user question-circle dropbox exclamation folder-open-o sign-in exclamation-triangle ban youtube building-o icon-mouse-pointer angle-down angle-up location-arrow file-text-o heart-o heart envelope bars comment times info-circle envelope-o thumb-tack list-alt google lock at map-marker search twitter linkedin facebook bold users bar-chart home chevron-left chevron-right check chevron-down chevron-up file-pdf-o eye filter pencil-square-o database rss-square link whatsapp cogs upload calender plus minus picture-o sort step-backward step-forward weixin share share shopping-cart circle download level-up star phone check-square-o clock-o arrow-up trash-o external-link arrow-down price-tag

Waar wacht je nog op? Schrijf je in en word koning van je carrière!

Contactgegevens

CN IT https://cdn.ictergezocht.nl/werkgever_groot/602/c3992e9a68c5ae12bd18488bc579b30d/
Siriusdreef 12
2132WT Hoofddorp Noord-Holland NL

CN IT
Score: 7.5
Stemmen: 2

CN IT

Siriusdreef 12, Hoofddorp

CN IT

CN IT richt zich op de werving en selectie van starters en young professionals in de IT.
CN IT is een jonge, dynamische organisatie, waarin de groei en ontwikkeling van onze IT professionals een centrale plaats inneemt. In slechts een paar jaar heeft CN IT zich gepositioneerd als de marktleider in detachering en werving selectie van young professionals.

Werken bij CN IT? Geen openstaande ICT vacatures Bekijk vervulde
31 vervulde ICT vacatures
Top werkgever in Utrecht zoekt medior Java Frontend ontwikkelaar (vervuld)
CN IT Korte omschrijving Onze opdrachtgever in Utrecht biedt je de beste opleidingsmogelijkheden en uitdagende opdrachten in Nederland! Als medior frontend Java ontwikkelaar ..
IT support met doorgroeimogelijkheden (vervuld)
CN IT Voor onze klant, Europa's grootste storage integrator, zijn wij op zoek naar iemand die de service-/supportdesk wil versterken. Voor de customer support divisie is deze ..
Ben jij een junior PHP developer die op zoek is naar een uitdaging (vervuld)
CN IT Onze klant is jong en snelgroeiend bedrijf waar met een jong team wordt gewerkt. De organisatie groeit snel en men verwacht dat het team binnen korte tijd verdubbelt qua ..
Enthousiaste Medior Software Developer gezocht (vervuld)
CN IT Onze klant ontwikkelt een systeem waarbij aanbieders en afnemers van mobiliteitsoplossingen bij elkaar komen. Hierbij kun je aan de ene kant denken aan de NS, ..
Service Monteur in omgeving Amersfoort-Arnhem gezocht (vervuld)
CN IT CN IT is op zoek naar fulltime Service Monteurs voor een landelijk en grootschalig project Als Service Monteur ben je verantwoordelijk voor het aanleggen van Interactieve ..
Java Traineeship in Amsterdam voor jonge talenten! (vervuld)
CN IT Wil jij participeren in een traineeship Java en je op die manier professioneel certificeren? Wil je je daarnaast verder ontwikkelen in bijvoorbeeld Objectgeorienteerd ..
Medior programmeur C#/ASP.Net programmeur in Veenendaal (vervuld)
CN IT Korte beschrijving van vacature: Onze opdrachtgever gevestigd in Veenendaal is toonaangevend op het gebied van accountancy software in Nederland, maar is ook internationaal..
IT projectleider bij hostingprovider in Haarlem (vervuld)
CN IT Korte beschrijving van vacature: Onze opdrachtgever is een van de belangrijkste hostingproviders in Europa. Wegens groei is men op zoek naar een nieuwe collega die zich ..
Vacature voor jonge software tester in Hoofddorp (vervuld)
CN IT Korte beschrijving van vacature: Onze opdrachtgever is een startende professionele financiële organisatie die wordt gesteund door een grote dienstverlener. Ze zijn ..
Vacature voor PHP programmeur in de omgeving van Rotterdam (vervuld)
CN IT Binnen de huidige ICT infrastructuur van onze opdrachtgever zijn veel veranderingen op komst. De voornamelijk Windows gebaseerde omgeving zal in de komende periode sterk gaan ..
Traineeship tot ICT consultant in Amsterdam (vervuld)
CN IT Korte omschrijving Ben jij een jonge starter op de arbeidsmarkt en wil je groeien naar een IT consultancy functie? Dat kan! Onze klant in Amsterdam is op zoek naar ..
Vacature voor Functioneel Beheerder in Zoetermeer (vervuld)
CN IT Voor onze klant, één van de grootste landelijke IT dienstverleners, zijn we op zoek naar een functioneel beheerder. Je zal komen te werken bij een zelfstandig ..
Wil jij goed worden in programmeren met .Net (vervuld)
CN IT Korte omschrijving Onze opdrachtgever ontwikkelt ketensoftware waarmee (internationale) goederenstromen beheersbaar worden gemaakt. Wil jij helpen in deze ontwikkeling en ..
Vacature .Net programmeur bij 1 van de top 3 internetbureaus! (vervuld)
CN IT Wil jij applicaties en websites bouwen voor klanten als Unicef, NOC*NSF, TU Delft, Nationale Nederlanden en diverse ministeries? Ben jij (bijna) afgestudeerd op HBO of WO ..
Vacature voor junior / medior / senior C++ ontwikkelaar in Haarlem (vervuld)
CN IT Ben jij sportief en wil jij een bijdrage leveren aan het verbeteren van (applicaties van) sport tijdwaarnemingsystemen? Wil je daarnaast met toonaangevende klanten werken en ..
Java programmeur gezocht bij vooruitstrevend bedrijf (vervuld)
CN IT Als Java ontwikkelaar werk je in een team van engineers met diverse disciplines. Je werkt met de projectmanagement methode SCRUM en dit zorgt voor een afwisselende werkdag. De..
Consultant gezocht in Amersfoort (vervuld)
CN IT Wij zoeken een enthousiaste duizendpoot met implementatie-ervaring die project management van de LMS (learning management systeem) implementaties op zich kan nemen. Als ..
Lead programmeur / Consultant in Amersfoort gezocht (vervuld)
CN IT Als consultant adviseer je vanuit je technologische expertise de klanten over innovatieve internetoplossingen. Binnen projecten treedt je naast consultant op als ..
Junior en Medior Packagers in Den Haag, Amsterdam en Utrecht (vervuld)
CN IT Voor onze klant met meerdere vestigingen in de Randstad zijn we opzoek naar meerdere packagers, van junior tot senior. Onze klant is een van de grootste ..
Servicedeskmedewerkers in Midden en West Nederland (vervuld)
CN IT Onze klant is een grote landelijke IT dienstverlener die zich met name richt op infrastructuur en netwerk- en systeembeheer. Je hebt een afgeronde MBO beheer ICT niveau 4 ..
Gezocht: Netwerkbeheerders in Brabant en Limburg (vervuld)
CN IT Liggen jouw ambities bij het onderhouden van een netwerk? En vind je het leuk om bezig te zijn met de infrastructuur van een bedrijf? Lees dan snel verder! Omschrijving: ..
Senior .Net ontwikkelaar gezocht in Eindhoven! (vervuld)
CN IT Heb jij inmiddels een solide basis opgebouwd in het realiseren en onderhouden van .Net ontwikkelde applicaties en ben je toe aan de volgende stap? Lees dan snel verder en ..
Servicedesk Medewerkers gezocht in Brabant (vervuld)
CN IT Wil jij ervaring opdoen in een korte tijd om zo snel mogelijk door te groeien naar een functie van Systeembeheerder of Netwerkbeheerder? Lees dan nu verder en grijp die unieke..
Systeembeheerders gezocht in Brabant (vervuld)
CN IT Voor diverse opdrachtgevers in Brabant, zijn wij doorlopend op zoek naar Systeem Beheerders. Omschrijving: CN IT is een full service arbeidsmarktspecialist gericht op de ..
Junior .Net programmeur Deventer (vervuld)
CN IT Onze klant in Deventer is al ruim 30 jaar actief in de automatisering van de voedingsmiddelen industrie. Het is een middelgroot bedrijf en hun klanten zitten in binnen- en ..
Bekijk ICT vacatures
  1. ICTerGezocht.nl
  2. ICT bedrijven
  3. Hoofddorp