inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Technisch Consultant

Vacature in Apeldoorn

ICT-Partners
  • ICT-Partners Bedrijfsprofiel
  • HAVO / HBO, 3 - 5 jaar ervaring
  • Vast contract / Detachering
  • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving De moderne eindgebruiker wenst tijd-, platform- en plaatsonafhankelijk te kunnen werken, het liefst op een eigen gekozen apparaat (Bring Your Own en Choose Your Own Device). Als ervaren Consultant Application & Desktop Delivery maak jij dit mogelijk. Jouw kennis hiervan is zo uitgebreid dat jouw advies op dit gebied van hoge kwaliteit is. En je weet het over te brengen.
Voorop lopen in ontwikkelingen
Dat kun jij realiseren doordat je continu alle marktontwikkelingen volgt op het gebied van ADD en doordat je iedereen om je heen meeneemt in kansen en mogelijkheden die je ontdekt. Jouw advies, of het nu richting directie, management of je eigen teamleden is, breng je met overtuigingskracht. Of dat nu op papier is of live in een presentatie.
 
Het specialisme Application & Desktop Delivery laat jouw hart sneller kloppen. Je bekijkt het niet alleen vanuit de architectuur, maar plaatst het ook duidelijk in een bedrijfsmatige context. En dat maakt je ook een ideale projectleider, die opdrachten met mooie resultaten afrondt. Met jouw enthousiasme over je vakgebied adviseer je niet alleen klanten, maar wek je vertrouwen en groeit je netwerk, bijna als vanzelf.
 
Al die kennis en ervaring breng je over op je collega teamleden, dat bestaat uit nog een Consultant, twee Technisch Consultants en vier Engineers. Niet zomaar een project draaien dus, maar het hele traject van pre sales tot advies en uiteindelijke uitvoer, dat ligt bij jou. Een functie met inhoud en een commerciële uitdaging.
 


 
ICT-Partners helpt haar klanten vanuit drie gezichtspunten: de balans zoeken in technologische mogelijkheden, het optimaliseren van beheer en het inzetten van de juiste ICT’ers. Wat ICT-Partners biedt, gaat verder dan productkennis. Wij helpen om bedrijfsbrede doelstellingen te bereiken waar ICT een belangrijke rol speelt.
 
Ben jij die daadkrachtige Consultant Application & Desktop Delivery met commercieel inzicht? Solliciteer dan direct!
Functie-eisen Wat breng je mee
Voor deze praktische, adviserende en uitvoerende functie zoeken wij een Consultant die helder analyseert, verbanden legt, een diagnose stelt en met scherpe adviezen komt. Om van deze uitdaging een succes te maken, beschik je al over:
HBO werk- en denkniveau
minimaal vijf jaar ervaring als Consultant met een proven track record
aantoonbare en succesvolle ervaring met pre sales werkzaamheden
recente en relevante certificeringen op het gebied van Citrix en/of Microsoft
 
Bedrijfsomschrijving Bij ICT-Partners werken meer dan 85 ICT proffesionals verdeeld over drie regio's in Nederland. Bij ICT-Partners vinden wij dat de balans tussen werk en privé in orde moet zijn en staat plezier in je werk hebben voorop. Naast de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen ( certificeren) levert ICT-Parters de juiste tools ( auto, laptop,telefoon) om je werk goed uit te kunnen voeren.

ICT-Partners helpt organisaties succesvol te zijn met hun ICT. Wij ontwerpen, implementeren en optimaliseren ICT-omgevingen met de nieuwste technologieën, die bijdragen aan continuïteit, stabiliteit en kostenbesparing. Daarbij hebben wij ruime aandacht voor de samenhang tussen systemen, processen en mensen, rekening houdend met de sociale context.

Alles draait om vernieuwing en verbetering van de ICT-infrastructuur (‘Mijn werkplek’ & ‘Mijn datacenter’) en het optimaal inrichten van het beheer (‘Mijn beheer’). Het resultaat: lagere beheerkosten en verhoogde arbeidsproductiviteit. It’s all connected.
Salarisinformatie Salaris in overleg

Leaseauto, laptop en telefoon horen bij deze functie.

Overige info Wat bieden wij
een uitdagende functie met afwisseling tussen projecten of individuele trajecten
uitstekende mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen
een relaxte werk-privébalans
een collegiale werksfeer met veel persoonlijke aandacht
een marktconform salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden
een vast contract bij indiensttreding
een auto, laptop en smartphone
 
Contactpersoon Mevr. a valkenburg
055-5282222
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere vacatures voor Systeembeheerder in regio Apeldoorn Bekijk alle 16 vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Systeembeheerder