user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down
Contact Us   |   Terms
Contact Us   |   Terms
Contact Instituut voor de Nederlandse Taal
Your message has been send successfully!
Contact details

Instituut voor de Nederlandse Taal https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/6131/56b805719b6dff309f17a6c2beadfd8f/
Matthias de Vrieshof 2
2311BZ Leiden Zuid-Holland NL

071-5141648

Instituut voor de Nederlandse Taal

Matthias de Vrieshof 2, Leiden

Instituut voor de Nederlandse Taal
  • Instituut voor de Nederlandse Taal
  • Leiden
  • 26 - 50 employees
  • 071-5141648
View IT jobs

Het Instituut voor de Nederlandse Taal is d plek voor iedereen die iets wil weten over het Nederlands door de eeuwen heen. We zijn een breed toegankelijk wetenschappelijk instituut dat alle aspecten van de Nederlandse taal bestudeert, waaronder de woordenschat, grammatica en taalvariatie. We verzamelen de nieuwste Nederlandse woorden, actualiseren belangrijke naslagwerken zoals de Algemene Nederlandse Spraakkunst en maken vaktaal toegankelijk via terminologielijsten. Ook zijn we betrokken bij diverse nationale en internationale samenwerkingsverbanden.

Om al deze taken te ondersteunen, ontwikkelen we in-house maatwerksoftware. In het afgelopen jaar hebben we bijvoorbeeld gewerkt aan een online-vertaalwoordenboek en een applicatie waarmee taalkundigen zelf teksten kunnen uploaden om te doorzoeken en analyseren.

We zitten in de sfeervolle Leidse binnenstad, dichtbij het station. Er zijn collegas van alle leeftijden, de sfeer is informeel en werktijden zijn flexibel. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en volop mogelijkheid om ervaring op te doen met verschillende talen en tools.

Work at Instituut voor de Nederlandse Taal? 1 IT job available View filled
Software-ontwikkelaar bij Instituut voor Nederlandse Taal (INT)
Job saved in your favorites!
Job removed from your favorites!
Instituut voor de Nederlandse Taal - Leiden HBO, minimum 1 year experience
1 filled IT vacancy View vacant
Junior/medior softwareontwikkelaar bij Instituut voor de Nederlandse Taal (filled)
Instituut voor de Nederlandse Taal Wij zoeken per direct een junior/medior softwareontwikkelaar om ons team van 8 ontwikkelaars en computerlinguïsten te versterken. Er zijn collega’s van alle leeftijden, de ..
View IT jobs
  1. ICTerGezocht.nl
  2. IT companies
  3. Leiden