Vacature Specialist Applicatiebeheerder & Informatieanalyse - Vianen (UT)

in Vianen (UT)

Miele
 • Miele
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wij leveren producten van de beste kwaliteit aan onze klanten. Om deze belofte waar te blijven maken, moeten de bedrijfsprocessen intern en extern ook van hoge kwaliteit zijn. Miele Nederland maakt hiervoor gebruik van een uitgebreid internationaal SAP applicatielandschap, met naast ERP en CRM, een uitgebreide webomgeving voor B2C en B2B-klanten. De helft van onze medewerker werkt mobiel met SAP Cloud for Customer (C4C) en Mobile Service. Voor al deze applicaties wordt er permanent verder ontwikkelt en geimplementeerd. Hier kom jij om de hoek kijken. Stap voor stap en op een innovatieve manier werk je mee aan de implementatie van bestaande en nieuwe systemen. Klinkt het als de ideale baan voor jou? Lees dan verder!

Wat ga je doen?
Je analyseert onze huidige bedrijfsprocessen en geeft advies voor automatisering en de op te leveren softwareproducten. Je neemt deel aan internationale projectgroepen om de bedrijfsprocessen van Miele Nederland af te stemmen op de internationale doelstellingen. Daarnaast beheer je onze bedrijfsapplicaties. Je stelt demands op voor gewenste wijzigingen aan de huidige informatiesystemen. Je test nieuwe hard- en softwaresystemen en maakt een risicoanalyse voor de implementatie. Je realiseert koppelingen met relaties via EDI en B2B portals en beheert de Sharepoint omgeving. Ook ben je testmanager van de key-user organisatie en lever je tweedelijns IT-support aan de organisatie.

Je wordt onderdeel van ons IT-team in Vianen. Ook heb je veel contact met je internationale IT-collega’s en reis je af en toe naar Duitsland om deel te nemen aan meetings met deze collega’s.

lees meer

Functie-eisen Jij hebt talent voor het analyseren van complexe systemen. Je bent technisch goed onderlegd en communicatief sterk. Je kunt hoofd- van bijzaken onderscheiden en trekt realistische conclusies. Je kunt goed luisteren en komt rap tot de kern van een probleem. Je bent creatief in het aandragen van oplossingen. Daarnaast heb je:
 • Een hbo-opleiding, bij voorkeur Informatiekunde of Bedrijfseconomie
 • Minimaal 3 jaar ervaring met IT-beheer/automatisering
 • Kennis van het beheren van bedrijfsinformatiesystemen
 • Ervaring met methoden en technieken voor analyse, ontwerpen, testen en implementeren van informatiesystemen
 • Ervaring met SAP is mooi meegenomen, maar geen vereiste

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Bij Miele leveren we producten van de beste kwaliteit. Met ons motto ‘immer besser’ weten we al onze apparatuur iedere dag te verbeteren. Wist je dat wij als enige fabrikant in onze branche producten testen op een zeer lange levensduur? En dat we een echt familiebedrijf zijn dat al sinds 1899 bestaat? Naast kwaliteit hecht Miele veel waarde aan techniek, comfort, design en service.

Wij geloven in kwaliteit. Dus ook in die van jou. Miele stimuleert daarom haar medewerkers om zich te blijven ontwikkelen. Omdat jij de expert bent, geven we jou graag eigenaarschap over je eigen taken. Wereldwijd werken er zo’n 20.000 mensen voor Miele. Hiervan werken er 340 in Vianen, Nederland. Dankzij jou en je collega’s worden onze klanten ontzorgd, geïnspireerd en kunnen ze nóg meer van het leven genieten.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Wat krijg je ervoor terug?
Werk waar je trots op mag zijn. Wij geven jou volop vrijheid om van jouw functie een succes te maken.

Miele investeert in de ontwikkeling van haar medewerkers en begeleidt ze in hun ontwikkeling. Met onze cursussen, trainingen en workshops ontwikkel je jezelf zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak.

Er is meer! Ook bieden wij jou:
• Veel vrijheid en flexibiliteit in je werk
• Een goed salaris
• Een premievrij pensioen en een bonusregeling

lees meer

Specialist Applicatiebeheerder & Informatieanalyse
Score: 8.8
Stemmen: 33

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Vianen (UT)