user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Vacature Software tester - met Delphi kennis (programmeur) omgeving Alkmaar/Amsterdam

in Uitgeest

ENK Software BV
  • ENK Software BV
  • MBO niveau 3 of hoger
  • Junior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Binnen ENK Software maken en onderhouden wij een viertal ERP pakketten:

- ENK Basic
- ENK Plus
- ENK Pro
- ENK Enterprise

Deze pakketten maken het mogelijk om de gehele administratie van bedrijven actief in de bouw te kunnen verwerken (van calculatie tot offerte, van uren boeken tot aan planning etc.) tot aan de verschillende boekhoudkundige oplossingen die er in Nederland geleverd worden (bv. Twinfield, Snelstart, Exact etc.) waarmee integraties ontwikkeld zijn.

Daarnaast hebben wij een eigen app (op Itunes onder de naam ENKMobile) geschreven waarmee de papieren werkbon tot het verleden behoort en welke weer automatisch verwerkt wordt in ENK Pro. 

Bovenstaande softwarepakketten (geschreven in Delphi) worden steeds complexer, vandaar dat wij per direct op zoek zijn naar een (ervaren) software tester bij voorkeur met Delphi kennis.

lees meer

Functie-eisen In eerste instantie ga je samen met ons team van programmeurs werken, om a.d.h.v. een (nog te kiezen test pakket) een test plan op te zetten, welke wordt geïmplementeerd in de organisatie. 
Bedrijfsomschrijving ENK Software BV levert sinds 1996 ERP software voor bedrijven actief in de bouwbranche, waarbij wij ons mn. richten op installateurs en de aannemers. Onze doelgroep kenmerkt zich qua grootte van 1 tot 50 mensen actief op kantoor, m.a.w. personen die werkzaam zijn binnen een bedrijf met ons pakket.

De software wordt volledig zelf geschreven, onderhouden en ondersteund richting de eindgebruiker. M.a.w. eigen helpdesk, programmeurs en consultants v.w.b. implementatie en opleiding op locatie.

Wij leveren zogenaamde totaaloplossingen. Dat wil zeggen, wij werken niet met modules. Onze softwarepakketten zijn onder te verdelen in 4 pakketten:

- Basic: voor eenmanszaken
- Plus: voor eenmanszaken
- Pro: voor bedrijven met een x aantal medewerkers
- Enterprise: voor bedrijven met een x aantal medewerkers

De insteek binnen ons bedrijf is altijd geweest om intuïtieve software te maken, waardoor een gebruiker snel en correct met de software aan de gang kan. Door te kiezen voor een van de 4 pakketten, heeft men direct de programma onderdelen tot zijn beschikking welke gericht zijn op de grootte van het bedrijf.

Voor meer informatie over deze producten verwijs ik graag naar onze website: www.enk.nl

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg