user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Product Owner Lotto

Product Owner
Nederlandse Loterij
 • Nederlandse Loterij
 • HBO of hoger
 • Junior/Medior niveau
 • Vast contract
 • 40 uur p/w
Functieomschrijving Werk je graag aan innovaties en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Online kansspelen met de komst van de wet KOA? En kun je niet wachten om deze dynamische markt te leren kennen? Kom dan ons team versterken in de rol van Product Owner Lotto.

Als Product Owner speel je een belangrijke rol in de verdere uitbouw en ontwikkeling van ons nieuwe online platform en alle spellen. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het Lotto merk. Dit is dé kans om in een klein team grote impact te hebben. In samenwerking met stakeholders in de commerciële teams, vertaal je alle wensen en business cases in de beste product oplossingen.

In totaal zijn er 8 Product Owners bij Nederlandse Loterij met elk een eigen (merk) focus. Eens per 2 weken heb je met elkaar teamoverleg om de huidige stand van zaken te bespreken, met elkaar te sparren en om van elkaar te leren. Je gaat in je functie voornamelijk zelfstandig te werk en je brengt jouw kennis op natuurlijke wijze over op je gesprekspartners.

Je bent in staat om de requirements te vertalen naar user stories die specifiek genoeg zijn om ontwikkeld of ontworpen te worden. Je beheert en prioriteert de product backlog. Daarnaast weet je goed jouw verantwoordelijkheden te nemen en vorm te geven, daar krijg je dan uiteraard ook alle bevoegdheden en support bij.

Om je doelen te bereiken ben je in staat tegenslagen te overwinnen en compromissen te accepteren, door gewoonweg de discussie aan te gaan. Je durft keuzes te maken en je vindt eenvoudig je weg om de juiste mensen aan te haken om beslissingen van de grond te krijgen. Je zoekt een omgeving waarin je kunt leren maar waar je ook de ruimte hebt om je eigen ideeën en initiatieven te ontplooien.

Kortom, je bent de schakel die iedereen op een positieve manier met elkaar verbindt en met jouw specifieke kennis tot nieuwe inzichten brengt. Uiteraard met een gezonde dosis humor.

Deze functie is in eerste instantie voor een jaar, na die periode zullen we kijken of er andere mogelijkheden zijn binnen Nederlandse Loterij. 

lees meer

Functie-eisen
 • Afgeronde opleiding op HBO of WO niveau (bijv. Bedrijfskunde, Informatiemanagement);
 • 2 tot 3 jaar ervaring als Product Owner of minimaal 5 jaar ervaring bij een internetbedrijf, bij voorkeur E-commerce, Retail of iets vergelijkbaars;
 • Ervaring met de Agile methode SCRUM;
 • Kennis van – en affiniteit met – UX design, usability en conversie optimalisatie;
 • Je spreekt en schrijft vloeiend Engels en Nederlands. Dit omdat onze stakeholders, ontwikkelaars, leveranciers en partners op een internationale markt opereren.
Daarnaast ben je iemand die een voorliefde heeft voor online, je volgt nieuwe ontwikkelingen en trends op de voet en je kijkt ernaar uit om deze in je werk te verwerken. Je hebt energie, een commerciële focus en een gedrevenheid met betrekking tot elk project binnen je bereik. Je bent analytisch en planmatig sterk en je claimt je positie in de organisatie. Tegelijkertijd ben je iemand die sterk communiceert, goed luistert, onderzoek doet en de belangrijke processen niet uit het oog verliest.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving Werken bij Nederlandse Loterij betekent werken in een dynamische professionele organisatie. Om in de competitieve kansspelmarkt succesvol te blijven, bouwen we constant aan een wendbare en weerbare organisatie. Dat doen we met medewerkers die uitgedaagd en ondersteund worden het maximale uit hun talenten te halen.

Je komt te werken bij een maatschappelijk betrokken organisatie. Wij willen Nederland gezond en gelukkig maken. Dit doen we door onze opbrengst af te dragen aan de Nederlandse samenleving via het ministerie van Financiën, aan de sport via NOC*NSF en aan achttien goede doelen.

We bieden vrijheid en zelfstandigheid in een stimulerende werkomgeving met veel opleidingsmogelijkheden en ontwikkelingskansen, een collegiale werksfeer en uitstekende arbeidsvoorwaarden. We vinden het belangrijk dat je bij ons met plezier en trots je werk kunt doen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Product Owner Lotto
Score: 8.6
Stemmen: 50

 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Rijswijk