user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature ICT Projectleider

in Rotterdam

Evides Waterbedrijf
 • Evides Waterbedrijf
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Binnen het bedrijfsonderdeel Klant & Business Support op de afdeling ICT Projecten is de functie van Projectleider ICT ontstaan.

De functie

Als Projectleider ICT ben je verantwoordelijk voor het leiden en realiseren van projecten, in overeenstemming met de met opdrachtgever gemaakte afspraken en binnen de gestelde randvoorwaarden (GROTIK en afgesproken projectmanagementmethode).
Je hebt ervaring met Agile Projectmanagement en bent in staat om op basis van het te bereiken organisatiedoel (scope van de opdracht) een keuze te maken uit de beschikbare methodieken en frameworks. Je rapporteert aan Hoofd Projecten ICT, functioneel aan de opdrachtgever(s).

lees meer

Functie-eisen Jouw belangrijkste verantwoordelijkheden
 • Identificeert stakeholders en houdt zorgvuldig rekening met hun belangen. Zorgt voor vaststelling van de projectscope en het specificeren/beoordelen van de functionele eisen. Zorgt dat scherp is afgebakend wat wel en wat niet beoogd wordt met het project en welke waarde wordt toegevoegd aan de business.
 • Zorgt voor vertaling van functionele eisen in technische eisen.
 • Stelt een projectplan/-voorstel op dat voldoet aan de afspraken met de opdrachtgever, binnen de gestelde randvoorwaarden.
 • Geeft leiding aan de totstandkoming van het projectdoel, conform het projectplan. Bewaakt de voortgang en rapporteert over o.a. status, voortgang, risico’s/mitigerende maatregelen en kwaliteit.
 • Adviseert management, collega’s en derden door het (laten) uitvoeren van studies en het opstellen van business cases en investeringsvoorstellen.
 • Coacht v.w.b. Agile Projectmanagement zowel het Agile team als de individuele teamleden. Faciliteert Scrum Events en zorgt voor een optimale en veilige werkomgeving voor het team.
 • Zorgt dat benodigde resources (mensen, middelen en geld) inzichtelijk zijn en zorgt dat ze er komen. Zorgt dat resource-issues op het juiste niveau aandacht krijgen.
 • Zorgt voor de evaluatie van projecten en Agiletrajecten. Laat de uitkomsten hiervan vastleggen en zorgt voor de kennisoverdracht.
 • Signaleert ontwikkelingen op het vakgebied, adviseert hierover en draagt bij aan de implementatie.

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Evides Waterbedrijf levert 24 uur per dag 365 dagen per jaar, veilig, schoon én smakelijk drinkwater aan 2,5 miljoen klanten en het bedrijfsleven in Zeeland, het zuidwesten van Zuid-Holland en de Brabantse Wal. Daarnaast biedt Evides industriewaterdiensten op maat aan grote industriële klanten in onder meer Nederland, België en Duitsland. Evides Waterbedrijf is in handen van publieke aandeelhouders (gemeenten en provincie).

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 63.558 p/j

Het bruto jaarinkomen voor deze functie bedraagt maximaal € 63.558,- op basis van een fulltime dienstverband.