inbox tachometer user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube pencil search-plus building-o icon-mouse-pointer quote-right quote-left angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock caret-left at map-marker search twitter linkedin facebook bold users share-alt smile-o birthday-cake thumbs-o-up bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up lightbulb-o star phone check-square-o clock-o arrow-up line-chart trash-o
Contact   |   Voorwaarden
Contact   |   Voorwaarden

Vacature Software Engineer/.Net Developer in Enschede

2017-04-25

Vacature in Enschede

Stratech Software Solutions
 • HBO / Universitair, Geen ervaring vereist
 • Vast contract
 • 40 uur per week
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving

Als .Net Developer bouw je samen met je Scrumteam mee aan de nieuwe generatie Stratech producten in .Net. In overleg met de Product Manager bepaal je welke functionaliteiten er worden gebouwd. Je maakt gebruik van de nieuwste technieken. Denk hierbij aan AngularJS en TypeScript, maar ook zaken als Domain Driven Design (DDD) kom je volop mee in aanraking. Je werkt altijd met de laatst beschikbare versie van Visual Studio en Team Foundation Server (TFS). Met behulp van Release Management geven wij onze applicaties vrij naar de klantomgeving. Hiervoor heeft elk team een eigen OTAP-straat, waarbij de releases automatisch worden getest. Tot slot ben je op de hoogte van de ins en outs van jouw vakgebied.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar meerdere .Net Developers van verschillende niveaus, van starters (junior) tot ervaren (senior). Los van je werkervaring herken je jezelf in het volgende profiel:

 • Je hebt een Hbo werk- en denkniveau
 • Je bent een inspirerende, creatieve en ondersteunende persoonlijkheid
 • Je hebt (enigszins) ervaring met het ontwerpen en ontwikkelen van webapplicaties die draaien in de SaaS omgeving
 • Je kent Domain Driven Design (DDD)
 • Je beheerst .Net/C#
 • Je hebt ervaring met ASP.NET Web API
 • Je kent ASP.NET MVC
 • Je begrijpt AngularJS en TypeScript
 • Je kent Team Foundation Server (TFS)
 • Je bent bekend met agile ontwikkelmethoden als Scrum
 • Je hebt kennis van MS SQL Server
 • Je bent een teamplayer
Bedrijfsomschrijving

Stratech ontwikkelt sinds 1989 innovatieve softwareoplossingen voor de nichemarkten Logistiek & Industrie, Publiek en Recreatie. Samen met onze partners verzorgen wij totaaloplossingen voor ondernemers, waardoor zij in staat zijn hun kennisintensieve en complexe bedrijfsprocessen efficiënt te organiseren en continuïteit van deze kennis en processen te waarborgen. Hiermee levert Stratech een positieve bijdrage aan het bedrijfsresultaat van onze klanten, in de vorm van efficiënte bedrijfsprocessen, een betere business en/of meer omzet. Kortom: Stratech helpt ondernemers beter te ondernemen.

Salarisinformatie Salaris in overleg

Overige info

Stratech is in 27 jaar tijd uitgegroeid tot een succesvol dynamisch en innovatief internetbedrijf met ruim 60 medewerkers. We zijn specialist in de ontwikkeling, verkoop en implementatie van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen. Dat doen we voor organisaties die actief zijn in de markten Recreatie, Logistiek & Industrie en Publiek. We zijn gevestigd op het Business & Sciencepark in Enschede.

Naast een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede pensioenregeling, internetvergoeding, winstdelingsregeling en incentives, bieden wij onze medewerkers volop de mogelijkheid om zichzelf te ontwikkelen. We gaan regelmatig in gesprek met onze medewerkers om in te kunnen spelen op individuele behoeften en bieden hen de mogelijkheid om door te groeien. Bij Stratech gaan persoonlijke groei en organisatieontwikkeling met elkaar gepaard. Op deze manier is en blijft werken bij Stratech voor iedereen een uitdaging!

De leuke informele cultuur waarin professionaliteit, kennis(deling), collegialiteit, initiatief en plezier hand in hand gaan maakt Stratech tot een boeiende en inspirerende werkgever. We hechten veel waarde aan de informele werksfeer binnen Stratech. Dit bevorderen wij door het hebben van een personeelsvereniging, waarbij iedereen is aangesloten, een vaste vrijdagmiddagborrel en diverse andere uitjes.

Contactpersoon Afdeling Personeelszaken
0534804080
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Bekijk andere vacatures voor .NET programmeur in regio Enschede Bekijk alle 7 vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. .NET programmeur