user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Lead PHP developer bij een van de snelst groeiende e-commerce bedrijven van Nederland

in Vught

Etrias
 • Etrias
 • Autodidact of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Als Lead developer bij Etrias ben je continu bezig met de verbetering van de techniek achter onze webshops. Wij zoeken een enthousiaste programmeur met kennis van PHP en MySQL. Wij zoeken iemand met ervaring in het bedrijfsleven die techniek kan koppelen aan commerciële doelen. Je denkt backend, maar schrikt niet terug voor de frontend (jQuery, CSS, HTML). Je kunt zelfstandig ideeën uitwerken en denkt actief mee. Je hebt een hands-on mentaliteit en verdoet liever geen tijd aan urenlang overleggen en maandenlange projecten maar komt met pragmatische oplossingen. Wij zoeken dus een echte allrounder met voldoende kennis van techniek maar ook met oog voor de gewenste functionaliteiten en vormgeving. Deze kennis weet je niet alleen zelfstandig goed toe te passen maar je bent ook in staat om minder ervaren collega's aan te sturen.

lees meer

Functie-eisen
 • HBO+ werk- en denkniveau
 • Vrolijk en energiek persoon
 • Fulltime beschikbaar
 • Zowel technisch als commercieel inzicht
 • Ruime kennis en ervaring van PHP en SQL
 • Gevoel voor CSS, HTML en jQuery
 • 3 Tot 7 jaar werkervaring

lees meer

Bedrijfsomschrijving Etrias is een van de snelst groeiende bedrijven van Nederland. We zijn een e-commerce organisatie die tientallen eigen webshops exploiteert in Nederland, Duitsland en Frankrijk. Met een assortiment van meer dan 100.000 unieke producten en met jaarlijks meer dan 150.000 klanten is er altijd actie!

Met een team van 40 collega's wordt continu gewerkt aan het optimaliseren van bestaande webwinkels en de opening van nieuwe webwinkels. Zowel de IT, de online-marketing, als de klantenservice wordt in-house uitgevoerd.

Deze inspanningen hebben ervoor gezorgd dat we drie jaar op rij een Thuiswinkel Award voor beste webwinkel van Nederland hebben gewonnen en we door de FD Gazellen zijn uitgeroepen tot het 6e snelst groeiende bedrijf van Nederland. Daarnaast zijn we een van de snelst groeiende technologie bedrijven van de, Deloitte Fast50.

Kortom, een bedrijf waar we trots op zijn en iedere dag met veel plezier aan werken om het nog beter te maken.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg