Vacature Software Engineer Delphi | Logistiek & Industrie | Omgeving Enschede

Vacature Enschede

Software Engineer
Stratech
 • Stratech Bedrijfsprofiel
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Als Software Engineer bij Stratech werk je in een dynamische omgeving. Klantwensen en ontwikkelingen in de markt doen voortdurend een beroep op jouw inventieve- en creatieve vermogen om effectieve technische oplossingen te ontwikkelen. Je maakt deel uit van een team, dat volgens scrummethodiek nieuwe softwareoplossingen in onze standaardapplicatie realiseert. Tot slot ben je op de hoogte van de ins en outs van jouw vakgebied.

Je bent een gedreven en oplossingsgerichte collega die in staat is om binnen de planning een goed resultaat neer te zetten. Natuurlijk met oog voor detail en kwaliteit. De functie biedt je de afwisseling en uitdaging die je van een dynamisch bedrijf als Stratech mag verwachten.

Binnen het team Logistiek & Industrie werk je mee aan de ontwikkeling van Stratech-SPS, onze softwareoplossing voor import- / exportzendingen. Stratech-SPS wordt gebruikt door grote en middelgrote organisaties zoals KLM, Aviko, Smit & Zoon en Watson-Marlow.

lees meer

Functie-eisen Om je taken goed te kunnen uitvoeren beschik je over een afgeronde HBO (of gelijkwaardige) Informatica opleiding. Je beschikt over aantoonbare meerjarige ervaring als Software Engineer in een Agile/Scrum omgeving.
De volgende kenmerken zijn vereist:
 • Je hebt minstens 3 jaar relevante werkervaring met het ontwikkelen in Delphi
 • Je bent een inspirerende, creatieve en ondersteunende persoonlijkheid
 • Je hebt ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van Windows applicaties
 • Je kent Team Foundation Server (TFS)
 • Je hebt kennis van MS SQL Server
 • Je bent een teamplayer
 • Je hebt ervaring met de Scrum methodiek
 • Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen en goede communicatieve vaardigheden

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Bedrijfsomschrijving Stratech is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief softwarebedrijf met ruim 70 medewerkers. We zijn specialist in de ontwikkeling, levering en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Sociaal Financieel, Recreatie en Logistiek & Industrie.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, internetvergoeding, winstdelingsregeling en incentives, bieden wij onze medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. We gaan regelmatig in gesprek met onze medewerkers om in te kunnen spelen op individuele behoeften en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging!

De leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. We hechten veel waarde aan de informele werksfeer binnen Stratech. Dit bevorderen wij door het hebben van een actieve personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse activiteiten met jouw collega's.

lees meer

Contactpersoon Afdeling Personeelszaken
0534804080
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare ICT Vacatures Enschede Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Enschede