user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Senior Systeembeheerder met leidinggevende ervaring, fulltime, Gouda

Systeembeheerder
Able - Topicus
 • Able - Topicus Bedrijfsprofiel
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Wie ben jij?
Jij bent die Senior Systeembeheerder die weet wat het is om in een software ontwikkelbedrijf te werken. Je snapt dat ontwikkelaars en systeembeheerders nauw moeten samenwerken om een product of dienst te ontwerpen, te bouwen en continue te verbeteren. Je bent in staat om de juiste balans te vinden tussen het geven van vrijheid aan de ontwikkelaars en het bewaken van onderwerpen als compliancy en risk management en het borgen van business continuity, zodat wij én onze klanten verzekerd zijn van een robuust en veilig product.

Je bent energiek en gedreven en hebt ervaring in het aansturen van een (klein) team. Je coacht je medewerkers en zorgt dat de dienstverlening naar een hoger niveau wordt getild. Jouw bevlogenheid voor je vak werkt aanstekelijk en omdat jouw expertise je stokpaardje is, word je daar graag op uitgedaagd en weet je in discussies mensen op inhoud te overtuigen. Jouw doel is om samen met je team van toegevoegde waarde te zijn voor onze organisatie. En last but not least: je bent pas tevreden als jouw stakeholder tevreden is.

Wat ga jij doen bij ons?
Met jouw kennis van onder meer Linux, Windows en Hyper-V draag je zorg voor het opzetten van stabiel draaiende omgevingen, gewaarborgde veiligheid en goed functionerende hard- en software. Je initieert verbeterprojecten en zorgt dat die in goede banen geleid worden. Ons IT Infra team is klein en dat maakt dat je met alle facetten van de infra dienstverlening in aanraking komt. Een ware ‘handen uit de mouwen’ job!

lees meer

Functie-eisen Wat vragen wij van jou?
Idealiter heb je ruime kennis van onder meer Linux, Windows en Hyper-V en brede ervaring met Microsoft producten. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent ambitieus en klant- en oplossingsgericht. Een stevige gesprekspartner die de directie kan adviseren in IT-vraagstukken en niet bang is om verbetervoorstellen in te brengen en uit te voeren. En bovenal: flexibel, sociaal en gericht op samenwerken.
Wij werken met de laatste technologieën en laatste versies van software en vinden het daarom belangrijk dat jij je kennis up-to-date hebt gehouden d.m.v. opleidingen en trainingen. Qua kennis en kunde beschik jij over:
 • Een relevante MBO/HBO (ICT) opleiding afgerond en minimaal 4 jaar werkervaring in een soortgelijke functie
 • Aantoonbare kennis van netwerken (routing/switching/firewall)
 • Kennis van Linux, open stack, fortigate/fortiswitch, powershell en VOIP
 • Een recente MCSA certificering (of de bereidheid om die op korte termijn te behalen)
 • Beschikken over een MSCE certificering is een pré
 • Kennis van Microsoft serverproducten, o.a. SQL, O365, Azure AD, Enterprise Mobility + Security, Intune
 • Kennis van virtualisatie (Hyper-V) en diverse storage en back-up oplossingen
 • Rijbewijs B (i.v.m. bezoeken aan onze datacenters in Groenekan en Amsterdam)

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Wat wij doen?
We bouwen Wealth Management Software.

Wij hebben een leidende positie in Nederland en leveren onze software aan A-merken in de bancaire sector, het pensioenwezen en de verzekeringsbranche. Onze expertise en constante focus op ‘leveren’ draagt er zorg voor dat wij onze beloften waar maken en onze klanten tevreden zijn. Wij zijn trots op onze marktpropositie en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst.

Wie wij zijn?
Wij zijn ‘’down-to-earth people’!

Management-stijl? Jij weet het met jouw ervaring en expertise waarschijnlijk beter, dus wij laten jou lekker ‘je ding doen’ en geven je alle ruimte en tijd daartoe. Wij stimuleren initiatief, ondernemerschap en creativiteit. We laten je beslissingen nemen en geven je verantwoordelijkheid. Maar we vragen je ook om verantwoordelijkheid te némen. We betrekken je bij de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, in onze markt en onze expertise , waarmee wij een omgeving van betrokkenheid en samenwerking creëren. Onze cultuur kan het beste worden omschreven als open, informeel en resultaatgericht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Overige info Wat bieden wij jou?
Allereerst: uitdagend werk in een agile omgeving, een goede sfeer, slimme collega’s en voldoende afwisseling.

Daarnaast geven we je graag:
 • een goed salaris, 8% vakantiegeld en een resultaatafhankelijke bonus
 • een Mobiliteitsbudget (naar eigen keuze inzetbaar voor bijv. leaseauto, eigen vervoer, OV etc.)
 • flexibele werktijden
 • opleidingsmogelijkheden (we willen dat jij je blijft ontwikkelen)
 • een premievrije Pensioenregeling & diverse personeelsverzekeringen 
 • vijf weken vakantie (met de optie om extra dagen bij te kopen)
 • een VrijMiBo (bij mooi weer op het terras)
 • cateringcollega’s die in het bedrijfsrestaurant de heerlijkste lunches maken

lees meer

Contactpersoon Mevr. Martine van Kalkeren
0182-398 888
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Gouda Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda