user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Ondernemende, enthousiaste leerling Medewerker Servicedesk - Emmen

ICT Servicedesk Medewerker
Treant Zorggroep
  • Treant Zorggroep
  • MBO niveau 4 of hoger
  • Junior niveau
  • Tijdelijk contract
  • 36 uur p/w
Functieomschrijving Ben jij een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte student die zich wil ontwikkelen tot Medewerker Servicedesk? Dan is de afdeling ICT van Treant Zorggroep op zoek naar jou!

Treant Zorggroep is regelmatig op zoek naar enthousiaste ICT-leerlingen. Je komt te werken op de helpdesk van de afdeling ICT. Daar ben je verantwoordelijk voor gebruikersondersteuning en probleemafhandeling, hardware en configuratiebeheer, softwarearchivering, het invoeren en wijzingen van autorisatiegegevens en het genereren van management-informatie.

Treant Zorggroep is een regio-omvattende zorgorganisatie bestaande uit 3 ziekenlocaties (Emmen, Hoogeveen en Stadskanaal) en 17 zorginstellingen. Het Ommelander Ziekenhuis Groningen is de fusieorganisatie van het Delfzicht ziekenhuis in Delfzijl en het st. Lucas Ziekenhuis in Winschoten en levert zorg aan de inwoners van Noordoost- en Oost-Groningen.

Zo’n 5.000 gebruikersaccounts, 2.500 pc’s, enkele honderden servers, 450 verschillende applicaties, het computernetwerk binnen en tussen de locaties, en de toegang tot internet: dit wordt allemaal beheerd en ingericht door de afdeling ICT. De werkzaamheden van deze afdeling zijn globaal te verdelen in servicedesk, systeembeheer, netwerkbeheer en telefonie, applicatiebeheer, gegevensverwerking en projectmanagement.

Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van kwalitatief goede zorg, is een goede ICT essentieel. Daarom wordt er binnen de Treant Zorggroep de komende jaren hard gewerkt aan een toekomstbestendige ICT omgeving. Die ervoor moet zorgen dat de gegevens van onze patiënten en cliënten betrouwbaar, veilig, actueel en beschikbaar zijn.

lees meer

Functie-eisen Wij zoeken een enthousiaste BBL leerling medewerker servicedesk die een ICT-opleiding volgt op mbo niveau 4+ of op hbo-niveau. Als je in eerdere stages al ervaring hebt opgedaan met procesmatig werken en de implementatie hiervan binnen een ICT Servicedesk, dan heb je bij ons een streepje voor. Het is mooi meegenomen als je al kennis hebt van zorgorganisaties. Je beschikt over goede sociale vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Je bent flexibel inzetbaar, houdt van aanpakken en gaat een uitdaging niet uit de weg. Daarnaast kun je goed omgaan met bijzondere, niet alledaagse, situaties. In dit soort situaties weet je een goede oplossing te bieden, en ga je probleemoplossend te werk.

Veiligheid staat bij ons voorop. Voordat je bij ons kunt werken checken wij altijd je referenties en zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Werken bij Treant

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collega’s. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen.

Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. We verwachten dat iedereen zorgvuldig omgaat met onze schaarse en kostbare middelen.

Met 260 medisch specialisten en 6300 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wij bieden je een leerarbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding. Na het behalen van de BBL opleiding is er mogelijk uitzicht op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
De arbeidsvoorwaarden zijn geregeld volgens de cao Ziekenhuizen. Inschaling vindt plaats op basis van het leerling salaris. Daarnaast ontvang je bij Treant een extra reiskostenvergoeding tot € 0,19 per kilometer via de fiscale uitruilregeling en hebben wij een eindejaarsuitkering. Bij ons kun je tevens gratis parkeren en kun je gebruik maken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin bijvoorbeeld leuke regelingen op gebied van sport en vrijetijd en aanbod van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen.

lees meer

Ondernemende, enthousiaste leerling Medewerker Servicedesk - Emmen
Score: 8.1
Stemmen: 35

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Emmen