user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Full Stack Developer

Developer
RVC
 • RVC
 • HBO of hoger
 • Medior/Senior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Het ontwikkelen van state-of-the art medische software die in het merendeel van de ziekenhuizen in Nederland wordt gebruikt. Dat ga je doen als Full Stack Developer bij RVC. Klaar om impact te maken met je werk? Lees dan alles over de vacature.

Wat ga je doen?
Als Full Stack Developer ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling van zowel de front-end als de back-end van RVC Clinical Insight. Dit is de opvolger van ons huidige vlaggenschip RVC Clinical Assistant. Beide zijn volledig door ons ontwikkeld en samen verzorgen beeldmanagement voor verschillende afdelingen binnen het ziekenhuis. We zijn marktleider en dé specialist binnen onze branche. Wat jouw doel is? Het ontwikkelen van software die ervoor zorgt dat artsen efficiënter en veiliger patiënten kunnen behandelen.
Op basis van input van de user en ontwikkelingen in de markt schrijven we specificaties en maken we een User interface design. Je draagt hieraan bij met jouw eigen ervaringen, kennis en ideeën. Je werkt met HTML5 en Typescript aan de voorkant en C# aan de achterkant.
De omgeving waarbinnen je werkt is zeer complex. RVC Clinical Insight koppelt namelijk met verschillende apparatuur én software binnen het ziekenhuis. Onze eigen productsuite alleen al bestaat uit zo’n 30 producten. Daar is een mooie rol voor jou als Full Stack Developer weggelegd. Jij besteedt ongeveer 90% van je tijd aan het ontwikkelen van RVC Clinical Insight en 10% van je tijd aan de ontwikkeling van andere applicaties uit de productsuite van RVC Clinical Assistant.
Onze software is CE-gecertificeerd. De eisen die hieruit voortkomen zijn ook onderdeel van het development proces. Je komt te werken binnen een klein en zeer gespecialiseerd R&D (scrum) team waarmee je werkt in sprints. Jij en je collega’s hebben echt invloed op wat jullie maken. Meedenken in het ontwikkelingsproces is dan ook een belangrijk onderdeel binnen jouw functie.

Wat bieden wij?
Jij kunt met jouw werk echt impact maken. De software waar je aan werkt wordt namelijk gebruikt in 7 van de 8 academische ziekenhuizen in Nederland. Dit maakt ons marktleider binnen onze branche.
Ook bieden we jou een zelfstandige en afwisselende functie binnen een gezellig en professioneel team. Bij RVC zijn we flexibel in onze werktijden en ook thuiswerken behoort tot de mogelijkheden. Daarnaast staat persoonlijke ontwikkeling bij ons voorop. Iedere medewerker volgt jaarlijks bij RVC een opleiding, cursus of training.

lees meer

Functie-eisen Wat breng je mee?
Je bent gedreven, analytisch en resultaatgericht. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend en maakt graag deel uit van een team. Agile werken is jou niet vreemd.
Verder beschik je over:
 • Minimaal een Hbo denkniveau;
 • Minimaal 4-5 jaar werkervaring waardoor we snel meters kunnen maken;
 • Gedegen kennis van HTML5, Typescript, Javascript, CSS, C#, ASP.NET Core, REST, JSON, XML en SQL;
 • Ervaring met Visual Studio (Code) als ontwikkelomgeving en de frameworks Bootstrap en Angular. Met OO-ontwikkeling ben je goed bekend.

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands, Engels
Bedrijfsomschrijving RVC ontwikkelt beeldmanagement (‘PACS’) software voor ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra en diagnostische centra. Het doel van deze software is dat artsen, verpleegkundigen en andere medische professionals sneller en efficiënter kunnen werken met betrekking tot beeldopslag, verslaglegging en ziekenhuisbrede inzage van de beelden. Wij zijn gevestigd in Nederland, België en Duitsland. In Nederland zijn we marktleider met onze software. Momenteel zijn wij gevestigd in Baarn. In maart 2019 gaan we verhuizen naar ons nieuwe kantoor in Amersfoort.
Met circa 45 man in Nederland werken wij dagelijks aan een gezamenlijk doel: het leveren van een product met een maatschappelijk belang. Wij zijn trots op dit product en dat merk je! In ons kleine bedrijf hangt een goede sfeer. Saamhorigheid en teamgevoel zijn dan ook belangrijk binnen onze organisatie. Ook wordt er veel rekening gehouden met je persoonlijke situatie.

lees meer

Salarisinformatie Bruto € 2.750 - € 5.500 p/m

Salaris tussen de €2.750,- en €5.500,- euro per maand op fulltime basis, afhankelijk van kennis en ervaring;
Een fulltime functie, 32 uur is bespreekbaar;
Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een goede pensioensregeling en 25 vakantiedagen (op fulltime basis);
Een laptop en telefoon van de zaak;
Gezellige borrels en teamuitjes;
Mogelijkheid om deel te nemen aan de RVC-hardloopgroep inclusief coach en deelname aan wedstrijden

lees meer

Overige info Meer informatie of direct solliciteren?
Heb je nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Bel dan gerust even met Inge van Woerkom, HR Manager via 035 628 5320. Wil je direct solliciteren? Klik dan op de sollicitatiebutton en stuur je motivatie met beknopte cv in!

lees meer

Contactpersoon Mevr. Inge van Woerkom
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor in regio Baarn Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. Baarn