user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Senior IT Servicedesk Medewerker, Utrecht centrum, 36-40 uur, dynamische corporate

in Amsterdam

Solvinity
 • Solvinity
 • MBO niveau 3 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract / Tijdelijk contract
 • 36 - 40 uur p/w
Functieomschrijving IT Support Medewerker
Als Supportmedewerker werk je dagelijks aan het leveren van 1e en 2e lijns supportdiensten ten behoeve een van de grotere klanten van Solvinity een industrieel dienstverlener. Het hoofdkantoor van deze klant telt ongeveer 40-45 gebruikers. Als Supportmedewerker werk je dagelijks aan het leveren van een breed scala aan 1e en 2e lijns supportdiensten ten behoeve kantoorautomatisering en bedrijfskritische- en kantoorapplicaties die door ons gehost worden. 

Wat doe je als Solvineer?
 • Uitvoeren van eerstelijns hulp aan eindgebruikers
 • Beheren van 150 laptops 50 desktops, 200 thinclients
 • Uitgifte en registratie van apparatuur (incl. ipads en mobiele telefoons)
 • Hardware bestellen (ook simkaarten)
 • Printerpark (Xerox) bijhouden

Je werkt samen met je collega CE Engineers bij het leveren en ondersteunen van bedrijf kritische- en kantoorapplicaties die door ons gehost worden. Je bestelt, registreert en zorgt voor de uitlevering van ICT (rand)apparatuur, behandelt de inkomende aanvragen van medewerkers en zorgt voor de soepel werkende supportdesk. Ook werk je nauw samen met medewerkers van de klantorganisatie die de support van bijvoorbeeld de telefooncentrale, Sharepoint en Topdesk applicaties verzorgen.

De hoofdapplicaties die ondersteund worden door de IT Supportdesk:
Windows 7/10
Exchange
Active Directory
Skype for Business
Office 2013
SCCM – SCSM gebruik
Windows Server 2012R2
Cisco VPN – RSA
Het team

Heeft als doelstelling het continu onderhouden en verbeteren van de dienstverlening en is verantwoordelijk voor het adviseren, implementeren, innoveren en beheren van de desktop en hosting-oplossingen die Solvinity haar klanten biedt en is hiermee tevens verantwoordelijk voor de klanttevredenheid. In breed teamverband zorg je voor de continuïteit van bedrijfskritische applicaties van toonaangevende klanten. Tevens staat security binnen Solvinity op een hoog niveau in een van Nederlands meest geavanceerde IT-omgevingen.

Hoe bereik je ons?
Passen we bij elkaar? Wil je ons daarvan overtuigen? Bel dan even met Emile Molenbeek, onze recruitment lead. Je kunt hem bereiken op 035-5232626. 
 
Geen acquisitie a.u.b.

lees meer

Functie-eisen Dit ben jij
 • je hebt een MBO opleiding, met dito-werk en denkniveau;
 • je hebt minimaal 5  jaar ervaring als medewerker ICT beheer, bij voorkeur in een (middel-)grote organisatie;
 • Je hebt bij voorkeur kennis en ervaring opgegaan met de volgende producten:
 • Windows server, 2012 R2
 • Exchange en AD
 • Skype for Business
 • MS Office 2013
 • Cisco VPN - RSA
 • je bent zeer communicatief en analytisch;
 • je beheerst de Nederlandse maar ook de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift;
 • je bent stressbestendig, neemt initiatief en kunt goed in teamverband en zelfstandig werken;
 • je bent resultaatgericht, een zelfstarter, geloofwaardig, integer, creatief en bovenal heb je respect voor anderen.

lees meer

Bedrijfsomschrijving Solvinity is ontstaan uit de fusie van twee succesvolle Nederlandse private cloud specialisten. Met ruim 200 gedreven en leergierige ‘Solvineers’ zijn we nu een van de grootste providers van hoogwaardige hosting- en kantoorautomatiseringsoplossingen. Met 200 mensen in drie vestigingen blijven we toch een hecht bedrijf. Teamwork staat centraal binnen Solvinity en dus is er naast het werk ook ruimte voor tafelvoetbal, een flipperkast-competitie, poolbiljart en een vrijdagmiddagborrel. We zijn een bedrijf van training, gerichte kennisdeling en seminars, het liefst vaak en gezamenlijk. Binnen onze teams gaan we inhoudelijk en met respect met elkaar om, waarderen elkaars werk en bijdrage aan het team en de sfeer. Hier nemen we kleine en grote beslissingen na een pittige discussie met management en collega’s. Onze mensen zijn IT hosting specialisten met een nieuwsgierige, kritische, ‘smart’ en coachende instelling. Maar een Solvineer beschikt ook over soft skills als empathie en collegialiteit: we zijn allround teamspelers en hechte collega’s. Omdat we de volle breedte en diepte in onze mensen aanspreken noemen we Solvineers ook wel ‘T-shaped engineers’. Teamwork met T-shaped engineers als basis voor de Solvinity cultuur!

T-shaped engineering begint met een sterke focus op de doelstellingen van de klant, gekoppeld aan continue technologische vernieuwing en teamwerk. We zijn georganiseerd in ‘agile’ klantenteams die het werk integraal oppakken, van project en transitie tot 100% secure beheer, dwars over alle technologieën heen. Solvineers zijn onafhankelijke denkers die gezamenlijk een visie creëren aan de hand van de voortdurende evolutie van het vakgebied en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Public Cloud, DevOps, CICD. We zijn kritisch op onszelf, ons team en onze organisatie en houden elkaar scherp en nieuwsgierig, om altijd de best denkbare oplossing te kunnen bieden voor onze partners, onze klanten en de business van onze klanten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg