user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

Treant Zorggroep https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/6100/542cdfb29a2b0eb867e4ae059ceb308c/
Boermarkeweg 60
7824AA Emmen Drenthe NL

0591 65 56 56
Treant Zorggroep
Score: 9.3
Stemmen: 41

Treant Zorggroep

Boermarkeweg 60, Emmen

Treant Zorggroep
  • Treant Zorggroep
  • Emmen
  • > 250 medewerkers
  • 0591 65 56 56

Werken bij Treant

Werk je bij Treant Zorggroep dan ga je voor vakmanschap en ben je oprecht betrokken bij patiënten, cliënten en collegas. Bij ons vind je een dynamische werkomgeving met een open sfeer, veel doorgroeimogelijkheden en korte lijnen.

Wij zijn duidelijk naar elkaar; we zeggen wat we doen en we doen wat we zeggen. Ondernemerschap tonen voor een beter resultaat en klanttevredenheid stellen we zeer op prijs. We verwachten dat iedereen zorgvuldig omgaat met onze schaarse en kostbare middelen.

Met 260 medisch specialisten en 6300 medewerkers zijn we de grootste werkgever van ons verzorgingsgebied.

Treant Zorggroep
Score: 9.3
Stemmen: 41
Werken bij Treant Zorggroep? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
17 vervulde ICT vacatures
Enthousiaste klantgerichte en resultaatgerichte Medewerker Support/Werkplek ondersteuning (vervuld)
Treant Zorggroep In de functie van medewerker support/werkplek ondersteuner houd je je onder andere bezig met het aannemen, oplossen en afsluiten van 2e lijns incidenten. Je zorgt voor de ..
Ondernemende, enthousiaste en klantgerichte medewerker support/servicedesk (vervuld)
Treant Zorggroep Treant Zorggroep is op zoek naar ervaren medewerkers support/servicedesk voor de afdeling ICT met als standplaats Emmen. In de functie ben je verantwoordelijk voor ..
Medewerker Servicedesk ICT, ziekenhuislocatie Scheper in Emmen (vervuld)
Treant Zorggroep Ben jij een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte medewerker servicedesk? Dan is de afdeling ICT van Treant Zorggroep op zoek naar jou! Treant Zorggroep is regelmatig..
Functioneel Applicatiebeheerder (vervuld)
Treant Zorggroep Als functioneel applicatiebeheerder ondersteun je de organisatie bij een optimale invoering en een zo efficiënt mogelijk gebruik van (organisatie brede) ICT toepassingen. ..
Ervaren Applicatiebeheerder (vervuld)
Treant Zorggroep Stressbestendig en analytisch? Dan is Treant Zorggroep op zoek naar jou! Treant Zorggroep zoekt op korte termijn een applicatiebeheerder voor de afdeling ICT. Als ..
Ervaren medewerker ICT Support (vervuld)
Treant Zorggroep Wij zoeken bij Treant een redder in nood! Een medewerker ICT Support die dagelijks collega’s uit de brand helpt door al hun inlog-, print- en computerproblemen met een ..
Functioneel applicatiebeheerder (vervuld)
Treant Zorggroep Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van kwalitatief goede zorg, is een goede ICT essentieel. Daarom wordt er binnen Treant Zorggroep de komende jaren hard gewerkt aan een ..
Service Level Manager ICT (vervuld)
Treant Zorggroep Om ook in de toekomst verzekerd te zijn van kwalitatief goede zorg, is een goede ICT essentieel. Daarom wordt er binnen de Treant Zorggroep de komende jaren hard gewerkt aan ..
Applicatiebeheerder (vervuld)
Treant Zorggroep Treant Zorggroep zoekt op korte termijn een applicatiebeheerder voor de afdeling ICT. Je bent een formulierenbouwer en Oracle SQL expert. Als applicatiebeheerder ondersteun ..
Projectleider ICT (vervuld)
Treant Zorggroep Treant Zorggroep zoekt op korte termijn een projectleider voor de afdeling ICT. De projectleider maakt onderdeel uit van een team projectleiders en ICT ..
Applicatiebeheerder Klinische Farmacie en Toxicologie (vervuld)
Treant Zorggroep Wat ga je doen Voor de afdeling Klinische Farmacie en Toxicologie van onze ziekenhuislocatie Scheper zijn wij op zoek naar een applicatiebeheerder. Je zorgt ..
Medewerker Servicedesk, Emmen (vervuld)
Treant Zorggroep Treant Zorggroep is regelmatig op zoek naar ervaren medewerkers servicedesk voor de afdeling ICT met als standplaats Emmen. In de functie van medewerker ..
(Leerling) Medewerker Servicedesk (vervuld)
Treant Zorggroep Ben jij een ondernemende, enthousiaste en klantgerichte student die zich wil ontwikkelen tot Medewerker Servicedesk?  Dan is de afdeling ICT van Treant Zorggroep op zoek ..
Hoofd ICT Applicatiebeheer (vervuld)
Treant Zorggroep Ben jij een stevige en verbindende leidinggevende met affiniteit voor applicatietechniek en -ondersteuning en een warm hart voor de kwaliteit van dienstverlening op ICT ..
Projectleider ICT (vervuld)
Treant Zorggroep Ben jij een stevige en resultaatgerichte projectleider en hebt affiniteit met techniek en een warm hart voor de kwaliteit van dienstverlening op ICT gebied? Dan is de afdeling..
Ondernemende, enthousiaste en klantgerichte Medewerker Servicedesk (vervuld)
Treant Zorggroep zoekt op korte termijn een medewerker servicedesk voor de afdeling ICT met als standplaats Emmen. In de functie van medewerker servicedesk ben je ..
Ambitieuze systeembeheerder voor een ondersteunende dienst ICT die volop in beweging is (vervuld)
Treant Zorggroep Zet jij je graag met hart en ziel in voor de zorg in combinatie met de dienstverlening van onze ICT afdeling? Werken bij Treant ICT is dan de juiste keuze!  ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Emmen