user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down

Vacature ICT Projectleider

Vacature Rotterdam

Evides Waterbedrijf
 • Evides Waterbedrijf Bedrijfsprofiel
 • HBO, 3 - 10 jaar ervaring
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Binnen het bedrijfsonderdeel Klant & Business Support op de afdeling ICT Projecten is de functie van Projectleider ICT ontstaan.

De functie

Als Projectleider ICT ben je verantwoordelijk voor het leiden en realiseren van projecten, in overeenstemming met de met opdrachtgever gemaakte afspraken en binnen de gestelde randvoorwaarden (GROTIK en afgesproken projectmanagementmethode).
Je hebt ervaring met Agile Projectmanagement en bent in staat om op basis van het te bereiken organisatiedoel (scope van de opdracht) een keuze te maken uit de beschikbare methodieken en frameworks. Je rapporteert aan Hoofd Projecten ICT, functioneel aan de opdrachtgever(s).

lees meer

Functie-eisen Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden
 • Identificeert stakeholders en houdt zorgvuldig rekening met hun belangen. Zorgt voor vaststelling van de projectscope en het specificeren/beoordelen van de functionele eisen. Zorgt dat scherp is afgebakend wat wel en wat niet beoogd wordt met het project en welke waarde wordt toegevoegd aan de business.
 • Zorgt voor vertaling van functionele eisen in technische eisen.
 • Stelt een projectplan/-voorstel op dat voldoet aan de afspraken met de opdrachtgever, binnen de gestelde randvoorwaarden.
 • Geeft leiding aan de totstandkoming van het projectdoel, conform het projectplan. Bewaakt de voortgang en rapporteert over o.a. status, voortgang, risico’s/mitigerende maatregelen en kwaliteit.
 • Adviseert management, collega’s en derden door het (laten) uitvoeren van studies en het opstellen van business cases en investeringsvoorstellen.
 • Coacht v.w.b. Agile Projectmanagement zowel het Agile team als de individuele teamleden. Faciliteert Scrum Events en zorgt voor een optimale en veilige werkomgeving voor het team.
 • Zorgt dat benodigde resources (mensen, middelen en geld) inzichtelijk zijn en zorgt dat ze er komen. Zorgt dat resource-issues op het juiste niveau aandacht krijgen.
 • Zorgt voor de evaluatie van projecten en Agiletrajecten. Laat de uitkomsten hiervan vastleggen en zorgt voor de kennisoverdracht.
 • Signaleert ontwikkelingen op het vakgebied, adviseert hierover en draagt bij aan de implementatie.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 63.558 p/j

Het bruto jaarinkomen voor deze functie bedraagt maximaal € 63.558,- op basis van een fulltime dienstverband.
Overige info Jouw profiel
Heb jij…
 • een HBO diploma en aanvullende scholing?
 • 4-7 jaar relevante werkervaring met ICT-projectmanagement en –methodieken?
 • ervaring met projecten en Agile werken op het snijvalk van ICT en Business?
 • ervaring als Scrum Master?
Ben jij…
 • iemand met sterke projectmanagementvaardigheden en bij voorkeur ervaring met Agile management?
 • iemand met uitstekende communicatieve vaardigheden?
 • iemand die een belangrijke bijdrage kan leveren aan het verbeteren van projectmatig werken en agile werken?
 • resultaat gedreven en planmatig handelend?
 • die Projectleider/Scrum Master met brede kennis en ervaring binnen de ICT-wereld?
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Ons aanbod
Het bruto jaarinkomen voor deze functie bedraagt maximaal € 63.558,-. Evides biedt je verder prima arbeidsvoorwaarden met uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden, flexibele werktijden en een goede pensioen regeling. Daarvan stel je zo’n 20% van je arbeidsvoorwaardenpakket zelf samen; je kunt hier o.a. extra vakantiedagen mee kopen, het iedere maand laten uit keren of sparen en het in één keer laten uitkeren; de keuze is aan jou!.

Interesse?
Heb je interesse in de functie van Projectleider ICT en wil je meer informatie, neem dan contact op met Harm Bakx Hoofd Projecten ICT op 06-82139291. Je kunt direct online solliciteren en een CV en motivatiebrief meesturen. De sluitingsdatum van de vacature is vrijdag 15 december 2017.

Het aanvragen van een VOG is onderdeel van de selectieprocedure.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

lees meer

Contactpersoon Dhr. Harm Bakx
06-82139291
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Projectleider in regio Rotterdam
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rotterdam