Vacature Maintenance Consultant

in Nieuwegein

Consultant
SKF
  • SKF
  • HBO of hoger
  • Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Een glazen bol? Die hebben onze klanten door jou niet meer nodig als het gaat om de staat en de prestaties van hun industriële assets. Jij weet namelijk met big data, als productie performance of onderhoudsparameters, te voorspellen wanneer bijvoorbeeld een onderdeel aan vervanging toe is. Pak jij deze nieuw in te vullen functie als Maintenance Consultant bij SKF met beide handen aan?

Wat ga je doen?
In jouw rol als Maintenance Consultant maak jij dé koppeling tussen de assets van de klant, de expertise van SKF op het gebied van assetmanagement en externe beschikbare kennis, software en parameters. Én wanneer er niet direct juiste tools of expertise beschikbaar is, duik jij de markt in om deze te vinden. Door jouw expertise wordt het managen van assets van de klant beheersbaar en inzichtelijk. En zo blijven zij de concurrentie een stap voor.

Hier gaan wel een aantal stappen aan vooraf. Met welke onderhoudssystemen (denk aan SAP, en Ultimo, maar ook aan ICS en SCADA) werkt de klant nu? Wat is de huidige conditie van de assets van de klant? En wat zijn de gevolgen bij het doorvoeren van aanpassingen? Om aan deze gewenste informatie te komen, werk je nauw samen met de afdelingen IT, productie en onderhoud van de klant. Maar ook met andere stakeholders en de directie sta je veel in contact. Want ook de vraag welke resultaten de klant graag inzichtelijk wil hebben, weet jij te beantwoorden.

Na jouw gedegen onderzoek, weet jij welke (software)oplossingen de klant vooruithelpt. Samen met je collega van sales presenteren jullie de bevindingen en bieden jullie een op maat gemaakte oplossing aan. Je denkt mee met de klant en weet de toegevoegde waarde van deze oplossing goed op de klant over te brengen. Ook na een go van de klant blijf je betrokken. Je helpt mee met de inrichting van de gekozen oplossing en geeft gebruikerstrainingen.

Het team
Je bezoekt regelmatig klanten die in de Benelux gevestigd zijn. Ook jouw 30 andere collega’s van de afdeling Service en Solutions zitten regelmatig bij de klant. Ondanks dat jullie elkaar niet dagelijks op kantoor zien, ondersteunen jouw collega’s je waar nodig.

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee?
Voor ons heeft de ideale kandidaat ervaring met industriële automatisering én maintenance. Ok, we zoeken het schaap met de vijf poten. Breng jij alleen industriële automatisering met je mee, dan heeft dat onze voorkeur. Wij beschikken over veel expertise op maintenance gebied om jou daarin op te leiden en te begeleiden. Basiskennis over de verschillende systemen en mogelijkheden op het gebied van database beheer, ERP en CMMS vinden wij wel belangrijk.

Verder:
  • ben je zelfredzaam. In deze nieuwe functie ben je toch een beetje een vreemde eend in de bijt.
  • beheers jij de Nederlandse en Engelse taal uitstekend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Even voorstellen...
Lagers en eenheden, afdichtingen, mechatronica en smeersystemen dat is waar je SKF van zou kunnen kennen. Wij stellen alles in het werk om onze klanten te ondersteunen met de meest geavanceerde oplossingen voor uiteenlopende toepassingen. Dit gaat van windmolenparken en offshore olieplatformen tot hogesnelheidstreinen, wasmachines en miljoenen motorfietsen, vrachtwagens en auto’s. Dit doen we met 46.000 medewerkers verspreid over 130 landen.
Als echt Zweeds bedrijf investeren wij in onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij je blijft ontwikkelen. Heb jij ideeën over hoe wij ons productportfolio kunnen verbeteren? Dan staan wij daar zeker voor open. Elkaar ondersteunen en helpen waar nodig, is kenmerkend voor ons bedrijf. Ben jij klaar om samen met ons de wereld vorm te geven?

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 4.000 - € 5.700 p/m

Wat bieden wij?
In deze functie van Maintenance Consultant maak jij echt het verschil. Als pionier zet jij de lijnen uit en ben je hét grote voorbeeld voor de rest van onze organisatie. Natuurlijk ondersteunen wij jou daar zoveel mogelijk bij.

• Een salaris tussen de € 4.000,- en € 5.700,- bruto per maand, gebaseerd op een werkweek van 40 uur en een pensioenregeling.
• Mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve ziektekostenverzekering.
• Een auto van de zaak.
• 27 vakantiedagen en 13 ATV dagen.
• Met front cooking worden jouw lunches nooit meer hetzelfde. Onze chef-kok verzorgt dagelijks een voortreffelijke lunch.
• Een actieve personeelsvereniging die onder andere jaarlijks een kerstdiner en BBQ organiseert.
• Per september verhuizen wij naar een nieuw pand in Houten. Deze is volledig ergonomisch en duurzaam ingericht.

lees meer

Maintenance Consultant
Score: 7.8
Stemmen: 49

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Nieuwegein