Vacature Systeem- en Netwerkbeheerder

NetwerkbeheerderSysteembeheerderWerkplekbeheerder
Dutch Flower Group
 • Dutch Flower Group
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Systeem- en netwerkbeheerder
Vanuit een zelfstandig opererende IT-afdeling werken aan uitdagende IT-vraagstukken. Dat ga je doen als systeem- en netwerkbeheerder bij Dutch Flower Group divisie Retail. Benieuwd hoe jij binnen het strak en georganiseerd systeem- en netwerk kan werken? Lees dan snel de vacature!

Wat ga je doen?
Als systeem- en netwerkbeheerder werk- en bouw je mee aan het, internationaal georiënteerde, systeem- en netwerk landschap van Dutch Flower Group. Binnen het shared service center waar je komt te werken, zijn jij en je team verantwoordelijk voor alle IT-vraagstukken voor van maar liefst 700 werkplekken binnen onze bv’s in o.a. Nederland, Engeland en Polen.
Met jouw collega’s ambieer je de controle en beschikbaarheid van alle systemen en netwerken. Jullie beheren en begeleiden de huidige oplossingen met als doel de bedrijfscontinuïteit en groei te waarborgen. Ook ben je verantwoordelijk voor het behandelen van 2e lijn complexere helpdeskvragen die ontstaan vanuit de organisatie.
Binnen enkele jaren zal je werkzaam zijn met het meest moderne systeem- en netwerklandschap. We gaan ons landschap verder uitbreiden richting Cloud-datacenters met behoudt van een sterke hybride infrastructuur. Stap nu in en maak je heer en meester op het onderdeel Systems & Services binnen Dutch Flower Group. Je rapporteert aan de IT manager – Systems Operations.

Ook de volgende taken behoren tot je werkzaamheden:
(1/3 van je tijd):
 • Het uitvoeren van projecten, zowel de lead in projecten vanuit de IT-afdeling alsook in een ondersteunende rol bij projecten vanuit de business;
(2/3 van je tijd):
 • Verder ben je dagelijks verantwoordelijk voor de uptime, performance en security van de diverse datacenters, werksystemen en netwerken op onze hoofd en nevenlocaties;
 • Jij bouwt verder mee aan het hybride landschap en ontwikkelt een doorlopende visie die klopt met de digitale uitgangspunten en principes vanuit de Dutch Flower Group;
 • Jij hebt security hoog in het vaandel en werkt zelf aan het bijhouden van de vak- en techniekkennis;
 • Je bent een ondersteunende kracht voor de junior Systeembeheerders betreft het werkplek- en gebruikersbeheer.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Jij weet je goed in te leven in de business cases en de collega’s. Je bent een teamplayer. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden komen in deze functie, waarbij je veel contact hebt met allerlei verschillende collega’s, goed tot hun recht. Ook ben je een echte organisator die zich verantwoordelijk voelt.
Verder beschik je over:
 • HBO werk en denk niveau;
 • Minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring in een zelfde functie
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
 • Ervaring met Windows infrastructuren en operating systems;
 • Ervaring met complexe netwerken, intern als extern
 • Ervaring met Cloud-based computing en Virtualisatie
 • Je bent beschikbaar voor vragen en werkzaamheden buiten kantoortijden.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Dutch Flower Group is een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen bedienen. De bedrijven binnen de divisie Retail leveren aan de grootschalige retail in Europa (supermarktketens, grootwinkelbedrijven, bouwmarkten en tuincentra). We werken hard om onze klanten topkwaliteit snijbloemen, gemengde boeketten en planten (internationaal) aan te bieden.
Making life colourful is hierbij onze gezamenlijke missie, welke erop gericht is om op basis van kennis, excellente service en geavanceerde systemen een duurzame en op kwaliteit gerichte partner te zijn voor onze klanten, ketenpartners en medewerkers.
In Honselersdijk is het shared IT service center van Dutch Flower Group Divisie Retail gevestigd. In dit shared service center zijn specialisten werkzaam met veel kennis van en ervaring met systemen en netwerken. 

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 3.400 - € 4.300 p/m

Een veranderlijke functie waarin jij werkt met de nieuwste technieken en een grote diversiteit aan (internationale) stakeholders. Daarnaast vinden wij het belangrijk om van de business te weten wat er speelt, persoonlijk contact staat daarom hoog bij ons in het vaandel. Je werkt voor een écht Nederlands product: bloemen en planten. Vanwege de omloopsnelheid van onze producten is er veel dynamiek en zijn er korte lijnen.

Maar er is meer! Ook bieden wij:
- Werken bij een de marktleider in deze sierteeltbranche;
- Een informele en dynamische organisatie waar je samenwerkt in een hecht team met gepassioneerde collega’s;
- Een afwisselende baan met ruimte voor zelfstandigheid;
- Een moderne up-to-date werkplek in een inspirerende omgeving;
- Marktconform salaris tussen de € 3.400,- en € 4.300,-;
- Uitzicht op een vast dienstverband;
- Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van opleidingen, trainingen en coaching.

lees meer

Systeem- en Netwerkbeheerder
Score: 8.1
Stemmen: 39

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Honselersdijk