user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Network Engineer

Netwerk Engineer
Eurofiber
 • Eurofiber
 • MBO niveau 4 of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 36 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Ben jij een ervaren innovatie Netwerk Engineer met kennis van IP en Security? Denk je klant- en oplossingsgericht? En werk je graag in een leuk en saamhorig team? Dan hebben wij de baan die jij zoekt!

Functie
Je bent verantwoordelijk voor de levering van diensten voor klanten conform onze standaarden. Je bewaakt de kwaliteit van het netwerk en bij incidenten neem je de leiding bij het oplossen hiervan. Je realiseert aanpassingen en uitbreidingen aan het netwerk en je bewaakt de beschikbare capaciteit.

Je staat in contact met verschillende mensen binnen en buiten de organisatie en werkt nauw samen met incidentmanagers, projectleiders, leveranciers maar ook met klanten. In je dagelijkse werkzaamheden volg je onze processen mbt kwaliteit en informatiebeveiliging.

Jouw werkzaamheden zijn divers, maar je bent in ieder geval bezig met security, waarbij je zorgt voor een secure status van het interne beheer netwerk en secure toegang van derden tot ons beheer netwerk, en het configureren van de Laag 3 diensten die wij als Eurofiber leveren aan onze klant, waaronder VRRP, BGP en IPVPN.

Om dit alles voor elkaar te krijgen draai je ook mee in de consignatiediensten waarbij je bij complexe storingen in het actieve netwerk buiten kantoortijden opgeschakeld kan worden.

lees meer

Functie-eisen We zoeken een ervaren Netwerk Engineer met een inventieve geest. Iemand die creatief is in het vinden van oplossingen zonder de interne procedures te omzeilen. Je steekt graag de handen uit de mouwen en je hebt niet veel sturing nodig om je werk goed op te pakken. Je kunt goed omgaan met de vrijheid van de functie en geeft graag jouw feedback om de processen verder te optimaliseren.

Je voert je werkzaamheden op regelmatige basis ook uit op ons datacenter in Groenekan. Met het OV niet bereikbaar dus belangrijk dat je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Verder beschik je over:
 • MBO+/HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
 • Ervaring met internet koppelingen, transit, peering, Juniper, Cisco, scripting, bash;
 • Uitstekende beheersing van de Engelse en Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Uitgebreide Office kennis met name van Visio en Excel;
 • Opleiding of aantoonbare kennis van CCNP of JNCIP;
 • Kennis van netadmin.
Deze competenties zijn op jou van toepassing:
 • Samenwerken, relaties opbouwen en samenwerken met anderen om gedeelde doelstellingen te behalen;
 • Klantgerichtheid, sterke klantrelaties opbouwen en klantgerichte oplossingen leveren;
 • Resultaatgericht, resultaten leveren, consequent resultaten behalen, zelfs onder zware omstandigheden;
 • Vertrouwen, het vertrouwen van anderen winnen door eerlijkheid, integriteit en authenticiteit.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Eurofiber exploiteert sinds 2000 hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen open glasvezelnetwerk en onze datacenters bieden we ondernemingen, overheden en non-profit organisaties toekomstvaste dataverbindingen. Klanten hebben bij Eurofiber de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Zo kunnen ze het innovatiepotentieel in de digitalisering ten volle benutten. Eurofiber beschikt over een glasvezelnetwerk van 28.000 kilometer in Nederland en België en vier datacenters. Daarnaast bieden we oplossingen voor volledig flexibele interconnectiviteit tussen meer dan 50 datacenters. Onze ruim 330 medewerkers zijn allemaal experts en onderdeel van ons slimme netwerk. Werken bij Eurofiber betekent werken bij een organisatie die enorm in groei is. Ondanks ons groeiende marktaandeel zijn wij met een relatief klein team en hebben wij een hoge interne betrokkenheid. Wij bieden onze medewerkers veel ruimte voor ontwikkeling om vanuit eigen kracht en verantwoordelijkheid te werken.

De afdeling Network Operator ontwikkelt, bouwt en opereert aan een Next Generation ICT netwerk. Een netwerk wat de glasvezel assets van de Infra Operator tot leven brengt. Ze leveren 24/7 netwerkdiensten aan de klanten van Eurofiber. De afdeling maakt het voor de klanten eenvoudig om met alle mogelijke netwerktechnologie gebruik te maken van glasvezel en helpt daarmee de bezettingsgraad te maximaliseren.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg

We bieden onze medewerkers een omgeving met veel ruimte om vanuit hun eigen kracht te werken. Daarbinnen kun je bij ons jouw zelf-startend vermogen optimaal inzetten. Wij geloven namelijk in de kracht van onze medewerkers en leggen daardoor veel verantwoordelijkheid bij jou.

Daar doen wij graag wat voor terug. Daarom bieden wij naast het salaris een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket met onder andere 29 vakantiedagen per jaar, een dertiende maand en een bonusregeling. We hebben flexibele werktijden en gedeeltelijk werken vanuit huis is ook bespreekbaar.

lees meer

Overige info Inlichtingen
Heb je vragen over deze vacature dan kun je contact opnemen met Linda de Noronha via 06-819 183 64.

Sollicitatie
Ben jij enthousiast? Dan zijn wij dat ook! Solliciteren kan door het invullen van onderstaand formulier. Wij zien jouw CV en motivatie graag tegemoet! Zowel een screening als een assessment kunnen deel uitmaken van de selectieprocedure.

lees meer

Contactpersoon Mevr. Linda de Noronha
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Maarssen Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Maarssen