user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Embedded Software Engineer

Embedded Developer
Remeha
 • Remeha
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij de Embedded Software Engineer die een passie heeft voor het combineren van techniek met innovatie en duurzaamheid? En ben jij bekend met het ontwikkelen van software in C? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Functie
Als Embedded Software Engineer bij Remeha ben jij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het elektronisch (deel)ontwerp van warmte gerelateerde producten, denk hierbij aan cv-ketels, accessoires en innovatieve projecten.

De nadruk ligt hierbij op het ontwikkelen van embedded oplossingen. Daarbij ben je tevens verantwoordelijk voor het doorlopen van diverse vrijgave trajecten van de ontwikkelde software tot in productie. Ook maak en bewaak je je planning en neem je deel aan scrum-sessies. Als Embedded Software Engineer werk je binnen de afdeling (mee) aan internationale (deel)projecten.

Je werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit:
 • Het schrijven en debuggen van embedded software, inclusief bijbehorende documentatie
 • Het uitvoeren van unit-tests op de software
 • Troubleshooting en ondersteuning in zowel theorie als praktijk aan interne klanten.
Je werkt als deel van het software-team samen met Projectteams binnen de afdeling Controls Engineering.

lees meer

Functie-eisen Functie-eisen
Je werkt zelfstandig en bent in staat om meerdere kortlopende opdrachten gelijktijdig uit te voeren. Je kan goed werken binnen een team en projecten.

Daarnaast beschik je over:
 • Een afgeronde technische hbo-opleiding. Bij voorkeur Elektrotechniek (specialisatie Embedded Systems) en ervaring in ontwikkelprocessen en het programmeren van embedded software (in systemen zonder operating systems)
 • Ervaring met Qt is een pre;
 • Werkervaring in een middelgrote organisatie, bij voorkeur in de energiebranche of de automotive industrie;
 • Affiniteit met embedded besturingssystemen;
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijke in de Nederlands en Engelse taal.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Remeha, een vertrouwd merk met meer dan 80 jaar historie, kennis én een wereldwijde speler.

De comfortbehoeften van al onze klanten vervullen met innovatieve oplossingen voor warmte en warm water met de beste services. Dat is onze missie!

Bij Remeha houden we ons al flink wat jaren bezig met de productie van topklassement duurzame oplossingen. Trots op ons product, werken we hard en innoveren continue. Met succes. We zijn inmiddels uitgegroeid tot één van de meest succesvolle bedrijven in innovatieve klimaat- en warmwateroplossingen. Remeha is actief in de particuliere markt, utiliteitsmarkt en projectenmarkt. In deze markten spelen energietransitie en digitale revolutie een grote rol. Voor het bedrijf is één gegeven allesbepalend: de ervaring van de klant.

Remeha maakt deel uit van BDR Thermea Group, dé nummer drie in de wereld. Actief in meer dan 82 landen over de hele wereld, met meer dan 6500 werknemers. Remeha behoort tot de belangrijkste merken. Werken bij Remeha betekent werken aan duurzame oplossingen waarmee we prestaties kunnen versterken. Kijk voor meer informatie op onze website of ontmoet onze medewerkers op YouTube!

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

Met onze innovatieve manier van denken doorbreken wij taboes en dragen wij bij aan een duurzame wereld. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou. Daar doen wij natuurlijk ook graag wat voor terug. Daarom bieden wij een salaris passend bij je opgedane werkervaring, een jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband, een goede pensioenregeling, reiskostenvergoeding, jaarlijks een dertiende maand, 27 vakantiedagen en 13 Adv-dagen.

Vijf extra redenen om te kiezen voor Remeha:
• Wij zijn voorloper op het gebied van duurzame innovaties;
• Een groot internationaal netwerk. Kennis delen kent geen grenzen;
• Door onze interne opleidingsmogelijkheden leren wij jou alles wat je moet weten om jouw functie tot een succes te maken;
• Wij betalen graag mee aan jouw sportschool abonnement (waar je in Nederland ook sport). Vitaliteit staat hoog op onze agenda;
• Warme en collegiale werksfeer met veel ruimte voor afdelingsuitjes, bedrijfsfeestjes en sportieve activiteiten.

lees meer

Overige info Solliciteren?
Wil je meer weten over de vacature of onze organisatie? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter, Danielle Stegeman, op telefoonnummer: 06-41663047. Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton.
Contactpersoon Mevr. Daniëlle Stegeman
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Apeldoorn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Apeldoorn