Vacature Functioneel Beheerder Data Organization in de omgeving Arnhem

Arnhem

VGZ
 • VGZ
 • HBO of hoger
 • Junior niveau
 • Vast contract
 • 38 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Bij VGZ hebben we een heldere missie: samen werken aan een gezonder Nederland, elke dag weer. Jij draagt binnen de rol van Functioneel Beheerder Data Organization direct bij aan het realiseren van deze missie. Data is belangrijk voor VGZ. Het team Data Organization beheert de datastromen en applicaties van onze data voorzieningen zoals onder andere het data warehouse, data marts en dashboards. De hoeveelheid data en databehoeften van VGZ zullen de komende jaren alleen maar toenemen. Als functioneel beheerder bij team Data Organization heb je een groot aandeel in het onderhouden en optimaliseren van de datafaciliteiten binnen ons IT-landschap. Zoek jij een afwisselende en uitdagende baan in de IT? Reageer dan snel op deze vacature.

Dit ga je doen
Als functioneel beheerder bij VGZ, is geen dag hetzelfde. Naast je uitgebreide dagelijkse takenpakket, wordt jouw hulp ook ingeroepen bij incidenten. Dit vraagt om een goede structuur, stressbestendigheid en collegialiteit. Waar je dagelijkse taken uit bestaan? Van alles, zoals:

• Ondersteunen van gebruikers
Dagelijks komen er meldingen binnen van incidenten. Jij neemt de (complexe) tweedelijnsmeldingen in ontvangst en lost deze samen met je collega’s op. Je ontvangt wijzigingsverzoeken, en coördineert deze qua uitvoering. Je hebt een proactieve houding in je communicatie naar gebruikers, wat betekent dat je direct contact opneemt wanneer je een knelpunt of afwijking signaleert.

• Organisatie brede functionaliteiten, autorisaties en applicaties beheren
Je beheert functionaliteiten en applicaties, analyseert eventuele knelpunten of wijzigingen hierbij en vertaalt deze naar (eenvoudige) specificaties en oplossingen. Naast de geautomatiseerde informatievoorziening, stel je handmatig tabellen en rapporten op en onderhoud je deze. Daarnaast installeer en optimaliseer je de autorisatie- en beveiligingssystemen, en controleer je het gebruik van toegekende autorisaties. 

• Toepassing van applicaties optimaliseren 
Complexe vraagstukken analyseer je en los je (wanneer mogelijk) zelfstandig op. Indien dit niet kan, zet je dit door naar de juiste collega of afdeling. Je volgt de ontwikkelingen binnen de bedrijfsvoering en onderneemt actie wanneer dat nodig is, zodat de applicaties continu op de beste manier worden ingezet.

• Contact onderhouden en kennisdeling 
Jij fungeert als inhoudelijke vraagbaak en deelt je kennis met een ieder die daarom vraagt. Omdat we met veel externe leveranciers en stakeholders werken, is het belangrijk dat je met hen ook goed contact onderhoudt.  

lees meer

Functie-eisen Dit breng je mee
Jij hebt al een aantal jaar ervaring opgedaan op het gebied van functioneel beheer en blijft rustig wanneer zich een incident voordoet. Wanneer je een gebruiker te woord staat, doe je dat in begrijpelijke taal en met geduld. Je hebt een (pro)actieve houding en denkt mee over wat VGZ nodig heeft.
Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde relevante HBO opleiding in de richting van IT
 • Aantoonbare kennis en ervaring met Microsoft Azure Cloud technologieën. Zoals Azure Administrator of Azure Cloud Solutions Architect certificering.
 • Kennis en ervaring met PowerBI, Powershell en Azure DevOps.
 • Kennis en ervaring Azure big data producten is ook een pré, zoals HDInsight, Databricks en Azure Synapse.
 • Kennis van ITIL, BiSL en Agile is een pré, evenals kennis van en ervaring met zorgprocessen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Salarisinformatie Bruto € 2.691 - € 3.745 p/m
Overige info Wat betekent dat voor jou?  
Wij hebben oog voor ontwikkeling. Ontwikkeling van de juiste zorgoplossingen en jouw persoonlijke groei. Bij VGZ werken wij plaats -en tijd onafhankelijk en zijn ervan overtuigd dat door de juiste werk/privé balans je het langst gezond blijft. Op deze manier krijg jij ruimte om met jouw unieke talent te werken aan projecten, binnen een omgeving waar expertise en innovatieve ideeën centraal staan. 
Daarnaast bieden we jou: 
 • Een salaris tussen de € 2691 en € 3745,- B/M (Salarisschaal F van de CAO van VGZ)
 • Een uitgebreide studieregeling gericht op ontwikkeling, loopbaan en de verbreding van je inzetbaarheid
 • Een persoonlijk opleidingsbudget van € 500,- per jaar
 • Vakantiegeld (8%) en dertiende maand (8,33%)
 • Uitgebreide pensioenregeling bij SBZ Pensioen
 • Zorgverzekering via de VGZ-personeelscollectiviteit. Naast aantrekkelijke kortingen, ontvang je een werkgeversbijdrage van € 57,- bruto per maand
 • Het gezondste kantoor van Nederland 
Jouw sollicitatie
Ben jij op zoek naar een afwisselende functie binnen de IT? En wil jij hierdoor een bijdrage leveren aan de Zinnige Zorg strategie van VGZ? Solliciteer dan vandaag nog via onderstaande knop. Wij zien jouw sollicitatie graag tegemoet. 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Met hart voor Zinnige Zorg

De zorg in Nederland is goed, en dat willen we graag zo houden, want goede zorg is voor iedereen onmisbaar. Maar hoe moet dat, als er te weinig personeel is en de kosten blijven stijgen? Onze aanpak: we zetten ons al een aantal jaar samen met zorgverleners in voor betere zorg voor de patiënt tegen lagere kosten. Zinnige zorg noemen we dat. We stimuleren zorginstellingen om slimme initiatieven van zorgverleners over te nemen. Dit leidt vaak tot meer tijd voor de patiënt, betere adviezen en digitale oplossingen om meer patiënten snel te kunnen behandelen.

Samen, ongeacht wie je bent, hoe je denkt en waar je vandaan komt, kunnen we nog meer bereiken. VGZ. Met hart voor Zinnige zorg

lees meer

Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare Vacatures 2e lijns IT Support Engineer in Arnhem Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Arnhem