zetten om de bijzondere klant zo goed mogelijk te bedienen. Heb jij die drive ook? Kom dan ons team versterken

lees meer

Functie-eisen
 • Je hebt een afgeronde IT MBO opleiding (niveau 4) en hebt ruime werkervaring als IT Servicedesk medewerker.
 • Je hebt affiniteit met verschillende computersystemen en (standaard) software applicaties. alsmede kennis van ITIL beheerprocessen (ITIL Foundation).
 • Bij voorkeur heb je van kennis en ervaring in het gebruik van servicemanagementpakketten en monitoringssystemen.
 • Je bent communicatief sterk, proactief, flexibel en uiteraard klantgericht.
 • Je bent zorgvuldig, gedreven en betrokken.
 • Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen.
 • Je vind het leuk om te leren en zet je dan ook graag in om je kennis door middel van trainingen en cursussen op peil te houden.
 • Je werkt voltijd in roosterverband van maandag tot en met vrijdag tussen 7.30 en 17.00 uur.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.431 - € 3.286 p/m
IT-servicedeskmedewerker
Score: 9.8
Stemmen: 12

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Zoetermeer