user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Energieke Senior Java Developer, fulltime, omgeving Gouda-Rotterdam

Developer
Able - Topicus
 • Able - Topicus
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Hoe zou jouw werkdag als Developer er uit kunnen zien?
Je gaat aan de slag als senior Java Developer in een van onze scrum-teams, te weten Transformation, Messaging & Interfacing (TMI). De core taak van jouw team is het leveren van zakelijke services om informatie van EuroPort + te ontsluiten en zodoende de gebruikers van EuroPort+ in staat te stellen hun klanten en adviseurs op transparante wijze en op elk online platform te informeren. Hiertoe verzamelt en koppelt het team informatie uit verschillende bronnen aan outputberichten in meerdere formaten.
Ergens tussen 07:00 en 10:00 kom je binnen en start jij je werkdag met het doorlopen van je mail. Rond 10:00 uur vindt de stand-up plaats; dit is het moment op de dag waarop je met het hele team bij elkaar staat en je vertelt wat je de vorige dag hebt gedaan, vandaag gaat doen en of je ergens hulp bij nodig hebt. Na een verse lunch in ons gezellige bedrijfsrestaurant review je bijvoorbeeld een code van een van je collega’s en geeft hier feedback op of kom je met je scrumteam bijeen voor de refinement, waarin jullie vooruitblikken op de 3-wekelijkse sprint en brainstormen over het werk dat eraan komt.
 

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Je bent energiek en gedreven en jouw bevlogenheid voor je vak werkt aanstekelijk. Omdat jouw expertise je stokpaardje is, word je daar graag op uitgedaagd en weet je in discussies je collega’s op inhoud te overtuigen. Je hebt een positieve instelling met een goed gevoel voor mensen en beschikt over een flinke dosis doorzettingsvermogen om je doelen te bereiken. Je kunt tegen een stootje en je schuwt het geven van een constructief duwtje zeker niet. Zelfstandigheid is jouw ‘middle name’ en met jouw brede interesse en flexibiliteit maak jij je dingen snel eigen. Jouw doel is om als specialist samen met je scrumteam mooie dingen te maken die van toegevoegde waarde zijn voor onze klant en een wezenlijke bijdrage leveren aan onze organisatie. En last but not least: je bent klantgericht en staat garant voor de kwaliteit van je werk. Je bent pas tevreden als jouw stakeholder tevreden is.

Wat vragen wij van jou?  
Je beschikt over een HBO/ academische opleiding in de richting van informatica of hebt gelijkwaardige aantoonbare werkervaring. Je bent gedreven en gewend om projectmatig te werken. Je hebt humor en relativeringsvermogen en bent communicatief vaardig, in woord en geschrift. Voorts heb je:
 
 • 5+ jaar werkervaring als Java developer
 • Uitgebreide kennis van en ervaring met Hibernate/JPA2, JAXB, Dozer JUnit of gerelateerde frameworks
 • Kennis van en ervaring met XML, XSD, XSLT en JSON
 • Ervaring met Continuous Delivery/ Continuous Integration (Git, Maven, Jenkins)
 • Ervaring met message-oriented middleware (JMS, ActiveMQ/MQSeries/e.d.)
 • Ontwikkel en gebruikerservaring op/met Linux/*Nix
 • Ervaring met Unit testing is een pre
 • Ervaring met Agile/Scrum is een pre
 • Ontwikkelervaring in C++, Ruby en/of Typescript zijn een zeer sterke pre
 • Ervaring met Angular 2, CSS, HTML is een pre

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Wat wij doen?
We bouwen Wealth Management Software.

Wij hebben een leidende positie in Nederland en leveren onze software aan A-merken in de bancaire sector, het pensioenwezen en de verzekeringsbranche. Onze expertise en constante focus op ‘leveren’ draagt er zorg voor dat wij onze beloften waar maken en onze klanten tevreden zijn. Wij zijn trots op onze marktpropositie en hebben ambitieuze plannen voor de toekomst.

Wie wij zijn?
Wij zijn ‘’down-to-earth people’!

Management-stijl? Jij weet het met jouw ervaring en expertise waarschijnlijk beter, dus wij laten jou lekker ‘je ding doen’ en geven je alle ruimte en tijd daartoe. Wij stimuleren initiatief, ondernemerschap en creativiteit. We laten je beslissingen nemen en geven je verantwoordelijkheid. Maar we vragen je ook om verantwoordelijkheid te némen. We betrekken je bij de ontwikkelingen binnen ons bedrijf, in onze markt en onze expertise , waarmee wij een omgeving van betrokkenheid en samenwerking creëren. Onze cultuur kan het beste worden omschreven als open, informeel en resultaatgericht.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Een uitdagende baan in een agile omgeving, een goede sfeer, slimme collega’s en voldoende afwisseling.

een goed salaris, 8% vakantiegeld en een bedrijfsresultaatafhankelijke bonus
een Mobiliteitsbudget (voor lease auto naar keuze of eigen vervoer)
flexibele werktijden
opleidingsbudget (we willen graag dat jij je blijft ontwikkelen)
een premievrije Pensioenregeling & diverse personeelsverzekeringen
vijf weken vakantie (en de optie om extra dagen bij te kopen)
een VrijMiBo (bij mooi weer op ons terras)
onze eigen cateringcollega’s die in het bedrijfsrestaurant de heerlijkste lunches maken
een evenementencommissie die voor je juiste work/fun balans zorgt.

lees meer

Energieke Senior Java Developer, fulltime, omgeving Gouda-Rotterdam
Score: 8.7
Stemmen: 45

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Gouda