user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Functioneel Applicatiebeheerder Logistiek

Functioneel ApplicatiebeheerderERP
Dutch Flower Group
 • Dutch Flower Group
 • HBO of hoger
 • Medior niveau
 • Vast contract
 • 32 - 40 uur p/w
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!
Functieomschrijving Vanuit een zelfstandig opererende ICT-afdeling werken aan uitdagende IT-vraagstukken. Dat ga je doen als Functioneel Applicatiebeheerder bij Dutch Flower Group divisie Retail. Benieuwd hoe jij binnen enkele jaren met een van de modernste ERP-pakketten gaat werken? Lees dan snel de vacature!

Wat ga je doen?
Binnen het shared service center waar je komt te werken, zijn jij en je team verantwoordelijk voor beheer, innovatie en ondersteuning. Als Functioneel Applicatiebeheerder Logistiek ben je de bruggenbouwer tussen business, softwareoplossingen en programmeurs.

Je behandelt IT-vraagstukken van maar liefst 700 gebruikers binnen onze bv’s in Nederland, Engeland en Polen. Samen met het team beheer en begeleid je de huidige oplossingen met als doel de bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Samen met jouw collega’s ambieer je de grip op de datastromen binnen de complete supply chain van onze bloemen en planten, van kweker tot consument.

Je definieert best practice oplossingen en operating models die ons helpen om betere IT oplossingen toe te passen. We gaan ons ERP-pakket binnen enkele jaren volledig vervangen voor een van de top 3 pakketten uit de ERP-markt. Hierbij hebben we de kans en de ambitie om onze huidige best practice ervaringen opnieuw te bekijken in combinatie met de laatste technologieën. Stap nu in en speel een vooraanstaande rol op het onderdeel logistiek binnen Dutch Flower Group!
Verder ben je verantwoordelijk voor het behandelen van 2e lijn complexere helpdeskvragen die ontstaan vanuit de organisatie.

Ook de volgende taken behoren tot je werkzaamheden:

(1/3 van je tijd):
 • Het zorgvuldig opstellen van oplossing- en maatwerkverzoeken in samenwerking met de business en programmeurs, het testen en implementeren hiervan.
(2/3 van je tijd):
 • Het inrichten van software;
 • Het geven van trainingen binnen jouw vakgebied aan key-users;
 • Het vormgeven en onderhouden van documentatie op jouw vakgebied voor IT en eindgebruikers.

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Jij weet je goed in te leven in de business cases en de collega’s. Je bent een teamplayer. Jouw sociale en communicatieve vaardigheden komen in deze functie, waarbij je veel contact hebt met allerlei verschillende collega’s, goed tot hun recht. Ook ben je een echte organisator die zich verantwoordelijk voelt.
Verder beschik je over:
 • Een afgeronde Hbo-opleiding, bij voorkeur richting informatica, bedrijfskunde, logistiek of economie;
 • Minimaal 3 jaar vergelijkbare werkervaring binnen de logistiek of binnen de automatisering met een ERP-pakket. Hierbij kennis van en/of ervaring met modules Product Definition; Planning; Purchasing; Production; Warehousing; Transport;
 • Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal;
 • Ervaring met ERP, WMS software, Microsoft Office;

lees meer

Taalvaardigheid Vereist: Nederlands
Handig om te kunnen: Engels
Rijbewijs Vereist: Auto (B)
Bedrijfsomschrijving Dutch Flower Group is een unieke familie van 30 gespecialiseerde handelsbedrijven die samen de hele sierteeltketen bedienen, van groothandel tot Retail divisie. De bedrijven binnen de divisie Retail leveren diverse producten als snijbloemen, gemengde boeketten en planten (internationaal) aan de grootschalige retail in Europa (supermarktketens, grootwinkelbedrijven, bouwmarkten en tuincentra).

Making life colourful is hierbij onze gezamenlijke missie. Wij streven ernaar om op basis van kennis, excellente service en geavanceerde systemen een duurzame en op kwaliteit gerichte partner te zijn voor onze klanten, ketenpartners en medewerkers.

In Honselersdijk is het shared IT service center van Dutch Flower Group divisie Retail gevestigd. In dit shared service center zijn specialisten werkzaam met veel kennis van en ervaring met software in combinatie met de verschillende bedrijfsprocessen.

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Aantal uur per week 32 - 40 uur p/w
In overleg
Overige info Wat krijg je ervoor terug?
Een dynamische functie waarin jij werkt met een grote diversiteit aan (internationale) stakeholders en de nieuwste IT-oplossingen. Vanwege de omloopsnelheid van onze producten is er veel dynamiek en zijn er korte lijnen. Wij vinden veel persoonlijk contact met de business dan ook belangrijk, en maken daar ook ruimte voor.
Maar er is meer! Ook bieden wij:
 • Werken bij de marktleider in deze sierteeltbranche;
 • Een informele en dynamische organisatie waar je samenwerkt in een hecht team met gepassioneerde collega’s;
 • Een afwisselende baan met ruimte voor zelfstandigheid;
 • Een moderne up-to-date werkplek in een inspirerende omgeving;
 • Een goed salaris;
 • Uitzicht op een vast dienstverband;
 • Uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden in de vorm van opleidingen, trainingen en coaching.
Is deze functie jou op het lijf geschreven?
Solliciteer dan vandaag nog via de sollicitatiebutton! Wil je meer weten over de vacature van Functioneel Applicatiebeheerder? Neem dan contact op met Cindy van den Bos-Hoogerbrugge, HR Adviseur, via tel. 0174-645580.
 

lees meer

Contactpersoon Dhr. Vormen
0235546090
Vacature opgeslagen in je favorieten!
Vacature verwijderd uit je favorieten!

Vergelijkbare vacatures voor Applicatiebeheerder in regio De Kwakel Bekijk alle soortgelijke vacatures
 1. ICTerGezocht.nl
 2. ICT Vacatures
 3. De Kwakel