user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contact met Solvinity
Je bericht is met succes verzonden
Contactgegevens

Solvinity https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/6173/c49019a45202eab725740809e27b663a/
Hogehilweg 3
1101CA Amsterdam Noord-Holland NL

0355232626

Solvinity

Hogehilweg 3, Amsterdam

Solvinity
  • Solvinity
  • Amsterdam
  • 51 - 250 medewerkers
  • 0355232626

Solvinity is ontstaan uit de fusie van twee succesvolle Nederlandse private cloud specialisten. Met ruim 200 gedreven en leergierige Solvineers zijn we nu een van de grootste providers van hoogwaardige hosting- en kantoorautomatiseringsoplossingen. Met 200 mensen in drie vestigingen blijven we toch een hecht bedrijf. Teamwork staat centraal binnen Solvinity en dus is er naast het werk ook ruimte voor tafelvoetbal, een flipperkast-competitie, poolbiljart en een vrijdagmiddagborrel. We zijn een bedrijf van training, gerichte kennisdeling en seminars, het liefst vaak en gezamenlijk. Binnen onze teams gaan we inhoudelijk en met respect met elkaar om, waarderen elkaars werk en bijdrage aan het team en de sfeer. Hier nemen we kleine en grote beslissingen na een pittige discussie met management en collegas. Onze mensen zijn IT hosting specialisten met een nieuwsgierige, kritische, smart en coachende instelling. Maar een Solvineer beschikt ook over soft skills als empathie en collegialiteit: we zijn allround teamspelers en hechte collegas. Omdat we de volle breedte en diepte in onze mensen aanspreken noemen we Solvineers ook wel T-shaped engineers. Teamwork met T-shaped engineers als basis voor de Solvinity cultuur!

T-shaped engineering begint met een sterke focus op de doelstellingen van de klant, gekoppeld aan continue technologische vernieuwing en teamwerk. We zijn georganiseerd in agile klantenteams die het werk integraal oppakken, van project en transitie tot 100% secure beheer, dwars over alle technologieën heen. Solvineers zijn onafhankelijke denkers die gezamenlijk een visie creëren aan de hand van de voortdurende evolutie van het vakgebied en de laatste ontwikkelingen op het gebied van Public Cloud, DevOps, CICD. We zijn kritisch op onszelf, ons team en onze organisatie en houden elkaar scherp en nieuwsgierig, om altijd de best denkbare oplossing te kunnen bieden voor onze partners, onze klanten en de business van onze klanten.

Werken bij Solvinity? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
2 vervulde ICT vacatures
Ervaren ontwikkelaar Python (omg. Amsterdam) (vervuld)
Solvinity Je bent een Developer die geïnspireerd wordt door projecten die als basis hebben Infrastructure As a Code. Je werkt samen met ons team aan Shared Services, die onze Customer ..
Senior IT Servicedesk Medewerker, Utrecht centrum, 36-40 uur, dynamische corporate (vervuld)
Solvinity IT Support Medewerker Als Supportmedewerker werk je dagelijks aan het leveren van 1e en 2e lijns supportdiensten ten behoeve een van de grotere klanten van ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Amsterdam