Contactgegevens

XDEV https://cdn.ictergezocht.nl/logo_groot/bg_white_large_gif.gif
de rijklaan 1
1217RD Hilversum Noord-Holland NL

XDEV
Score: 8.9
Stemmen: 2

XDEV

de rijklaan 1, Hilversum

XDEV bouwt webshops voor de Nederlandse filmindustrie. Projecten variëren van DVD spaarprogrammas (Dreamworks, www.familystars.nl) tot grote webshops (o.a. Elsevier filmshop, Parool Filmshop www.paroolfilmshop.nl) en Movie huur- en download portals (www.keeno.nl, www.videolandondemand.com). Samen met zusterbedrijf Movie Moguls bewonen we een oude villa in Hilversum. We bouwen komend jaar een nieuw ontwikkelteam op, ondersteund door een ervaren java developer. Ons meest uitdagende project de komende maanden is de bouw van nieuwe DVD-shops op basis van een geheel nieuwe java e-commerce engine. Ons werkwijze is erg informeel, maar wel resultaatgericht. Bol.com is ons grote voorbeeld en we streven ernaar hen te evenaren en op sommige punten te overtreffen.

Werken bij XDEV? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
3 vervulde ICT vacatures
Junior/medior java webshop-developer voor nieuw team (vervuld)
XDEV Je werkt onder begeleiding van en samen met de lead developer aan de bouw van onze geheel vernieuwde webshops en uitbreidingen aan ons Internet VOD platform. Ook hebben we een..
Junior java developer (1-2 jaar ervaring) (vervuld)
XDEV Je werkt onder begeleiding van onze lead developer aan onze nieuwe webshops en uitbreidingen aan ons Internet Video On Demand platform. Daarnaast wordt van je verwacht dat je ..
Java lead-developer (3-5 jaar ervaring) (vervuld)
XDEV We zijn op zoek naar een ervaren software developer die op basis van state-of-the-art ontwikkelplatformen en een open source, java based e-commerce framework ons nieuwe ..
Bekijk ICT vacatures