user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Communicatieve Integration & Delivery Engineer, fulltime, Gouda

Service Delivery Manager
Able - Topicus
 • Able - Topicus Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Je gaat aan de slag als Integration & Delivery Engineer en wordt verantwoordelijk voor de kwaliteit van het uitlevering proces van onze nieuwe Software as a Service (SaaS). Je levert expertise op infrastructure, deployment en support met de specifieke focus op middleware applicaties en technologie. Je werkt actief aan de kwaliteit van de uitlevering door o.a. betere test jobs, metrics en dashboards en nog veel meer. Onze SaaS-dienst wordt met een DevOps hosting partner uitgevoerd waardoor je ook regelmatig op locatie tussen de DevOps engineers zit van de hosting partner die het platform in de lucht houdt. Hier zorg je er eveneens voor dat het release proces binnen Able naadloos aansluit op dat van de hosting partner en help je verschillende scrum teams binnen Able tot een hoger niveau te komen voor wat betreft automated deployment.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Je hebt een sterke interesse in het bouwen van verschillende soorten geautomatiseerde testen en de drive om maximaal te automatiseren met kwaliteit en efficiëntie als belangrijkste doelstelling. Je bent energiek en gedreven en jouw bevlogenheid werkt aanstekelijk. Je communicatie is open; je zegt wat je bedoelt en bedoelt wat je zegt. Je bent niet bang voor een stootje en je schuwt het geven van een constructief duwtje ook zeker niet. Net zoals je collega’s streef je ernaar om de beste in de klas te zijn en als team kunnen jullie elkaar op nieuwe hoogten zetten. Je focust je op wat belangrijk is en je realiseert je wanneer je het spelplan moet veranderen om het juiste resultaat te bereiken. Samen met je team ben je van toegevoegde waarde voor onze organisatie en onze klanten.

Wat vragen wij van jou?
Je bent analytisch, innovatief en communicatief sterk met ervaring als Cloud engineer in verschillende omgevingen. Je maakt je nieuwe kennis heel snel eigen, blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en gebruikt deze, waar mogelijk, om een optimale dienstverlening te realiseren. Je hebt een altijd kritische blik op het geleverde werk en de omgeving , doet verbetervoorstellen en brengt die ook aan. Je bent een sociale teamspeler die zijn opgebouwde kennis graag deelt met het team en daarbuiten.

Voorts beschik je over:
 • Ervaring met Config management systemen zoals Chef, Puppet, of Ansible
 • Ervaring met Docker Containers
 • Ervaring Tools zoals Git, Jenkins, Nexus, of Artifactory
 • Ervaring met het bouwen van Java software (pré)
 • Ervaring met Deployment (pré)
 • Ervaring met scripting talen zoals Python, Ruby, Javascript, Powershell, etc. (pré)
 • Een rijbewijs B

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wat wij doen?
We bouwen Wealth Management Software.

Wij hebben een leidende positie in Nederland en leveren onze software aan A-merken in de bancaire sector, het pensioenwezen en de verzekeringsbranche. Onze expertise en constante focus op ‘leveren’ draagt er zorg voor dat wij onze beloften waar maken en onze klanten tevreden zijn. Wij zijn trots op onze marktpropositie en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst.

Wie wij zijn?
Wij zijn ‘’down-to-earth people’!

Management-stijl? Jij weet het met jouw ervaring en expertise waarschijnlijk beter, dus wij laten jou lekker ‘je ding doen’ en geven je alle ruimte en tijd daartoe. Wij stimuleren initiatief, ondernemerschap en creativiteit. We laten je beslissingen nemen en geven je verantwoordelijkheid. Maar we vragen je ook om verantwoordelijkheid te némen. We betrekken je bij de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, in onze markt en onze expertise , waarmee wij een omgeving van betrokkenheid en samenwerking creëren. Onze cultuur kan het beste worden omschreven als open, informeel en resultaatgericht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Allereerst: een uitdagende baan in een agile omgeving, een goede sfeer en slimme collega’s.
Daarnaast geven we je graag:

• Een goed salaris, 8% vakantiegeld en een bedrijfsresultaatafhankelijke bonus.
• Een mobiliteitsbudget waarmee je zelf je mobiliteit bepaalt (dat kan een leaseauto zijn, maar ook het OV of je eigen auto)
• Flexibele werktijden
• Een premievrije Pensioenregeling & diverse personeelsverzekeringen.
• Vijf weken vakantie….
• ….en mocht je daar niet genoeg aan hebben: de optie om extra dagen bij te kopen.
• Een VrijMiBo (bij mooi weer op ons terras).
• Cateringcollega’s die in het bedrijfsrestaurant de heerlijkste verse lunches maken.
• Een actieve evenementencommissie die zorgt voor een goede work/fun balance.

lees meer

Overige info Je krijgt een werkplek in ons gloednieuwe kantoor op het Quinterium kantorencomplex in Gouda, gelegen aan de A12, dichtbij de buslijnen en op fietsafstand van station Gouda.
 
Contactpersoon Mevr. Martine van Kalkeren
0182-398 888
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda