Vacature Senior Security Analyst - Den Haag

in Den Haag

T-Mobile
 • T-Mobile
 • HBO of hoger
 • Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wat ga je doen
De Security afdeling van T-Mobile is permanent bezig de security van T-Mobile te bewaken en te verbeteren. Een Cyber Defense Center en een Security Operations Center (fysiek) vormen onze detectie en response capaciteit. Daarnaast levert de security afdeling ondersteuning en advies aan de business bij het implementeren en waarborgen van de security in onze producten en dienstverlening.
Als Senior Security Analyst werk je in een team van security specialisten en partners. Je bent actief betrokken bij het verbeteren van de effectiviteit en efficiëntie van zowel preventieve als detectieve controles.

De uitdagingen in deze rol zijn;
Als Senior Security Analyst werk je met nieuwe technologieën zoals EDR, cloud monitoring en SOAR;
 • Het samenwerken met onze MSSP, andere security partners en IT sourcing partijen;
 • Het samenwerken in een internationale cyber security community binnen Deutsche Telekom;
 • Het identificeren van mogelijkheden om processen verder te automatiseren.

lees meer

Functie-eisen Hoe pas je in het team
Om deze functie tot een succes te maken, ben je een expert op het gebied van Cyber Defense en heb je minimaal 5 jaar professionele ervaring. Je hebt een brede blik met een “challenger” mindset naar processen en procesverbetering en om deze up to date te houden.
Daarnaast is het belangrijk dat jij;
 • Kennis en ervaring op het gebied van IT, cyber security, cyber threat intelligence, vulnerability management, forensische IT onderzoeken en je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op de verschillende gebieden.
 • Kennis van of ervaring met het analyseren van verschillende aanvalstechnieken en middelen, zoals rootkits, malware, MITRE ATT&CK, cyber kill chain is een pré.
 • Kennis van of ervaring met verschillende security technologieën en methodieken, zoals SIEM, EDR, IDS/IPS, firewalls, vulnerability management, pentesting is een pre.
Vanzelfsprekend voldoe je als Senior Security Analyst aan de volgende punten;
 • Bachelor, bij voorkeur in IT/security.
 • OSCP, GCIH, CEH, GCIA, GFCA of vergelijkbare certificeringen.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Bedrijfsomschrijving Waar kom je te werken?
T-Mobile, je kent ons vast wel, de magenta telefoonprovider, die al drie jaar op een rij het snelste 4G netwerk van Nederland heeft! Met onze challenger mindset dagen wij onszelf en de markt uit om iedereen te verbinden met de mogelijkheden van nu. Gedurfd, verantwoordelijkheid en samenwerken dat zijn onze kern competenties.
 

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Dit kun je van ons verwachten:
Wij vinden jouw ontwikkeling erg belangrijk, daarom hebben wij hebben wij een persoonlijk ontwikkelbudget voor jou klaarstaan;
Bij ons geen ouderwets eenzijdige beoordelingssysteem. In plaats daarvan heb jij per jaar vier Great Conversations met je manager waarin alles draait om eerlijke feedback en persoonlijke ontwikkeling.
Je gaat werken in een mooi kantoor vlakbij treinstation Den Haag Hollands Spoor;
Je krijgt er zo’n 1.250 enthousiaste en gedreven collega’s bij;
Workshops, sportieve uitjes, T-Schnee, gezellige borrels en leuke feesten georganiseerd door Young T-Mobile.
Er is veel mogelijk binnen T-Mobile maar jij moet zelf het initiatief nemen. Wees enthousiast, mis je iets of kan iets beter? Ga je gang, doe het anders!

lees meer

Senior Security Analyst
Score: 7.4
Stemmen: 30

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Den Haag