user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag
Contactgegevens

Web-Company B.V. https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/6161/aa41f5ab87d60e01d5b76f59f1032b1f/
Havendijk 22
4201XA Gorinchem Zuid-Holland NL

0183201079
Web-Company B.V.
Score: 9.6
Stemmen: 40

Web-Company B.V.

Havendijk 22, Gorinchem

Web-Company B.V.
  • Web-Company B.V.
  • Gorinchem
  • 1 - 10 medewerkers
  • 0183201079

Web-Company is een snel groeiend webbureau dat zich heeft gespecialiseerd in de API koppelingen en de bouw van websystemen zoals webwinkels.

We werken in een informele sfeer in een mooi uit pakhuit in de oude haven van Gorinchem. Naast het team in Nederland hebben we verschillende development teams in het buitenland.

Werken bij Web-Company B.V.? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
4 vervulde ICT vacatures
Projectmanager E-commerce (vervuld)
Web-Company B.V. Als projectmanager ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten ten aanzien van het project. Je bewaakt de afspraken en deadlines en zorgt voor een vlotte communicatie met de ..
PHP programmeur in Harxinxveld-Giessendam (vervuld)
Web-Company B.V. Voor ons kantoor in Hardinxveld-Giessendam is Web-Company op zoek naar een fulltime PHP developer. Ervaring met Magento is een pre. Je komt te werken in een snel groeiende ..
Laravel programmeur (vervuld)
Web-Company B.V. Voor een mooie klant regio Den Haag - Amsterdam zijn wij op zoek naar een Laravel programmeur.  Ervaring met SQL, S3, Redis en Autoscaling. Je komt te werken in een ..
Flexibele Magento programmeur voor diverse mooie opdrachten (vervuld)
Web-Company B.V. Web-Company B.V. is op zoek naar een programmeur voor in vast dienstverband. Dit mag eventueel ook Freelance zijn. Je komt te werken voor mooie opdrachtgevers waarbij je ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Gorinchem