user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Vacature Junior medior IT-specialist / webdeveloper

in Alkmaar

Shoppartners BV
  • Shoppartners BV
  • HBO of hoger
  • Junior/Medior niveau
  • Vast contract
  • 40 uur p/w
Functieomschrijving Wil jij werken in een dynamisch e-commerce bedrijf met ruim 100 online winkels op een fijne en met de fiets, auto of het O.V. goed bereikbare werkplek in Alkmaar?

Wil je helpen om ons zelf ontwikkelde IT platform en onze online winkels te verbeteren om nog hoger in de top-100 van grootste webwinkels te komen?

Wij zoeken een getalenteerde software developer die breed georiënteerd is, een techneut.
Ben jij iemand die goed zelfstandig kan functioneren in een klein team? Waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, vrijheid en ontwikkeling en wil je meedenken over de toekomst van onze systemen?

Dan zijn wij op zoek naar jou!


Wat ga je doen?
Je gaat werken in een klein team van developers aan ons zelf ontwikkelde IT platform. De projecten zijn heel erg wisselend en je krijgt zowel met front-end als back-end werkzaamheden te maken. Je zult veel werken met PHP, MySQL, HTML, CSS, Javascript en jQuery.

Na de inwerkperiode kun je zelfstandig werken en ben je verantwoordelijk over de opgeleverde code. Wij zoeken een allround developer, maar er is ook ruimte om je te specialiseren in een bepaalde richting en door te groeien naar Senior of Lead developer.

Samengevat; je onderhoudt onze webshops, en daarnaast onderhoud en beheer je de IT-omgeving.
 

lees meer

Functie-eisen Wie ben jij?
Wij zoeken een getalenteerde software developer die breed georiënteerd is.
Iemand die kan bijdragen in alle fasen van onze IT projecten; van het idee tot het daadwerkelijk ontwikkelen van het systeem of de functionaliteit.

Daarnaast ben je leergierig en durf je in het verleden gemaakte keuzes te bekritiseren.

In deze functie beschik je over de volgende vaardigheden:
- Je hebt ervaring met PHP/MySQL
- Je hebt ervaring met HTML5, CSS3, Javascript, jQuery en Bootstrap
- Je hebt kennis en ervaring met Apache, Linux, JIRA, Bitbucket, GIT en Sourcetree
- HBO werk- en denkniveau
- Minimaal 2-4 jaar relevante werkervaring
- Je bent analytisch en gestructureerd
- Ervaring met e-commerce is een pré
- Je bent fulltime beschikbaar

 

lees meer

Bedrijfsomschrijving Shoppartners.nl is een onderdeel van Shoppartners BV. Shoppartners is in 1999 gestart als één van de pioniers op het gebied van online winkelen. Inmiddels hebben we 100 verschillende winkels en ongeveer 50.000 producten op voorraad. We zijn een uniek bedrijf en doen graag iets anders dan de rest. Met ons wereldwijde netwerk van leveranciers en een groot aantal eigen producten hebben we een uniek assortiment gecreëerd wat u nergens anders vindt.

Dagelijks werken we met 75 enthousiaste collega's en doen we ons uiterste best om de leukste artikelen te leveren in ruim 26 verschillende landen. En met succes, we staan op positie 95 van de top 100 grootste e-commerce bedrijven (Twinkle top 100 van 2017).

Enkele bekende winkels van Shoppartners zijn:
Bellatio.nl – het warenhuis voor iedereen
Fun en Feest.nl – de grootste feest- en cadeau megastore van Europa
Knuffelparadijs.nl – knuffels van alle dieren en cartoon figuren

lees meer

Salarisinformatie Salaris in overleg
Junior medior IT-specialist / webdeveloper
Score: 7.3
Stemmen: 19

  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT Vacatures
  3. Alkmaar